Hosszú időre börtönbe kerültek a tettesek, de a lánynak azóta sincs nyugta.

Nem ért véget a hét férfi által megerőszakolt 14 éves lány kálváriája – egy utcában kell élnie a tettesek bosszúszomjas rokonaival

Jogerősen 58 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztést kapott az a hét férfi, aki 2017 júniusában megerőszakolta az akkor 15 éves Petrát. A legsúlyosabb büntetést azonban az áldozatra mérte a sors, mert ugyanabban a faluban, utcában kell tovább élniük, ahol a támadók bosszúszomjas rokonai is laknak.

Petra édesanyja, Emőke (47) épp szalonnát és kenyeret ebédelt, amikor rányitották az ajtót. Mint mondta, Petra azóta sem heverte ki a borzalmakat. Pszichológushoz vitték, de a szakember feladta, mert a lány sosem válaszolt a kérdéseire.

– Petra a napokban lett 18 éves, de csendesen ünnepelt

– mondta a Blikknek az édesanya.

– Most nincs itthon a lányom, a testvérénél pihen. Amióta a borzalom történt vele, fordított életet él. Este csak forgolódik az ágyban, délelőtt alszik. Korábban bolti eladónak tanult, de kimaradt az iskolából.

Petra elmenne szakmát tanulni, de a támadás óta egyedül nem mer kilépni az ajtón. Hiába ülnek a tettesek rács mögött, a lány nap mint nap szembesül a rokonaik fenyegetésével.

– Ebben a szobában történt a lányommal a borzalom

– mutat körbe az anya a szomszéd utcában üresen álló, romos épületben.

– Petra hazafelé tartott, amikor B. Gyula (42) füves cigivel kínálta meg, majd bevonszolta ide, és megerőszakolta. Utána még hatan becstelenítették meg őt, köztük többgyermekes apák. Mind fegyházba kerültek. Azóta az erőszaktevők hozzátartozói a kislányomat okolják, hogy miatta kerültek bajba. Volt olyan asszony, aki a férjét és a fiát rángatta le Petráról, majd nekiesett a kikötözött kislányomnak, ütötte-verte, őt okolta mindenért. A bíróságon négy férfi is azt állította, hogy a lányom szerelmes volt belé, minden a beleegyezésével történt. Hát normálisak?

Végszóra berontott a romos házba az egyik erőszaktevő apja.

– Az én ártatlan fiam a te lányod miatt került fegyházba

– fröcsögte a megszeppent Emőke arcába, majd kiabálva, hosszan részletezte, hogy vele kellett volna megtenni ugyanazt, amit a lányával. Hat rokon is alig bírta elvinni az őrjöngő apát, a megalázott Emőke pedig csendben sírdogált.

Petra családja szeretne új életet kezdeni egy másik faluban vagy városban, de nincs pénzük a költözésre. Amíg a régi otthonukban laknak, a lány sebei sem gyógyulnak be. Ha pedig kiszabadulnak a bosszúszomjas erőszaktevők, abból tragédia lesz.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Vajon hány ember van még az út szélén hagyva nyomorultul?
Család barát kormány, hol vagy ilyenkor?
Pálinkás Pál
Nos mindez a jogvédők miatt,...nem lehet megrendszabályozni a cigókat,mert mindjárt rasszizmust kiáltanak...
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Szerintem nem a jogvédőket kellene okolni, hanem azokat, akik ilyen törvényeket hoztak, és ilyen közömbösen szemlélik a kialakult helyzetet. És igen, ha valakit véres késsel a kezében találnak egy meggyilkolt ember mellett, akkor is joga van az ártatlanság vélelméhez és az általános emberi jogok tiszteletéhez. Az, hogy egy tettet (mint ebben az esetben is) mélyen elítélek, nem jelentheti azt, hogy nem kell minden részletre kiterjedően, alaposan kivizsgálni. Ha nem így tennénk, akkor újra Lynch bíró ítélkezne. Az pedig nem lenne sem jó, sem emberhez méltó. Amennyiben valóban következetesen alkalmazzuk a törvényeket, nemre és származásra való tekintet nélkül -minden ember egyenlő, a bíróság előtt is-, akkor fel sem merülhet a rasszizmus.
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: Ugye tudod hogy én nem erről beszéltem...egyenlőként azzal lehet bánni,aki egyenlőként is viselkedik...
vacsi
@Pálinkás Pál: Hazzászólásoddal alapvetően egyetértek, egyetlen apró módosítással: nem a "cigókat" kellene megrendszabályozni, hanem a BŰNÖZŐKET! Ugyanis az is követhet el akár súlyos bűncselekményt is, aki nem cigány, és a cigányok között is vannak becsületes emberek. Pl. a gyilkosságokat - ha jól utánaszámolunk - majdnem fele-fele arányban követik el cigányok és nem cigányok.
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Igen, értelek, mondanám hogy megértelek. Ám továbbra is hiszem és vallom (nagy szavak de vasárnap van) hogy egy úriember akkor is úriemberként viselkedik, ha körülötte csak aljas, elvetemült vérnősző barmok vannak. (a vérnősző barmok kifejezést valami történelmi kalandregényből szedtem, hangulata van, megragadott)
Idézetek "Egy úr a pokolban is úr", "Egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá", "Jó tett helyébe jót várj" de "Az igazi önzetlenség viszonzást nem vár". És az utolsó "Ne tedd másnak, amit magadnak nem kívánsz".Maradok feléd továbbra is tisztelettel : G. A.
Borsodi
Az ilyen kirívó esetben halál büntetést kéne adni,nem ételt,szállást.Különben sose lesz rend és biztonság.
Pálinkás Pál
@vacsi: ezt azért nem hinném,de ne a számokon vitázzunk...nézd meg az erőszakos bűncselekmények listáját,akár itt a Propin...aztán osszál-szorozzál!!
jesz
cigányok...

