Immár több mint százan megfertőződtek és öten meghaltak a fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonában – jelentette be az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Több mint 100 fertőzött és öt halott egy budapesti idősotthonban

Müller Cecília emlékeztetett arra: napok óta arra hívja fel a figyelmet, hogy a fenntartók felelősek az intézményekben a járvány továbbterjedésének meggátolásáért.

A munkatársai azon dolgoznak, hogy megszüntessék azokat a hiányosságokat, amelyek a fertőzés továbbterjedését okozhatják – tette hozzá.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Az első jelzésre pattogni kellett volna a tisztiorvosi szolgálatnak a tesztjeivel, mint a nikkel bolháknak, és nem a főpolgármestert buzerálni!
.
Ugye, ugye mekkora kárt okozott az/ok, akik szétverték a 90 éves ÁNTSZ-t, erről miért nem kap tájékoztatást a nagyérdemű, hogy ki/kik a hunyó(k), és arról, hogy kénytelen Kasler dr árnyékában vergődni,közel 60 évesen, mivel államtitok a kora közszereplőként:
.
hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCller_Cec%C3%ADlia
.
Ja! Amiatt, mert csak mb. tisztifőorvos, és közbejött a vírus, amely rávilágít arra, hogy őféleségéék szöget vertek az ÁNTSZ koporsójába, és melléktermékből kell várat építeni:
.
.www.google.com/search?q=Sz%C3%B6gek+a+kopors%C3%B3ba+-+A+tisztiorvosi+h%C3%A1l%C3%B3zat+sz%C3%A9tver%C3%A9se&oq=Sz%C3%B6&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l2j46j0l2j46.6460j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Elképesztő! Vajon hány áldozata lesz ennek a centralizációs őrületnek!
Csizmás Kond
@Horizont: Most képzeld el ha az első perctől megtíltották volna hogy látogassák az idős hozzátartozóikat mekkora kalamajkát csaptak volna ...mert épelméjű ember ha tudja hogy a vírust csak emebr adhatja tovább akkor nem koslat ide-oda főleg nem látogat idős embereket...szóval nem Cecillia aszzony vitte be az otthonba a vírust hanem a kedves rokonok.
Sámannus
@Csizmás Kond: Nagyokos amikor kórházba viszik az időseket, kontrollálatlanul szállítják vissza. Van fogalmad miről hadoválsz? Találgatsz össze vissza.Valaki már említette, hogy mit kell tenni, de eddig lesöpörték a javaslatát.
Kínában, Koreában olyan technikával ellenőrzik a járványt amit jelenleg fel sem tudunk fogni. Ott a fertőzött mozgását visszakövetik, kiemelik, felmérik és vizsgálják a kontaktjait, hő kameráznak a tömegből és teszteleik. Te meg itt hadoválsz a rokonságról, mint egy elmebajos. Kevesebbet kéne lópni gázszerelni, odafigyelni a dolgainkra, értelmesen cselekedni.
Nem umbuldázni.
Yoda69
orban es muller az elso perctol kezdve elcsesztek a vedekezest a jarvany ellen, pedig volt idejuk boven felkeszulni.
Mar tobb mint 50 ember halala szarad orban lelken. Illetve csak szaradna, mert ez egy lelketlen geci.
SystemError
"Müller Cecília emlékeztetett arra: napok óta arra hívja fel a figyelmet, hogy a fenntartók felelősek az intézményekben a járvány továbbterjedésének meggátolásáért."

Nem tudom tényleg mire kellett a rendeleti kormányzás ennyire nagy hévvel, ha eleve le van tolva minden felelősség helyi szintre. Bizonyára eljutott arra a felismerésre királyunk és az udvarnokai, hogy normál működéshez is alig vannak biztosítva a körülmények. Egy ilyen helyzetre egyedileg senki nem készül és most attól, hogy azt mondogatják, hogy kinek a felelőssége lenne...:)

