Azt írták a rákba belehalt férfinak a vizsgálat elhalasztásának indokolásául, hogy az állapot nem indokolja a sürgős ellátást.

Újabb kórházi horror: a hónapokkal korábban betegségébe belehalt férfi áprilisban kapott levelet a vizsgálat elhalasztásáról

Borzalmas képet fest a hazai egészségügy állapotáról egy idős nagyatádi férfi története, melyről elsőként az Atádhír számolt be – írja a Népszava.

A decemberben tüdőrákban meghalt beteg családja áprilisban kapott egy levelet az illetékes kórháztól, melyben arról tájékoztatták őket, hogy a korábban előjegyzett vizsgálati időpontot a koronavírus miatt elhalasztják, ugyanis a férfi állapota nem indokolja a sürgős ellátást.

A hetvenes éveiben járó férfinél tavaly augusztusban, egy szűrővizsgálaton diagnosztizáltak tüdődaganatot. A vizsgálatra azért ment el, mert hat évvel korábban már kezelték húgyhólyagrákkal, amiből szerencsésen felgyógyult, ám évente ellenőrzésre kellett járnia.

Utóbb kiderült, már hat éve láttak a tüdején egy foltot, ám senki sem foglalkozott vele, egyetlen egyszer sem vizsgálták, amikor szűrésen járt

– mondta a férfi neve elhallgatását kérő lánya.

És hiába derült ki augusztus elején, hogy daganat van a tüdején, akkor sem mondott semmit a kórház. Csak azt jelezték, hat hét múlva lesz eredmény, hogy jó- vagy rosszindulatú-e a daganat.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Egy jó ügyvéd és fizethet, aki felelős a halálért!!!
Katasztrofa, hogy szinte szándékosan küldenek a halálba embereket!!!???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Egy jó ügyvéd és fizethet, aki felelős a halálért!!!
Katasztrofa, hogy szinte szándékosan küldenek a halálba embereket!!!???
lampa laz
Ez is 1 magyar találmány. Megvárják míg meghal a beteg, aztán értesítik a vizsgálat időpontjáról.
Gyütt Mönt
Gulyás: egy demokráciában előfordul ilyesmi.
volvós
Tömeggyilkos Kóser Kásler Köcsög !!! A lelkeden szárad a sz@r ...
a rendeleteid, az EÜ hazavágása, most már te következel !!
nezelodo
Majd jön a fijjuk ügyvédje, és megmondja, azért nem indokolt a vizsgálat, hiszen "tapintatosan" megírták, mert már úgyis meghalt. Vagy van valaki aki kétségbe vonja azt, hogy egy elhunytnak nem kell vizsgálat? Na ők ilyen kekec módon fognak erre reagálni.
ómió
Lehetőleg minden orvosi műhibát tessék az "egészségügyre" húzni, efftársak! "Gyógyjelszó": kórházbezárás a'la Böszme!
Gyütt Mönt
Mindenki nyugodjon le, Kásler úr kijelentette, hogy ő minden halottat meggyászol.
Aki Én
@ómió: neeem, ha Bp-i az eset, akkor Karácsony a felelős, ha állami, akkor senki.
Olyan bolsisan.
justhpeter
Bolond Kásler majd megint elmondja, hogy senkitől nem érkezett hozzá ebben az ügyben panasz. A grazi klinikaszökevény, még mindig hivatalban tartja ezt a hóhért.
levarosbukta
Nem akarok áldozat hibáztatást, de ha valakinek daganatos betegsége van, és számítani lehet az áttét keletkezésére és az orvosok nem szorgalmazzák a további vizsgálatokat miért hagyják? Egy daganatos betegnek, független attól hogy tünetmentes alap az évenkénti ct vizsgálat.
ómió
@Aki Én: Megint lemaradtál? Karigeri "semmiért nem felelős"! A pesti úti horrorért meg, mint fenntartó, pláne! Őnéki ahhoz semmi köze! "Olyan bolsisan"! Orvosi műhiba pedig - "olyan bolsisan" - éppúgy nem létezik, mint migráncs! És punktum! "Olyan bolsisan"!
Aki Én
@ómió: a pártközpontból kézivezérelt, reggelente ,,fekete autóval" elhurcolt véleménynyílvánítók esetei és a propagandaalapú rendszer a bolsis, te agyalágyult lúzer.
Nem is csoda, hogy ez neked tetszik.
Látom, nem tudod kiheverni, hogy az újjáalakuló munkásőrség visszautasított.
ómió
@Aki Én: Rossz álmodban visszatért Rákosi dédikéd "demokráciája" és azt most el nem múlaszthatod másokra hazudni, bolsiék fajkreténje?! És - eszerint - te már az újjáalakult munkásőrségtől beszélsz, hogy ilyen "hiteles" információid vannak?! Le kell lombozzalak: valakivel összetévesztesz! Bizti valamelyik efftársaddal, akivel együtt szoktad énekelni az Internacionálét, viszont, nyilván nem ilyen tehetséges hazudozó, mint te!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.