Történelmi mélypontjai közvetlen közelében vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.

Meddig süllyedhet még a forint?

Az eurót a szerda esti 354,10 forint után csütörtök reggel nyolc órakor 355,61 forinton jegyezték. Szerdán 16 óra körül a forint történelmi mélypontra, 356,14-re gyengült a dollárral szemben.

A dollár jegyzése 325,38 forintra csökkent a szerda esti 327,31 forintról. Szerdán napközben a forint történelmi mélypontra, 328,05 forintos dollár jegyzésre gyengült.

A svájci frank jegyzése a szerda esti 336,19 forintról 336,24 forintra emelkedett csütörtök reggelre. Szerdán 337,34 forintig ment fel a svájci frank jegyzése, ami új rekord. A svájci frank előző árfolyamrekordja a forinttal szemben 2015 januárjában volt 333,01 forinton.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha a füstös cigány O1G még egy bejelentést tesz akkor nincs megállás!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Ha a füstös cigány O1G még egy bejelentést tesz akkor nincs megállás!!!
verőce21
Ha még egy bejelentés lesz, az összes pénzemen otp részvényt veszek és mocskosul meggazdagodom...:)
Borsodi
Ameddig Orbán hatalmon van! Borsod is azóta lett Csikágó!
Farkas Tibi
Amig be ne vezetik az Eurót ,ideje volna már végleg eltüntetni ezt a mocskos xemét pénzt .
kereső
Az Eu 200 milliárd Ft-nak megfelelő összegű támogatást ad Magyarországnak a járvány leküzdéséhez. Ha gyengül a forint, akkor ez elérheti a 250 milliárdot- árfolyamnyereség 50 milliárd. Na kinek jó ez "efftársak"??
tudode
Őfélesége "létrehozta a honvédelmi irányító törzset"!
.
Előfordulhat, hogy ettől a lépéstől még a froncsi is hülyét kapott, mivel """ A kormány elkötelezett az ország működéséhez szükséges létfontosságú állami, és nem állami gazdasági társaságok működőképességének fenntartásában ""
.
Ez itt:
.
-----Magyar Közlöny 47. szám 1109/2020 (III. 18.) honvédelmi irányító törzs létrehozása
.
file:///C:/Users/Hopp%C3%A1/Downloads/MK_20_047%20(1).pdf
.
Vajon kivel konzultált őfélesége a létfontosságú üzemek állami felügyelet alá vonását illetően, akkor amikor a vírusok teszik a dolgukat!
kissé felnőttem
messze még a Marianna árok a maga kb. 10900 méterével. felsége álmodik majd mire felébred késő lesz. Amit az EU ad azt más kezekbe kéne tenni. ja törzsek háza lettünk? ujabb törzs légó törzs ? Bezzeg a dohányboltok éjjel nappal nyitva ? tényleg?
Lepényleső
...amíg rajta kívül van konvertibilis valuta?
Béla333
A Fideszes rabló horda lopott pénze valamely offshore számlán van valutában, úgyhogy nem különösebben érdekli a maffiát a Forint árfolyama!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.