A Ferencvárosi Önkormányzat és az Amnesty International múlt hét csütörtökön festette le és adta át a város első szivárványos színű padját.

Újabb fordulat a ferencvárosi pad ügyében! Ismét szivárványszínűre festették
Fotó: Amnesty/Facebook

Ezek után szombaton az Aryan Greens nevű csoport zöld-fehérre festette azt. Az Amnesty feljelentést tett, a pad pedig újra szivárványszínben pompázott.

Ez tartott egészen keddig: akkor ugyanis ismét zöld-fehér lett, az ultrák pedig a „STOP LMBTQ" felirattal nyomatékosították álláspontjukat.

Ezután egy ismeretlen művész a padot barnára mázolta, és üzenetet is mellékelt:

„Én csak egy pad szeretnék lenni. Ami jó mindenkinek. Neked is. Neki is. Nekünk.”


Majd csütörtök reggel jött újra az Amnesty International, és újra szivárványszínűre festette a legendás padot. 

Az ügynek azonban valószínűleg itt még nincs vége. 

Forrás: 444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@David: Szivárvány meg pedofília?
És ezt még világgá is kürtölöd?
Jesszusom...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
föl kéne rúgni az amnesztis köcsögöket...provokálnak...kopaszok,ne a padot ,inkább az amnesztisek pofáját alakítsátok át,ha lehet!..azért nevetséges ez a gumicsont,...bár legalább ez is terelés...
Nessy
Óvodások a homokozóban! Mindegyiknek, az az egy kis lapát kell! Nem vethet egyik színtársulat sem a másik szemére semmit! Legalább a többi kopott festenék be, annok volna értelme!
David
Nem értem, hogy a bb...zik miért provokálják a csendes többséget? A döntő többség nem akar pedofiliát, így szivárványt sem!
jáger laszló
+oldásként javaslok 3 padot!!
1barna színűt,
1 FTC színűt
és 1 szivárvány színűt!!
Mindenki oda ülhet amelyik neki szimpatikus!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Emmersson71
@David: Mondjuk, te hülye vagy, mint macskát szarni :)
Aki Én
@David: Szivárvány meg pedofília?
És ezt még világgá is kürtölöd?
Jesszusom...
Aki Én
Ha ez a pad barna marad, akkor Szájer meg Orbán Gazsi és a többiek helyrerázódnak?
Namely
Mondom én, hogy szögesdrót kell és fényképek :D
nemkati
Fogadni mernék, hogy akik nem bírják elviselni egy szivárványszínű pad látványát, sose jártak még a Tompa utcában, de ha jártak, azon a padon sose ültek, vagyis kicsit se érinti őket a pad színe. Akkor nem mindegy nekik, hogy milyen színű egy pad? Baranyi Krisztina egyébként azt ajánlotta ezeknek az ultráknak és homofóboknak, hogy válasszanak maguknak egy másik padot bárhol a kerületben, és ő engedélyt ad rá, hogy olyan színűre fessék, amilyenre akarják.

Remélem, a feljelentésnek jó nagy büntetés lesz a vége. A Kétfarkúakat állandóan megbüntetik, ha köztéri tárgyakat építenek, vagy megjavítanak. Akkor ezeket is tessék szíves lenni.
nemkati
@Maccska: Az Amnesty International az önkrmányzattal együtt lefestett egy padot, mert úgy gondolták, ezzel jelzik, hogy az LMBTQstb embereknek is joguk van elfogadott élethez, és nem akartak senkit provokálni. A cirkuszt az ultrák kezdték, nekik az átfestéshez semmi joguk nem volt, de kaphattak volna egy padot, amit befesthettek volna. Nekik az nem kellett. Akkor a festéküket kenjék a hajukra.
namihami
De szép ország lehetne ez, ha ezek a hülye zöld-fehér vagy barna pingálók (is) hasznos dologra fognák be az energiájukat!
Vajon mi bajuk lehet egy paddal, amihez egyébként nem köti őket semmilyen pozitív érzelem vagy bármilyen egyéb emóció! Csupán a más nézetek képviselői munkájának megrongálása? Csupán...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.