A magyar miniszterelnök nem tudta megállni, hogy ezt a hírt ne kommentálja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
Valójában az bántja Orbánt hogy mivel az Idős Soros kiszáll mindenből átadva mindent a Fiának,aki nem akar Európával foglalkozni,kizárólag elmaradott hátrányos Afrikai Országokkal,Orbánnak keresni kell egy új ellenséget akire minden rossz ami Magyarországgal történik,rá lehessen fogni!
Peller Anikó
@telegdilaci: Ezt már jól elbaszta a Mr Soros ezzel a büdös cigánnyal, kiemelte a putrisorról és ez lett belőle. Kutyából nem lesz szalonna.
kereső
Magyar cabaret! amikor egy igazi Keresztapa, egy Don "keresztapázik". Igazi "hungarikum"- tankönyvekbe illő.
nemkati
@sgl: Soros őszinte jóakarattal segítette nem csak 0rbánt, hanem a pártjának több tagját abban, hogy el tudjanak indulni a politikai pályán. Semmi hátsó szándék nem volt Sorosban. Egy ócska sz@r ember, aki ezután hazug rágalmakkal mindennek elmondja a jóakaróját. Igen, kérdés, vajon hol lenne a Fidesz és gerinctelen vezetője, ha Soros nem segíti őket? És van képe 0rbánnak maffiózónak beállítani Sorost, mikor ő maga aztán akkora maffiabirodalmat épített ki, hogy még a Holdról is látszik!
Menőmanó
@Virág Árpád: Birka propaganda sötétben tartott gombák számára.
Aki Én
Jól elbaszta az öreg Soros. Ha ő nincs, most ez a retek ge-ci sem lehetne hazaáruló keresztapa.
kereső
@sgl: Csak azért bukotazza, mert Gyurcsány 2006-ban nem csak a tv. vitában, hanem a választáson is felmosta vele a padlót.A lemondást meg kell köszönni az mszp-szdsz tandemnek, akik aztán szépen átadták a hatalmat orbánnak. A mai napig nem rukkolt elő az mszp azzal a válasszal, miért is nem kampányoltak 2010-ben? A szdsz meg azzal, hogy a szociális népszavazáskor , és utána miért is "gyurcsány "lett a hibás- amikor az az szdsz projektje volt teljesen, és még meg is sértődtek, mert GYF menesztette horváth ágnest a miniszteri székből. Na, de ez ma már történelem- egy kibeszéletlen történelem, ahogyan a magyar részvétel a 2.vh-ban, az 1 millió+ magyar halott, trianon, a kádár-rendszer, etc.
Hordozzuk magunkkal- és nincs a társadalom részéről tabula rasa, mert az értelmiségünk?? is csak mis-másol ezekben a kérdésekben., ill. egyre inkább a fideSS narrativákat teszi magáévá, miközben butul az ország, az oktatás tudatos leépitésével. Ha, van minősitett hazaárulás- akkor ez az, és ebben társtettesek az "irástudók", és szervilisek- mint az egyetemek rektorai. Ez nagyobb bűn, mint a milliárdok ellopása, mert azt vissza lehet venni- na, de ezt a tudatos tudatmódositást, amit orbán csinál- mennyi idő alatt lehet egyenesbe hozni?? Egyáltalán, a magyar társadalom nagy többsége akar-e tudatosan, emberi módon, gondolkodva élni, cselekedni- vagy csak "jóa van az úgy", módon elvan mint a befőtt.
Virág Árpád
@Menőmanó: Az! Amit SOROS csinál... Mindegy hogy GYÖRGY vagy ALEX!!!
namihami
Változnak az idők, Vitya! Neked már nincs miért aggódni. Most úgyse kapnál, te már időbe leszedted a jájemet! Mára csak a köpködés maradt!
Menőmanó
@Virág Árpád: Te meg a fajtársaid vagytok a sötétben tartott gombák akik propagandát falnak.
izéke
Mit képzel ez a Soros,hogy nem orbánra bízza a pármilliárd dollárnyi vagyonát? Micsoda tapintatlanság azok után amit orbán tett érte,pl,hogy elfogadta a pénzét a huncut zsidónak? Ez felér egy hadüzenettel meg testvérek között is! Azonnal kiszabadítani sandát és lefoglalni Soros összes vagyonát és átutalni Feneketlen Zseb nevű dakotánknak!
vacsi
@nemkati: Őszinte jóakarat?! Megáll az eszem! Ő gyűlöli a magyarokat - mellesleg, én meg is értem. A múltat nem lehet elfelejteni.
csipetke
Mikor olvastam a hírt,nem tudtam,hogy nevessek,vagy sírjak?Pont maga a keresztapa keresztapáz le valakit...Sorosnak egy óriási bűne volt, hogy a tanuláshoz segítette hozzá ezt a gyalázatos alja csürhét. Ezt nehéz neki megbocsátani...
nemkati
@vacsi: Tényleg? A magyarok elleni gyűlölete miatt nyomta oda 0rbánéknak azt a sok pénzt?? Te viccelsz velem.
csipetke
@Peller Anikó: 11:19 Dehogy nem..Kutyaszalonna, csakhát az nem jó semmire...Mint ahogy orbán se. Dísznek ronda,másra meg nem jó.
simmering73
Máris tele van a gatyájuk a matyar hazaffyaknak. Megtudták Soros fia keményen politizál, nem úgy mint az apja.
Virág Árpád
@Menőmanó: Te meg a fajtársaid @Istenakinincsen: nevű idiótával az élen túl sok panel-dumát nyomtok! Cselekedjetek!
looper
Pressman, ismét jól leiskolázta, mondhatni bemutatott a despota, keresztény dzsihadista, nem antiszemita Orbánnak: rtl.hu/belfold/2023/06/12/david-pressman-alusisak-orban-viktor-twitter-keresztapa-gyorgy-alexander-soros
Nessy
Ez nem Orbán ötlete szerintem, hanem Rogán valamelyik munkatársáé , aki azt hitte, hogy most ő nagyon szellemes!
kereső
@Nessy: Teljesen mindegy- orbán mondta ki.
SÍva
@kereső: Épp azt akartam írni, hogy "Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!"
csipetke
@vacsi: 16:34 Néha nézz mást is az m1-en kívül. Soros tartotta fenn Bp-en a CEU-t, amit aztán orbán elüldözött innen,de Bécs szíves-örömest befogadta, és a világ számos pontján tart fenn az egyetemeket. Évente százmilliókat adományoz el a vagyonából, és még egy ilyen acsarkodó falkát is tanítatott,mint a fidesz vezérkar. A vörösiszap-katasztrófa károsultjainak 1 millió dollárt adományozott,de sajnos a fidesz enyves kezén keresztül ment a pénz,amit simán el is loptak,úgyhogy a károsultak egy forintot se láttak belőle. A kovidnál Soros ismét adott 1 millió dollárt,csak már tudta,hogy ki kell kerülnie a fideszes enyves kezeket,ezért egyenesen Budapestnek utalta. Ha valaki utálja a magyarokat, akkor vajon ad nekik ennyi pénzt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.