Ugye emlékeznek még, hányszor hallottuk, hogy csak ballib, sorosbérenc, gyurcsányista lehet az, aki a lélegeztetőgépek száma után érdeklődik? Hát tessék, kérem: Kásler minisztere "felméri" a helyzetet. Biztosan azért, mert olyan baromi jól áll a magyar egészségügy!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a Kásler nagyon nem kóser, sőt! =))
RonaGyuri
ez a Kásler nagyon nem kóser, sőt! =))
Eladott Ország
A "tartalék" egészség"ügyi alkalmazottak évek óta kimerülve, elcsigázva, alulfizetve, egy java részük elüldözve. Akik még itt maradtak az országban, eleve egy legyengült immunrendszerrel indulnak csatába a vírus ellen. Most próbálják még az eüs' tanoncokat, meg középiskolásokat is hadrendbe állítani, mint a nyilasok a leventéket. Aki kívülről látott már romkórházat, netán várószobában is ücsörgött, az már "tapasztaltnak" számít, bevethető. Fakardokkal a T-34-esek ellen.
A grazi opniszökevény meg a csodafegyverről hadovál ,vakcina és társai. "Szép" menet lesz. Aki túléli, azért majd pörkölje meg a felcsúti stadiont és hintse be a helyét sóval. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közben szintén kiváló ütemérzékkel közveszélyokozással és zsarolással vádolja az egészségügyben uralkodó penetráns állapotok miatt – sok helyen bizonyítottan nem állnak rendelkezésre azok a szükséges eszközök, amelyek az orvosok, ápolók, nővérek biztonságát szavatolhatnák egy koronavírusos beteggel való találkozáskor (!) – okkal és joggal tiltakozó Magyar Orvosi Kamarát, és közben van pofájuk azon moralizálni, hogy nem a pánikkeltés, hanem az összefogás ideje jött el.
Eladott Ország
Az LMP társelnöke a gyanús lélegeztetőgép-tenderről kérdezte Orbánt, aki erre azt mondta: ennél korruptabb ügyet még nem látott a Parlamentben. Mármint hogy Hadházy szerinte egy külföldi cégnek lobbizik. Jellemző, hogy Orbánnak ez ez első gondolata, hogy "mennyit kapott ezért". Igen, mindenki magából indul ki. „A kutyafáját, egy lélegeztetőgép 3-4 millió forint, hát vegyünk már! 3-4 millió forint egy NB1-es focista havi fizetése...” ( sőt egyeseknek ennél jóval több is)
Csizmás Kond
Újabb nyafimese. Azóta már kiderült, hogy több mint kétezer lélegeztető gép van az országban, és most abba kéne járjanak a sok esőkérő, hogy ha már sírtak érte használják is ki...
Nessy
Abból mennyi működőképes, mennyi lenne javítható, ha lenne rá pénze az intézménynek, mennyi van csak a leltárba? Igaz ezek részletkérdések, azzal meg nem kell foglalkozni!
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,és most abba kéne járjanak"
Mármint a lélegeztetőgépben?
Lehet, hogy rajtad az van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.