Fáradtak és feszültek a karanténban dolgozó orvosok és ápolók – ez derül ki abból a videóból, ami a Szent László kórház fertőző osztályán készült – írja a 24.hu. A videón látni, ahogy egy ápoló és egy orvos egy férfival vitatkozik.

Fáradtak, feszültek az orvosok és a nővérek egyaránt – derül ki az RTL Klub Híradójának riportjából, amelyet a Szent László Kórház karanténjáról forgattak. Megszólaltattak egy bent őrzött pácienst is, aki elmondta, a legnagyobb gond a bizonytalanság. Ő például teljesen ellentmondó információkat kapott arról, hogy hány negatív teszt után mehet haza – nyilatkozott a riportban.

Az RTL Klub Híradójához eljutott felvételen a karanténban lévők azt sérelmezik, hogy elmondásuk szerint egy szobában kell lenniük a frissen érkezettekkel, miközben az ápoló és az orvos arról beszél, hogy

az egész kórház tele van és percenként jönnek az újabb betegek.

A Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke azt mondta,

egyre nagyobb a nyomás az amúgy is túlterhelt nővéreken és orvosokon.

Soós Adrianna úgy tudja, legalább 30 egészségügyi dolgozó került már karanténba azért, mert valamelyik kórházban érintkezett koronavírusos beteggel.

Forrás: RTL Klub, 24.hu, HVG

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
De stadion van elég, ugye? A többi meg le van szarva. Hogy az Isten rohassza rá az eget erre a tolvajra, most már lassan tömeggyilkosságért is felelősségre kell vonni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsó
De stadion van elég, ugye? A többi meg le van szarva. Hogy az Isten rohassza rá az eget erre a tolvajra, most már lassan tömeggyilkosságért is felelősségre kell vonni.
jesz
@Borsó: eddig ez hidegen hagyott, de most, hogy így bebaszott a szentkuti bucsu, már fele sem tréfa. Ha keményen is fogalmaztál, de a lényeg benne van...most lenne szükség arra a pénzre, és építő kapacitásra, amit néhány értelmetlen stadion, kisvasút, és stb játékszer elvitt...a külföldi focicsapatok, afrikai templomok támogatása, fel, és újjáépítése már szóba sem jönnek, mert azok zömét újra lerombolták...tehát pénz az ablakban...

Mi adófizetők meg csak fizetünk.
jesz
Ismervén néhány balhézni szerető embert, nem csodálom, hogy élvezik a tehetetlen kórházi személyzet hergelését. Mint láthattuk, Iránban a kórházi osztályon őrködő katona már az összes fogát kibaszta volna anmak aki így viselkeedik...mint aza két kiutasított szarcsimbók..otthon jónéhány év börtön vár rájuk(ha meg nem lógnak a
hazafelé úton)
verőce21
Gyorsan össze kell dobni azt a kiskunhalasi fertőző osztályos konténerkórházat, hogy tehermentesítse a Szent Lászlót!
Aztán gyorsan egy dunántúlit is, majd szükség szerint többet is az országban.
Yoda69
@verőce21: Csak nehogy olyan legyen mint a kínai ami raomlott a karantenban levokre. Persze ez is egy módja a fertozottek számának csökkentésére.
verőce21
@Yoda69: Ne olyan legyen, de az nem az újonnan épült kórházak egyike volt. Egy régebbi...
verőce21
Hiába hőzöng bárki, ezekre a létesítményekre, mármint fertőző kórházak ágyszámára normatíva van lakosságszámra vetítve, "békeidőben". Minek építettünk volna belőlük többet?
Ezeket is le kell bontani a veszély elmúltával!
Pálinkás Pál
@verőce21: Te igen marha...nem a fertőző ágyakról van szó... hanem globále tönkrevertétek az egészségügyet az elmebeteg fűrered játékai miatt...vazze...hivatalosan 32 fertőzött ,és már ennek gond az elhelyezése??? azt ugye tudod hogy remélem betesz nektek ez a járvány,talán mág a sok agymosott is rádöbben micsoda dilettánsok vagytok!!!
Yoda69
@verőce21: Aha, valoban regebbi. 2 eve epult.
kissé felnőttem
ezért meg a kórház vezetése felelős, ebben a kásler is értendő. pénz nincs, nővér nincs, túlóra feszültség ezerrel.na eszközök tárgyi anyagi személyi feltételek?
regény és filmcim lesz ebből pedig rég megíták : " elfujta a szél " cimmel. vagy el fogja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.