Orbánéknak a napok óta tartó dumaoffenzívájukkal még a higgadtságáról közismert, dörmögő hangú Kuncze Gábort, az egykori SZDSZ-elnököt, és néhai belügyért is sikerült kihozniuk a sodrából, pedig az nem egyszerű feladat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: Akkor nem olyan mint te? Mert te más felfogását képviseled.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...Kunce...még emlékszem aikor itt is lehetett vele beszélgetni...akkor is a ugyanazt képviselte mint most...a sajár felfogását.
Aki Én
@Csizmás Kond: Akkor nem olyan mint te? Mert te más felfogását képviseled.
Nessy
De ez a törvény, amire Kuncze hivatkozik, ma is hatályos!!!
szegfue
@Csizmás Kond: Most komolyan kérdezem: Te az én "felfogásomat" képviseled? Nyilván nem, hanem Te is a sajátodat... az már más kérdés, hogy ez a kormány elgondolásával, vagy talán az ellenzéki felfogással esik egybe.
Csizmás Kond
@szegfue: ...nem igazán értem de Kuncét egy nagy hantásnak ismerem, és a vala kepcsolatos felfogásom az hogy ő csak mindig az árral szeretett úszni és minden t kihasználni ami őt érdekli de tulajdonképpeni másokra ható valamilyen komolyabb döntése tette sosem volt.
SystemError
Mindenki döntse el, hogy egy éppen robbanó bomba erősen exponenciális szakaszát mennyire lehet megtörni a valóságban..? Röviden a bomba robbanni fog, rá lehet tenni egy pokrócot, rá lehet dobni egy fazekat. Sokat számít, de gyújtópont körül végbe fog menni a reakció. Tehát exponenciális szakasz mindenképpen lesz a dologban és csak "befogni" lehet a szelét. Ebben lehet számítanak majd a mostani intézkedések(mert eleve nem másnapra jönnek a hatások..)

Aki félti a szeretteit gondolkozzon, hogy mi szerint védi meg. Soha nem árt az elővigyázatosság és akkor még lehet az állam sem ússza meg, hogy fizessen neki nyugdíjat...
Aki Én
@szegfue: ...nem igazán érti, érted?
csipetke
Mi tudjuk,hogy hazudnak,nem is emlékszem rá,hogy mondtak volna igazat is a garázdálkodásuk 10 éve alatt.
Kuncze egy megfontolt,okos ember,és ha ez a jogszabály ma is érvényes,miért nem eszerint jár el orbán?
Pálinkás Pál
Persze hogy hazudnak..és azért kénytelenek ilyen primitív módon hazudni,mert a mondanivalójukat hozzá kell igazítani az átlag fidesz szavazó értelmi képességeihez...az meg mint tudjuk,nem túl magas!!! ha nem utálnám őket ennyire,néha talán még sajnálnám is a kommunikációért felelős emberüket..kemény meló lehet lebutitani minden mondanivalót!!!
szegfue
@Csizmás Kond: 14:37 Pontosan Te válaszoltál ezzel saját Magadnak is! "...vele kapcsolatban az a felfogásom...", tehát van véleményed, igy Kunczének is, tehát mindenkinek van saját felfogása!!
szegfue
@Csizmás Kond: 14:39 Ez azért egy más történet!! Ez a kislány a müvészetnek "él", őszinte érzések kötik a zenéhez... na most ezt nem lehet elmondani a politikusokról, főleg az éppen aktuális hatalom gyakorlókról!
Csizmás Kond
@szegfue: ...:)...vagyis egyugyanolyan semmit ér mindkettőnk (K G és én) véleménye...:)
Csizmás Kond
@szegfue: ...melyikről tudnád elmondani az őszinteséget ?
szegfue
@Csizmás Kond: Na nem vagy Te annyira "ketyós", hogy ne értsed -- mindenféle "kiforgatás" nélkül -- amit irtam!?
tudode
Mi várható el a FELSZENT jogÁSZOKTÓL, akik még esküt is tettek tudományukból:

----- Orbán Viktor, és a fidesz hihetetlen története megalakulása
.
www.youtube.com/watch?v=8l9OWr5YreU&t=32s
.
Aszonta: ne sumákoljunk, dobjunk félre mindent, mint FELKENT JOG-ász, és a MAG csak 37 alapítót tudott összekurutyolni!!!
.
És KITÖRÖLTE az alfelét az ALKOTMÁNNYAL úgy, hogy amint belejött a buliba, összebarkácsolt egy ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGOT, amelynek fűszere lett a koronavírus, és még abból is hasznot szándékozik bulizni!
szegfue
@Csizmás Kond: 15:33 Általában a politikusokról irtam, hogy nem őszinték... de azt is hozzátettem, hogy szerintem mindig az aktuális, éppen regnáló kormányon lévő politikusok, vagyis pl. az MDF kormányzása idején ők... stb. Kár, hogy nincs valami hazugság mérő eszköz, vagy módszer, mert azért bizony van különbség közöttük!!
Nessy
@szegfue: Én ma feladtam a polémiát a hős kandúrral.
A legjobb az egészben, azt a törvényt , amire Kuncze hivatkozik, még 1997-ben hozták!! Nem is tudom, ki volt akkortájt a miniszterelnök!
Jozefina
Kuncze G. -nak tőkéletesen igaza van!!!
Csizmás Kond
@szegfue: ...vagyis egyikről se...:)...és a különbség az hogy kinek az érzékenyét tudják jobban megérinteni.
Ma én azt tartom becsöletes és belevaló politikusnak aki az országáért harcol nem a lefutott idegen politiáért amihez hasonlót már egyszer elkergettünk és nem úgy akar karriert csinálni, hogy a mások malmára hajtva a vizet (és itt most értem a külföldi hatalmakat) minden szarságba fejet ugrik, tönkretesz mindent, elad mindent és azzal szédít hogy majd az idegen jót tesz nekünk, majd olyan nyugdíjat ad mint amilyen neki van, olyan pézel fogunk fizetni mint amilyen azoknak van...érted ugye hogy ezek csak süketelések.
Csizmás Kond
@Nessy: ja...mert szerinted ugye nem lehet nem szabad változtatni, javítani vagy rontani módosítani semmin amit egyszer leszögeztek...gondolom te sem teszel semmi olyant...
Nessy
@Csizmás Kond: nem ezt mondtam! Azt mondtam, hogy jelenleg hatályos, és a betartásához nem kell időtlen felhatalmazás a miniszterelnöknek! Egy szóval sem mondtam hogy ez "gránit szilárdságú"! Sőt pont az Alaptörvénnyel kapcsolatban jegyeztem meg hogy oly sok módosítás után, miért nem lehet módosítani, és a parlamenti üléseket a kormány zárt rendszerén keresztül digitálisan megtartani. Erre természetesen logikus válasz nincs!
Csizmás Kond
@Nessy: Az időtlen felhatalmazást az ellenzék találta ki. ..sőt a multkor be is raktam ide a törvényjavaslatot a maga valóságában szóval el lehet olvasni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.