Orbán Viktor február 18-án, szombaton 15 órától tartja évértékelő beszédét a Várkert Bazárban, amiről Nagy Ferónak is megvan a véleménye.

Nagy Feró Orbán évértékelő beszédéről: „Végre valaki rendet rak a mi agyunkban is”MTI/Cseke Csilla

A nemzet csótánya a Hír TV-n arra a kérdésre, hogy mire számít Orbán Viktor ma délutáni évértékelő beszédében, elmondta: „Végre valaki rendet rak a mi agyunkban is”. A zenész egyébként már nagyon várja az eseményt, amin személyesen is jelen lesz – szemléz a 24.hu.

Arról is beszélt, hogy szerinte a miniszterelnök legalább öt évvel mindenki más előtt jár,

ezt pedig szerinte az is bizonyítja, hogy amikor a Fidesz 2006-ban elveszítette a választásokat, akkor Orbán Viktor azt mondta, a jóisten nem akarta, hogy nyerjen a párt. Persze ezt akkor Feró még nem hitte el, ám amikor a következő választásokon a Fidesz győzött, akkor rájött, hogy Orbán minden bizonnyal előre tudta, hogy ez fog történni.

Elmondta azt is, hogy ő mindig lázadó volt, és most is az, csak most a liberális európai rendszer ellen lázad annak ellenére, hogy ő saját magát is liberálisnak tartja, merthogy felőle aztán „bárki bármit mondhat, legfeljebb azt mondom, hogy hülye”. Szerinte egyáltalán nem gond, hogy egy rockzenész efféle politikai, „öltönyös” rendezvényre megy, azon legfeljebb a „fizetett, baloldali trollok” háborodnak fel. Nagy Feró emellett az újságírószakma mindennapi működéséről is kifejtette elképzeléseit.

Forrás: 24.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ja,és hogy a miniszterelnök öt évvel jár mindenki előtt? Háát, ha csak azt a malacperselyt nézem,amit lölő őrizget neki, akkor ez így van. Nem volt,és reméljük nem is lesz mégegy ilyen miniszterelnök,aki a nép / az ország boldogulása helyett a saját pereputtyát, a strómanjait,oligarcháit gazdagította, nem kicsit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
e örö e bódottá
Sosem volt normális ez a szarputtony.

"1969-ben alakult lányzenekarként, akik főleg feldolgozásokat játszottak. 1971-ben csatlakozott Nagy Feró a zenekarhoz frontemberként. A következő években teljesen kicserélődött a tagság, 1974-től elkezdtek saját dalokat írni az akkor divatos glam rock stílusban. Folyamatosan próbáltak lemezszerződéshez jutni, ennek érdekében 1976-tól a diszkózene felé orientálódtak."
Sámannus
Már is kész vagy kisöreg akinek agya sincs annak könnyű rendet tenni. Hamar túl vahy rajta
gina
Retkes kis nyaló kutya , a te fejedben már nem lehet rendet tenni, ott nagy a káosz ...
Lepényleső
...ahogy tette valaha "Dolfi bácsi",- bár cirka 50 000 000 embernek már nem kellett megöregedni?
evacica
A te agyadban már nem kell és lehet rendet rakni mert a káosz óriási! Döbrögi meg csak a pénzt és a hatalmat rendezi a sok ilyen eszement ember agyában!
simmering73
"Ennek a csodavilágnak vannak igen kártékony élőlényei az egyik ilyen a csótány. Amelyik alapvetően a meleg, ám sötét helyeket kedveli, nem szereti a fényt. Na ebben a gyűlölet erdőben is lakik több ilyen példány, de a szóban forgó a díszpéldánya ennek a fajnak. Ez a teljes átalakuláson átesett szerencsétlen, ami egyébként a lepkék sajátja, gondolom valami evolúciós félresiklás lehet Darwin-féle evolúciós elméletben, tehát ez nem bábból lett pillangó, hanem csótányából lett valami annál is visszataszítóbb. Igen, ő az, a Nagy Ferenc nevű 77 éves, homofób, megélhetési babos kendős lázadó, aki mostanság egyre gyakrabban osztja az észt a brüsszeli partizán ánuszrózsájából. Ez a csávó már Kossuth-díjat is kapott azért a szellemi amortizációs munkáért, amit a szekta lelkes rajongói érdekében végez. Nem annyira előadóművészi minőségében, hanem mint a Fidesz-rendezvények VIP-vendégeként, felkent pártszimpatizánsként, nagyjából mindenhez értő megmondóemberként. "
kolozsvaros.com/2023/02/21/az-elteto-vilagossagot-kitakarjak-es-elszivjak-elolunk-a-friss-levegot/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.