A kormány felszámolja a tranzitzónákat, csak az ország határain kívül, külképviseleteken lehet menekültügyi kérelmet benyújtani – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

A kormány felszámolja a tranzitzónákat a magyar határnál
Fotó: MTI/Molnár Edvárd

Gulyás Gergely közölte: az intézkedés végrehajtása folyamatban van, négy ember, aki idegenrendészeti őrizetben volt abban is marad, 280 embert pedig menekültügyi befogadóállomásra visznek. A Belügyminisztérium, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium az Igazságügyi Minisztériummal együttműködve megteszi a szükséges lépéseket – tette hozzá.

Közölte: a tranzitzóna olyan megoldás volt,

amely megvédte Magyarország határait, és sajnálatos az Európai Bíróság ez ügyben hozott ítélete. Mivel Magyarország köteles betartani az ítéletet, nem tehet mást, mint hogy megszünteti a tranzitzónákat

- mondta.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Végre egy ítélet, amelyet végrehajtanak és nem szabotálják el. Mert láttunk már olyat is: az Európai Bíróság ítélete szerint a magyar államnak kártérítést kellett volna fizetnie Iványi Gábor tiszteletesnek és a gyülekezetét fel kellett volna vennie egyházi státuszba. Ennek az ítéletnek egyik elemét sem hajtották végre. Egyébként jogállam vagyunk!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A "szíriai" sivatagi cigányok menjenek visszább, mert csak az iráni nagykövetségünkön lehet menekültkérelmet beadni hozzánk...!
Klubtag
Nem kell a miérteken, hogyanokon elmélkedni. Az ilyen kormányzati döntések mögött mindig egy-egy Eu által kilátásba helyezett szigorú büntetés (főleg pénzmegvonással való fenyegetőzés) szerepel, amit a fidesz-kdnp kormányzat nem tud nélkülözni. A túlnépesedett, támogató "sakál-családjaik" nem eresztik el a koncot, amit megkaparintottak. Megtartani, táplálni kell őket legalább a 2022-es választásokig. Hogy győzelem után mi lesz, azt majd az akkori körülmények alapján dönti el OV. Az ő módszere (és ebben kisinasa és követője VJ is megcsillantotta "képességeit"???) olyan, mint egy zugjogászé. Haszonelvű, erkölcstelen és legfőképpen a társadalom igazságérzetével gyökeresen ellentétes.
CsipkeRózsa
Azt hittem, ide hozza Budapest határához, hogy megörvendeztesse a az itt élőket.
peterkelemen
Szégyen! Az meg pláne, hogy uigye Svédországgal ijesztgetik a magyarokat miközben oda is mennek a magyarok. Az Isten Veled Magyarország műsorában egy egész család odamenekül ki Svédországba. Abba a Svédországba ahol a migránsokat is befogadták: rend van, fegyelem és jó az élet: sokkal élhetőbb, mint bárhol máshol.
ómió
Mehetnek a "kedvencek" a képviseletekre!
tudode
Előfordulhat, hogy jön az EU-s hétéves költségvetés, és megjátssza a jó fiuKÁT az, aki Sorostól kezdve legtöbbnyire más zsebéből rakosgatta a hokizsebébe a lóvét, amellyel megfizeti alattvalóit, amelynek ára a KUSTI, miközben a környezete egy része már lepipálja II.Erzsébet vagyonát is!
.
www.google.com/search?q=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+gazdagabb+II.+Erzs%C3%A9betn%C3%A9l&oq=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+gazdagabb+II.+Erzs%C3%A9betn%C3%A9l&aqs=chrome..69i57j0l3.10938j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
---------------------------------
.
Hogy is van ez!
.
Akkor, amikor az ország rájuk/rá bizott vagyona ugyanolyan munkaeszköze, mint az utcaseprőnek a seprő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.