A külgazdasági és külügyminiszter Facebookon jelentette be, hogy száz beteg ellátására elég gyógyszer érkezett szombat reggel Magyarországra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Újhelyi nem érti a külgarázdánkat

A derék Szájjártató egyik blődlije és az Újhelyi reakciója

A derék „Szijjártó Péter külügyminiszter arról panaszkodott” a minap, hogy:
„Biztosítani kellett az önhibájukon kívül külföldön rekedt magyar emberek hazahozatalát. … 10001 magyar embernek segítettünk eddig hazatérni … sok vita volt az európai uniós támogatásokról, természetesen minden egyes mentesítő járatot bejelentettünk … mindez idáig azonban nem hogy támogatást, még választ sem kaptunk az Európai Uniótól”
Nos Újhelyi utánajárt a dolognak: „bejelentett 10001 főből legfeljebb kétszázat hozott haza a magyar kormány saját járattal, összesen négy repülőgéppel, és közülük 93 után kért (és kap hamarosan) EU-s pénzt Magyarország. … A többi hazatelepített magyar állampolgár (több ezer fő) mind olyan gépeken érkezett, amelyet más EU tagállam indított, ezeket az utasok ingyen vehették igénybe”!
Nos a dolog ott sántít, hogy a politikus nem ösmeri a derék külgarázdát, ő ezek után a 9800 honfitárs után is meg szeretné kapni a részesedését! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.