Amúgy lehet nem is ott kapta el, hanem Semjén biztatására a templomban.. Remélem a közveszélyes idiótát lekapcsolják ezek után.
Csizmás Kond
@Horizont: Ha nincs, nem volt aki bevigye a vírus magától nem megy be...a többi meg rögeszme nálad.
Csizmás Kond
@Sámannus: ...szerény megállapításom alapján te is valahol baloldalon végeztél a zoskolába...de meg is látszik, mert a buta balfasz és nagyon paraszt az értelmed.
Sámannus
@Csizmás Kond: Szóval a járvány megállítása és következetes védekezés kialakítása csak baloldali műveletlen bunkók műve, szívesen felvállalom. Csak ne bízd el magad az eszed valahol a békaporontyok alsó felén pocskol, máris felülértékeltelek. Ilyen "intelligenciával" kiérdemelsz minden elismerést amit az ingyenélők produkálni képesek.
Málna
@Yoda69: Ha a többiekért Orbán, akkor ezekért az idősekért bizony Karácsony felel.
Pálinkás Pál
@Horizont: " Robert Koch német országos járványügyi intézet (RKI) szerint inkább 2021 tavaszára várható nagy biztonsággal a világjárvány leállítására alkalmas oltás. Az RKI vezetői rendre hangsúlyozzák, hogy védőoltás és a vírus által okozott betegség (Covid-19) elleni gyógyszer hiányában a járvány csak akkor ér véget, ha az emberek 60-70 százaléka túlesik a fertőzésen."
nem én írtam ezt,hanem járványügyi szakember...nos tényleg az a jó ötlet hogy húzzuk mint a rétestésztát???
Pálinkás Pál
@Horizont: Nem fogják...csúnya kimondani,de mindegyiknek jól jött...sütögetheti a pecsenyéjét ,viszonylag biztonságban ,amennyiben nem beteges,és az immunrendszere rendben van../szándékosan nem írtam életkort,bár tudjuk miről beszélek,sajna nekik már általában nulla az immunitásuk../...a baj ezzel csak az hogy a kevésbé tehetősek csúnyán megszívják miatta!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ..hogy ki a hülye az most nem lényeges...viszont ha jól emlékszem azt mondtad volt régebb, hogy valami laborizével foglalkozol...szóval akkor kéne annyi képzelőerőd legyen a hasonló dolgokban hogy tudd a vírust aki bevitte az fertőzött...és ha az öregothonban beteget találnak, akor kivizsgálják a személyzetet és kiderül ki a tettes...ha pedig nem a személyzet a fertőző akkor valaki más...ésbiztos hogyha olyan személy aki kapcsolatba hozható az intézettel akkor is megkapják...na de erről nem írnak...de neked akár azt is elhiszem, hogy vasalbert a ludas...
Csizmás Kond
@Sámannus: ...sámi...te nem gondolkodsz...csak mondsz..
Csizmás Kond
@Horizont: ..most ki rugott Karácsonyba ?
Sámannus
@Horizont: Így van ezzel az egész ner. tulajdonba veszik az egész emberiséget tapadnak mint a légypapír, csirízes a kezük, amit megfognak azt nem engedik el.
@Csizmás Kond: Te csak vakaróddz . Látom mindenhol láb alatt vagy.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ja, hogy cecili meg a fidesz a hibás a történtekért...és ez azért biztos mert te olvasol híreket...huba..:)))
Csizmás Kond
@Horizont: ...a politikus olyan mint a kutya...a szájáért fizetik, és nem kell mindent elhinni nekik mert akkor..na de ezt te jobban tudod...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Ezt csak azért látod úgy mert nem vagy hajlandóelhinni soha amit mondok.
Soha nem a politikusban hiszek, hanem annak tetteit értékelem...
A szó elszáll a tettnek következményei vannak.
Csizmás Kond
@Horizont: ..na álljunk meg a kritika kifejezésnél...szerintem legtöbbször egyikünk sem kritizál, én igyekszem a dolgokat a maguk valóságában megérteni, te meg épp az ellenkezőjét csinálod, szeretsz mindet a visszáján elmagyarázni...szóval nincs itt kritika csak másmás nézet.
Sámannus
@Horizont: Sok értetlen ner bohóc csak néz de nem lát. Nem sokat nézem a tévét, mert agyatlanoknak van csak. Látom benne a riportot Kínából , vagy Koreából A képeken hőkamerák mutatják a forgalmas csomópontokat, ahol látni lehet, hogy a járvány után az emberek mind egészségesek, legalább is a hőképeik alapján. Egyetlen kommentár sem jegyezte meg ezt az egyszerű tényt. Azért nem, mert akkor nem lélegeztetőt kéne rendelni, hanem hőkamerákat is, hogy ki lehessen emelni a betegeket, és tesztelhessék. Azt is mutatták, hogy a mobil telefonok merre valók, amikor utazik valaki. A felszálláskor jelzi a telefon, ha fertőzhet a tulajdonosa, ha olyan kontaktjai voltak.
Szegény magyarok mikor kaptok olyan tájékoztatást ami az érdekeiteket szolgálja.
Ezek a valódi információk teszik ugyanis lehetővé, hogy visszainduljon az élet és ne kezdődjön minden előlről.
A pohosék még ott tartanak, ha valaki fertőzött akkor elég ha ők tudnak róla, nehogy meglehessen szervezni az információk alapján a védekezést. Ehhelyett rá uszítják a lump focistákat a társadalomra, mint "korrekt értelmiséget"
solidedge
A képlet egyszerű. Ha baj van akkor az önkormányzat a felelős, ha siker akkor a kormányt dicséri.Hülyeországban már csak így megy. De hát Müller Cecília is az Orbán seggéből bújt ki.
Zsopiale
Hát haljál már meg te is ostoba vén náci kurva...
Csizmás Kond
@Horizont: Nem mindent a visszáján csak azt amit én a színén..
Lepényleső
Talán nem is volt igazán elsődleges időben izolálni az öregeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.