Namost hol vannak a hős feministák? Be sem mernek menni nemhogy a faluba, de még a megyébe sem. Hol van ilyenkor egy titkos menedékház, ahol megnyugodhatna, ha nem is tudja feldolgozni?
A piszológus meg szart sem ér...főleg addig, amíg a szakmáját bemegolt tananyagból gyakorolja. Bezzeg, ha őt is megfarkalná öt-tíz kanos cigány, rögtön megvilágosodna a szart sem érő tudásáról.
Na és a harcias cigányfeleséggel mijalófasz van?
jesz
@vacsi: elegendő szétnézni a piacokon, állatvásárokon. Nem kell ahoz gyílkosnak lenni, elegendő az ordítozós, örökké fenyegető, fröcsögő dumájukat meghallani. Ezek nem integrálhatók(soha)
A börtönökbe már csak a végső esetbben kerül valamelyik.

Addig, amíg Szögi Lajos gyilkosaival ilyen kesztyűs kézzel bánnak, addig a többi csak vérszemet kap. És ez így lesz, amíg a világ világ.
Napersze a jog emelkedett segítségével.
görbetükör
@jesz: A feministáknak nincsenek jogi felhatalmazásaik, ők is tehetetlen tiltakozók. "Oda üss, ahova köll"!
vacsi
@jesz: Nem csak Szögi Lajos gyilkosaival bántak kesztyűs kézzel, hanem pl. legutóbb a szerencsétlen Csenge gyilkosa sem kapott büntetést - csak az előzetesben ült 2 évet. Pedig nem volt cigány. És nem cigány az a fiú sem, aki Cegléden egy gyorsulási versenyben gázolt halálra egy érettségi előtt álló fiatal lányt - azóta sem büntették meg. Amiket felsoroltatok, azzal nem vitatkozom, igaz. Én mindössze azt állítom, hogy valamennyi bűnözőt úgy kellene megbüntetni, hogy még az unokájának is elmenjen a kedve a bűnözéstől! A gyilkosokat meg kivégezni!
Egyébként most a sólyi gyerekgyilkosságnál, ahol egy 8 éves kislányt gyilkolt meg egy fiú, az elítélt gyilkos fenyegetőző apját letartóztatták. Itt miért nem lehet megtenni ugyanezt?!
Gyütt Mönt
@Pálinkás Pál: nem egészen. Kérd számon Farkas Flóriántól a Híd a munka világába c. projektet, no meg az ellopott pénzt.
Pálinkás Pál
@Gyütt Mönt: én minek kérjem számon...tölem a cigók egy buznyákot nem kapnának...engem sem dotál az állam
Pálinkás Pál
@vacsi: te érted is amit írtál??? hogy a picsába tudsz összehasonlítani egy balesetet,még ha gyorsulási versenyen is volt, egy szándékos lincseléssel??? és ahol felmerül a lincselés gyanúja,tuti hogy cigányok az elkövetők...undorító,integrálhatatlan parazita népség!!!
Gyütt Mönt
@Pálinkás Pál: de azért a te pénzed is benne van a projektben, mivel az közpénz (volt).
Zsopiale
Hát hiába az indiai síkságokon a jurták árnyékában így mennek a dolgok sajnos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.