A Pest megyei nyomozók őrizetbe vették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Esetleg roman-MAGYAR kettös allampolgar, magyar nevvel, ezert nem hoztak nyilvanossagra? Bezzeg ha Mohamednek hivnak, mar a fenykepe is bent lenne mindenütt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Román állampolgár??? Most a rendőrség, vagy az elkövető "szégyenli" a magyar állampolgárságot?
teuton
@RonaGyuri: Na majd megmagyarazza neked valamelyik seggnyalo, hogy valoban roman allampolgar, es a nevsorrend ist helyes, Béla a vezetekneve es ezert B. a keresztneve, amit röviditettek, es ezert van elöl, igy megfelel a roman nevsorrendnek... Valami ilyesmi magyaraztokat adott mar Kupaklala is a közpenzekröl/nem közpenzekröl.
namihami
Ezek a rafináltrománok, a Vezér lejátatása érdekében. román nemzetiségűeket küldenek ide gyilkolni, magyar névvel. Biztos a Securitate egy fedett ügynöke volt a tettes.
Mert ilyet magyar ember az igazmagyar fehér, keresztény és heteroszexuális mentalitásával sosem csinál.
RonaGyuri
@teuton: nem értek hozzá, csak kérdezem van nekik ékezetes é-jük??? Egyébként legyen igazad, azért a Béla vezetéknévnek is magyar!!! =))
teuton
@RonaGyuri: Lehet, hogy csak magyarositottak az ekezettel es Bela Biharnak hivjak? Mert majd mindent magyarositanak, Luther Martontol Verne Gyulaig... Csak azt nem ertem, hogy Thomas Mannbol miert nem Ferfi Tamast csinaltak...;-)
RonaGyuri
@teuton: azért nem mindig néha Győzőből Viktort csináltak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.