A magyar miniszterelnök nem tudta megállni, hogy ezt a hírt ne kommentálja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Virág Árpád
@Menőmanó: Te meg a fajtársaid @Istenakinincsen: nevű idiótával az élen túl sok panel-dumát nyomtok! Cselekedjetek!
looper
Pressman, ismét jól leiskolázta, mondhatni bemutatott a despota, keresztény dzsihadista, nem antiszemita Orbánnak: rtl.hu/belfold/2023/06/12/david-pressman-alusisak-orban-viktor-twitter-keresztapa-gyorgy-alexander-soros
Nessy
Ez nem Orbán ötlete szerintem, hanem Rogán valamelyik munkatársáé , aki azt hitte, hogy most ő nagyon szellemes!
kereső
@Nessy: Teljesen mindegy- orbán mondta ki.
SÍva
@kereső: Épp azt akartam írni, hogy "Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!"
csipetke
@vacsi: 16:34 Néha nézz mást is az m1-en kívül. Soros tartotta fenn Bp-en a CEU-t, amit aztán orbán elüldözött innen,de Bécs szíves-örömest befogadta, és a világ számos pontján tart fenn az egyetemeket. Évente százmilliókat adományoz el a vagyonából, és még egy ilyen acsarkodó falkát is tanítatott,mint a fidesz vezérkar. A vörösiszap-katasztrófa károsultjainak 1 millió dollárt adományozott,de sajnos a fidesz enyves kezén keresztül ment a pénz,amit simán el is loptak,úgyhogy a károsultak egy forintot se láttak belőle. A kovidnál Soros ismét adott 1 millió dollárt,csak már tudta,hogy ki kell kerülnie a fideszes enyves kezeket,ezért egyenesen Budapestnek utalta. Ha valaki utálja a magyarokat, akkor vajon ad nekik ennyi pénzt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.