Semjén salátatörvénye bevezetné a születési nem fogalmát, amely megváltoztathatatlan adatként rákerülne a személyire.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Nem nagyon késlekedett a regnáló beváltani mindazokat a feltételezéseket, melyeket a legutóbbi törvény kapcsán minden józan embert emlegetett !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Málna: Az járványügyi dolog amit a kormány annak mond.
Málna
@nemkati: Ezt, ami a cikkben van, nem mondhatja annak.
vacsi
@Nessy: Már bocs, de semjénnek ez az újabb gyöngyszeme a vírus ellen harcot szolgálja: a férfiak és a nők nem azonos arányban halnak meg, ezért a nemváltás nem engedhető meg. Mellesleg, én is ellenzem, de én anyagi okból: miért kell arra fizetni, hogy egyes idióták más neműek akarnak lenni, mint aminek születtek, miközben az egészségügy lerohadva, évek óta nem tudja ellátni a feladatát?
Nessy
@Málna: És ha nem hívják össze a parlamentet? Nem kötelező, és digitálisan sem ülésezhet, mert ezt a törvényt nem változtatják meg az egyébként már többször módosított Alaptörvényben, amihez máskor 3 nap elég volt. Sajnos most jön a felhatalmazással való visszaélés ideje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.