A fertőzött magyar jelenleg Japánban tartózkodik.Elért minket a koronavírus: megvan az első magyar fertőzött

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

Menczer Tamás közölte: a japán hatóságok tájékoztatása szerint pozitív lett a Japán mellett karanténba helyezett hajón dolgozó egyik magyar állampolgár koronavírustesztje.

A Diamond Princesst február 5-én karantén alá helyezték. Ezt február 19-én feloldották, és az emberek többsége február 22-éig elhagyta a hajót, de a személyzet jelentős része ott maradt. Köztük volt három magyar: egy zenész testvérpár és egy felszolgáló – tette hozzá.

Hármójuk közül egyikük koronavírus-tesztje pozitív lett. Őt elkülönítették, két-három napon belül átszállítják egy kórházba vagy egy megfigyelő központba. Elmondása szerint jól van – közölte Menczer Tamás.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Ez óriási! Végre felzárkóztunk a világhoz! :)
Ronin2
Nem szeretem a személyeskedést,de azt a médiapatkányt érje el,amelyik ilyen klikkvadász címet ad a hülyeségének.
jesz
@Ronin2: na igen...mintha örömhír lenne..
vacsi
Ez az idióta cikkíró, mint egy óriási örömhírt jelenti be?! Hogy lehet valaki ilyen agyalágyult?!
fahrenheit451
A spanyol náthára emlékszik még valaki?
No, nem az életidejéből, hanem az ismereteiből?
Akkor sem volt világvége, és egyszer csak elmúlt.

Nos, pont ott téved az emberiség, hogy az a dzsuva, ami az emberiségre vár, az hirtelen, egyszerre fog lecsapni. előzmény nélkül, figyelmeztetés nélkül (ja, nem, mert a Bibliában lehet figyelmeztetést olvasni róla, arról az időről).
Ez a baj is el fog múlni, és majd a következő baj is el fog múlni - ahogy eddig minden baj. VAGY NEM!
simmering73
Téged ért el az agyrágóbogár, te barom állat.
vacsi
@fahrenheit451: Bár nem éltem akkor, de jól emlékszem a nagyszüleim elbeszélésére. Szinte nem volt család, aki nem vesztett volna el valakit, és főleg az életerős felnőttek, gyerekek haltak meg. Családunkban, férjem családjában több ilyen haláleset is volt. Úgy tudom, több hullámban támadott, majd végül magától elmúlt. Azt nem tudom, kiderült-e valami róla, de még hallgatni is szörnyű volt a nagymamám elbeszélését...
fahrenheit451
@vacsi: Többen haltak meg tőle, mint a háborúban.
De az még mindig nem volt a világvége.

A világvége, Ő (Jézus), úgy jön el, mint egy tolvaj (ezt Jézus mondta, nem én! - én ártatlan vagyok, csak az üzenetet adom át !!!)
Sajnos - a korodnál fogva - te látni fogod a szörnyű véget.
De ez itt még nem a vég !!!
Van remény !!!

(Az oroszok egy barbár népség, akik mindenre képesek. Tudom, jártam köztük. Ők álltak elő - rajtam kívül - az első összeesküvéselmélettel, miszerint az amerikaiak voltak, de mi már ismerjük ennek a fajtának (kommunista, elnyomó terror szervezet, amit a keresztény uralkodó egyház is megtámogat sok pénzért) a mentalitását, hogy másra fogják a saját bűneiket.

Ezek állatok. Mindig így működnek, mindig rosszat tesznek a világgal - ők fasiszták, pénzért, hatalomért a saját népüket is képesek irtani.
Orbánban nincs semmi jó, ő csak rossz, és mindent képes tönkretenni, ami normális - a maga hasznára.
Orbán szarik Magyarországra, a magyar emberekre, a saját választóira - a fideszesekre!
Béla333
Elért minket...Japánban!
Ne ez az újságíró sem normális!
fahrenheit451
Amikor talán felébrednek a fideszesek, és megértik, hogy Orbán szarik rájuk is magasról, és csak használja őket hasznos idiótaként, talán akkor elkezdenek gondolkodni a fideszesek is.

Nagyon sok - talán az összes - értelmiségi elhagyta a Fideszt.
Talán nem véletlenül!
Ezen el kéne gondolkodni a zsírszalonna agyú fideszeseknek is.

Persze ők, maradnak a kaptafánál, mert senki nem szereti, hogy lezsírszalonnaagyuzza őket, ők azt szeretik, ha a kedves vezető dicséri őket, meg ad pénzt nekik csak úgy a templomra, meg a kocsmára, mert megérdemlik, mert ebből ért a paraszt - templom jobbra, kocsma a templom mellett.
Aha...

(szerintem ez az utolsó napom a földi pokolban - már nem akarok megmondani senkinek semmit, csak békét akarok - MOST AZONNAL !!!)
terlasz
@Béla333: Normális csak szemét kattintásvadász vadállat.
verőce21
Ennyire erőltetik ezt a cikket a pornóoldal szponzorok, hogy gyors egymásután, három különböző napszakban is felszínen tartják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.