"Mit keresett Nagy Ervin, az RTL Klub sorozatszínésze az amerikai nagykövetség vacsoráján?" – címmel jelentetett meg cikket nemrég Origo.

Bayer Zsolttól már a Jászai Mari-díjas színészek sincsenek biztonságban: egy kupac kulához hasonlította Nagy ErvintFotó: Youtube/Hír TV

A Jászai Mari-díjas színész a cikkre válaszul a Klubrádiónak ecsetelte, miért nem izgatják a kormánylap "barna nyelvű szolgáinak" lejárató kampányai - számára ugyanis a szakmai és közéleti sikerek számítanak igazán. 

Arra a kérdésre, hogy mit akarhattak az amerikaiak tőle, Nagy Ervin úgy felelt, hogy ugyanazt, mint Novák Katalintól, tehát egy meghívásnak tett eleget.

"Egyébként megnézném, hogy melyik kormánypárti ember merne nemet mondani az amerikai nagykövet meghívásának"

– tette hozzá.

Bayer Zsolt ezt nem hagyta annyiban, és blogján - ahogyan az egy hű Orbán-katonától elvárható – alaposan belerúgott a színészbe. 

Tényleg... Mit keresett Nagy Ervin Pressmannál? Ezt sem fogjuk megtudni soha.

Persze, végül is, teljesen mindegy. Nagy Ervin pár éve azt mondta, ha ő (ők) egyszer "elkezdik használni kreatív energiáikat", akkor "nagy szarban lesz" a kormány.

Ja. Nagy Ervin kreatív energiáiból eleddig napi egy kupac kulára futotta. Ami egylényegű ővele. Talán ezért hívták meg az amerikai követségre

- jellemezte Bayer Zsolt a (többek között) a Kincsem, a Hídember és a Drakulics elvtárs című filmekben is maradandót alkotó színművészt.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Shikari: Szeretnél te olyan sikeres lenni mint Nagy Ervin. Fideszbe is vannak politizáló színészek pl. Eperjes de a munkásságát mint színész el ismerem. Egyet kellene már tudomásul venni sosem volt és sosem lesz, hogy minden magyar egy párt híve legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
@csak úgy...: birkák,amerre a főkolompos megy arra mennek ezek is.
kissé felnőttem
te szarosszáju te vagy aaz ország legtrogerebbike TUDD bunkó 5 ös pártkönyvel ???
Toller Béla
Hinnye. kiscsávó ! Nehogy már valamennyire, akármennyire is komolyan vedd ezt a hervasztó barmot ! Elvan az magában, csak mindig legyen egy segg, amibe belefelejtkezhet ...a stílusa meg jön belőle, folyik kifelé ...
SÍva
Na mégis mit? Egyértelműen látszik!
kulabombaafityiszre
"Ja. Nagy Ervin kreatív energiáiból eleddig napi egy kupac kulára futotta."
Az egyik kupacnak bayer zsolt a neve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.