Hihetetlen történetet osztott meg Facebook-oldalán a mentőszolgálat.

Nem várta meg a mentőket a lifttel egy nő, mert megrémült a beteg arcán lévő oxigénmaszktól

A mentőket egy angyalföldi tízemeletesbe riasztották csütörtök délelőtt, amikor egy idős asszony lett rosszul a nyolcadikon. Már a parkolás is nehézséget okozott, de végül megoldották valahogy. A 80 év körüli nőbeteg állapota gyorsan javult az ellátás alatt, de megfigyelésre szorult.

A mentők így bezárták a lakást és kórházba indultak a hordszékbe ültetett asszonnyal. Hátukon, kezükben felszerelésükkel türelmesen várták percekig a liftet és amikor megérkezett, ők egyszerűen lemaradtak róla.

Egy fiatal nő állt ugyanis már a felvonóban, aki megdöbbentően reagált az oxigén maszkot viselő beteg látványára.

Mint aki fertőzéstől tart, azonnal sapkájával takarta el a száját és az orrát, miközben kétségbe esetten nyomkodta az ajtózáró gombot

- olvasható a beszámolóban.

Bár felajánlották neki a helycserét, az ajtó gyorsan bezárult és csak annyi hallatszott a távolodó liftből: “Visszaküldöm majd!” A mentőkre így újabb percek vártak, míg eljutottak végre a földszintre.

Amikor az esetkocsihoz értek, újabb meglepetés érte a mentősöket. A liftes nő szaladt oda hozzájuk feldúltan, arcát továbbra is sapkájával védve. Azon méltatlankodott, hogy 7 perce nem tud kiállni a mögé parkoló mentőtől. Ezen még a beteg is hangosan felnevetett a hordágyon.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Hát igen, felnőtt a generáció, akit szeretettel neveltek, akinek nem mondtak ellent, akit hiszti esetén fegyelmezés helyett babusgatással csitítottak, akit az anyja rugdalásakor nem lekevertek egy kiadós pofont, hanem gügyögve magyarázták, hogy anyának ez nem esik jól, és felajánlottak helyette egy plüssjátékot rugdosni :D Itt az eredménye, egy csomó értetlen és érzéketlen tahó.
Dr plágium
Hülyébb mint B.Sylvi, és nagyon szemét is. 7 perc nagyon sokat számít a beteg szempontjából, és akárhogy nézzük azt a 7 percet magának okozta.
Nessy
Idióták mindig voltak, vannak, és lesznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.