Márciusban írta meg az RTL, hogy összesen nettó 58,3 millió forintot emészt fel az állami média saját autómosója, amelyet a Kunigunda úti telephelyükön hoznak létre.

A hírhamisító Papp Dániel megindokolta, ezért kell a propagandistáknak saját autómosó
Kép: YouTube

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, aki országgyűlési képviselőként, írásban fordult az MTVA jogerősen hírhamisítónak nevezhető vezetőjéhez, Papp Dánielhez. 

Papp Dániel tájékoztatása szerint a járművek tisztítását részben külső helyszínen, szolgáltatási keretszerződéssel, illetve a telephelyen, élő erővel oldották meg. 2022-ben az autók takarítására 14,3 millió forintot fizettek külső szolgáltatóknak.

A tájékoztatás szerint a gépkocsik mosóba való szállítása, illetve kézi tisztítása körülbelül egy fő gépjárművezető teljes munkaidejét vette igénybe, az e munkakörben foglalkoztatottak átlagos éves bérköltsége 6,7 millió forint.

A járműveket havonta egyszer mosták, Papp Dániel szerint ez a közmédiától elvárható kulturált megjelenéshez nem elegendő.

Az MTVA vezérigazgatója úgy fogalmazott:

Fentiek alapján látható, hogy egy részről a gépjárművei tisztítására jelenleg is jelentős anyagi és személyi erőforrásokat fordít az MTVA, másrészről az elért színvonal sem üti meg az elvárt mértéket. Az új automata autómosó a nagyobb mikrobuszok, a kisteherautók és a 22 fős buszok mosására is alkalmas, így az MTVA jelenlegi 125 darabos gépjárműállományából 116 gépjármű mosására lesz lehetőség.

A hírhamisító Papp Dániel hozzátette, hogy az autók heti, kétheti mosása szükséges az időjárás és az igénybevétel függvényében, így

az általuk becsült évi 4000 mosással számolva a jelenlegi közüzemi költségek mellett a várható üzemeltetési költség évi 3,6 millió forint lesz. Megtérülési időként 5-6 évvel számolnak, külső szereplők nem használhatják majd az autómosót.

Forrás: RTL

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Beléptetőkaput potom 590 milláért csináltattak, annyira félnek Hadházy Ákostól. De ez a hazug, hírhamisító, rágalmazó, genya propagandahorda minden pénzt megér. Orbánnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Érthető! A sok mocsok ráragad róluk az autókra.
Csizmás Kond
...ott ahol 125 autó van ott tényleg elkel egy mosó...
Menőmanó
Beléptetőkaput potom 590 milláért csináltattak, annyira félnek Hadházy Ákostól. De ez a hazug, hírhamisító, rágalmazó, genya propagandahorda minden pénzt megér. Orbánnak.
Aki Én
@Csizmás Kond: Az a baj, hogy 125 autót vettünk nekik, és tartunk fenn.
Mondjuk téged ez nem érint Romániában, ti ugyan úgy megkapjátok az adónkat, mint eddig.
Így értem a közönyödet.
jáger laszló
Hát nem hiszem,hogy sikerült kimosnia magát MTVA-nak autómosó ügyben!!!???
Maradjunk ennyiben...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Papp Dánielnek látszólag eszébe sem jut, hogy a médiát egy szabad, demokratikus társadalomban senkinek sem szabad uralnia. Hogy lehet valaki ilyen korlátolt ma, a vasfüggöny lehullása után 34 évvel? Miért nem ragad ezekre semmi ilyen hosszú idő alatt az európai értékekből? Mert ők diktaturát akarnak építeni. Ragadt rájuk pár milliárd euró, az számít. Orbán Balázs: „Aki uralja a médiát, az uralja az országot ". És ki a qrvaanyád mondta nektek , hogy ti uralkodásra lettetek megválasztva ?
uploads.disquscdn.com/images/48cd1cab3250a6bd30ede2b714c21c5125cec7cf185c57105dddc7c5e4b7c9e4.png?w=800&h=543
Olyan nincs, amin a lánynak a hónalja is látszik? A haver kérdi.
De, itt van...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fnepszava.us%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F08%2Flmp-tuntetes-2.jpg&key=zCiDyHJg0cz4VHxzXNMajA&w=800&h=431
Ezek a csicskák annyira szervilisek hogy még a kóros elhízásban is majmolják a dagadt gecit. Amikor az újkapitalista nem tud mit kezdeni a közpénzből összeharácsolt tőkével ezért első dolga hogy felélje, felzabálja azt. Méghogy nemzeti tulajdoban van a média. Nem, a csuti sertés nevén van, bazmeg, te agyhalott! Aki uralja a médiát, az uralja az országot - nyilatkozta Göbbels propaganda miniszter, ja nem is Orbán Balázs politikai igazgató. Nagyon erős a párhuzam és az áthallás a két felfogás között, szinte teljes mára a párhuzam. Demokratikus társadalmakban fel se merülhet, hogy bárki is uralhatja a médiát. Ezek a férgek nagyon szeretik összemosni a mocskos maffiapártjukat a nemzettel. Igen, jó lenne ha nemzeti tulajdonban lenne sok minden, de a fityiszmaffia tulajdon az nem nemzeti tulajdon, nem a nemzet érdekét szolgálja, hanem a maffiapártét. A nemzeti nálatok azt jelenti, hogy a dagadt haverjáé, vagy családtagjáé, az adófizetők által felpumpálva. Remélem Brüsszelben is hallják eme korrekt ars poeticat. Főként mert ha jól tudom a vállalt 27 pont egyike a független média működés. Lassan Észak-Koreából ide jönnek tanulmányútra.
Nessy
Lehet, hogy az autók valóban tiszták lesznek, de a híreik maradnak manipuláltak, hamisak!
Nyírfa
Ha eljön az idő, ő az a típus, aki áruhában menekül. De megfogják.
Kapanyél
6,7 mft az autómosó személy éves fizetése. Az bő havi 550eft!!! Hol lehet jelentkezni erre az állásra, mert szerintem igen sokan mosnának kocsit ennyiért!!!
lampa laz
@Csizmás Kond: mi a szarnak nekik ennyi autó, amikor a hireket helyben hamísítják vagy rogán emilen küldi nekik. Ezért még autózni sem kell.
Sakk Matt
@Shikari: Nem! A bíróság szerint hírhamisító Papp Dániel.
Jogerősen!
ómió
Csak nem, mert 116 gépjármű mosatása így lesz olcsóbb!?
Csizmás Kond
@lampa laz: ...ezt nem tőlük kéne kérdezd ?
jáger laszló
Hiába a mosás ,sikálás ,mert ettől még a MTVA nem lesz patyolat tiszta!!
A fejétől bűzlik a hal!!!
csak ennyi
barátioag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.