Aki kicsit is hajlandó használni az agytekervényét (ha van neki egyáltalán), az pontosan tudja, milyen aljas és galád dolgot művel a felhatalmazási törvény ürügyén a kormány és pártos keretlegényekből verbuválódott bérsajtója.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nagyon jó cikk!!!
Magyarországon orbán és bandája "demokráciája" működik, ami = a diktatúrával, ami egyre keményebb és könyörtelenebb lesz!!??
vacsi
A demokrácia arról szól, hogy mindenki belepofázik, tehát semmiben nem fognak megegyezni! Márpedig vészhelyzetben nincs ennél veszélyesebb!
A háború után épp a kemény diktatúra eredménye volt, hogy a tönkretett, szétbombázott országot néhány év alatt újra felépítették. Természetesen, ha béke, nyugalom van, jöhet a demokrácia, én is ennek a híve vagyok.
Nessy
@vacsi: Azért nem lenne hátrány, ha a politikusok mellett a hozzáértő, gyakorlati szakemberek is "belepofázhatnának" egyik másik ad hoc kormányfői döntésbe!
vacsi
@Nessy: Mondjuk, én feltételezem, hogy a politikusok még a diktatúrában is a szakemberek véleményére alapozzák a döntéseiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.