Márciusban írta meg az RTL, hogy összesen nettó 58,3 millió forintot emészt fel az állami média saját autómosója, amelyet a Kunigunda úti telephelyükön hoznak létre.

A hírhamisító Papp Dániel megindokolta, ezért kell a propagandistáknak saját autómosó
Kép: YouTube

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, aki országgyűlési képviselőként, írásban fordult az MTVA jogerősen hírhamisítónak nevezhető vezetőjéhez, Papp Dánielhez. 

Papp Dániel tájékoztatása szerint a járművek tisztítását részben külső helyszínen, szolgáltatási keretszerződéssel, illetve a telephelyen, élő erővel oldották meg. 2022-ben az autók takarítására 14,3 millió forintot fizettek külső szolgáltatóknak.

A tájékoztatás szerint a gépkocsik mosóba való szállítása, illetve kézi tisztítása körülbelül egy fő gépjárművezető teljes munkaidejét vette igénybe, az e munkakörben foglalkoztatottak átlagos éves bérköltsége 6,7 millió forint.

A járműveket havonta egyszer mosták, Papp Dániel szerint ez a közmédiától elvárható kulturált megjelenéshez nem elegendő.

Az MTVA vezérigazgatója úgy fogalmazott:

Fentiek alapján látható, hogy egy részről a gépjárművei tisztítására jelenleg is jelentős anyagi és személyi erőforrásokat fordít az MTVA, másrészről az elért színvonal sem üti meg az elvárt mértéket. Az új automata autómosó a nagyobb mikrobuszok, a kisteherautók és a 22 fős buszok mosására is alkalmas, így az MTVA jelenlegi 125 darabos gépjárműállományából 116 gépjármű mosására lesz lehetőség.

A hírhamisító Papp Dániel hozzátette, hogy az autók heti, kétheti mosása szükséges az időjárás és az igénybevétel függvényében, így

az általuk becsült évi 4000 mosással számolva a jelenlegi közüzemi költségek mellett a várható üzemeltetési költség évi 3,6 millió forint lesz. Megtérülési időként 5-6 évvel számolnak, külső szereplők nem használhatják majd az autómosót.

Forrás: RTL

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Beléptetőkaput potom 590 milláért csináltattak, annyira félnek Hadházy Ákostól. De ez a hazug, hírhamisító, rágalmazó, genya propagandahorda minden pénzt megér. Orbánnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Csizmás Kond: mi a szarnak nekik ennyi autó, amikor a hireket helyben hamísítják vagy rogán emilen küldi nekik. Ezért még autózni sem kell.
Sakk Matt
@Shikari: Nem! A bíróság szerint hírhamisító Papp Dániel.
Jogerősen!
ómió
Csak nem, mert 116 gépjármű mosatása így lesz olcsóbb!?
Csizmás Kond
@lampa laz: ...ezt nem tőlük kéne kérdezd ?
jáger laszló
Hiába a mosás ,sikálás ,mert ettől még a MTVA nem lesz patyolat tiszta!!
A fejétől bűzlik a hal!!!
csak ennyi
barátioag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.