Még messze a vége az idei Bálványosi Szabadegyetemnek, de a legfurább cípő díjat már most megkaphatja L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum igazgatója.

L. Simon László extrém cipőben hasít Tusványoson

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Bár a lábbeli merész színvilága és rajta látható festmény reprodukciója igen színes és feltűnő, mégis illik L. Simonhoz, hiszen ki más vehetne fel ilyen cipőt, mint a Magyar Nemzeti Múzeum első embere, amiről Botticelli Vénusza néz vissza a viselőjére.

Az extrém cipő egyébként a Dorko limitált szériás darabja, ami valamikor 30.000 forintba került, de most féláron, 15.000-ért is megveheti bárki.

Forrás: Facebook/lsimonlaszlo

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Na, mi van..rendes Magyar Művész képéről szégyellt másolatot kérni? Egy Szinyei Merse vagy Munkácsy már ciki?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
L. Simon egy tehetségtelen szarkupac, aki azért mert feltették a NER polcra egyből lekvárnak képzeli magát. Most azt hagyjuk, hogy a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója miért úgy néz ki mint a frissen fürdetett hajléktalan. Az a kioktató hangnem, az a mellébeszélés, az pökhendi cinikus kinyilatkoztatás amint a kérdésekre nem válaszolva, elővezet, megérne egy-két emberes seggberúgást. Lemálik róla az emberarcú fideszes máz a másodperc tört része alatt. Az álca alatt minden fideszesnek egyforma arca van. Mmindig majomnak nézett ki nem embernek, ha pedig megszólalt sütött abból a butaság. Tele van a fidesz másodvonala felkapaszkodott senkikkel, akik saját erejükből nem jutottak volna föl. Ezért is annyira erős az összetartás. Érdekházasság ez sokaknál. Az első vonal se különb. És a harmadik, negyedik vonal sem, sőt a szavazóik sem különbek. A különbség csak a személyes hasznukban van. Jut eszembe, L. Simon idén még egyszer sem adta át a Várkert Bazárt. Nem ér rá, könyvet ír! Éépp egy bestsellert! garanciát kapott rá! Jó, de legalább lebetonozták az utat a farmjáig a mi pénzünkből, ahol a barackmagból csináltak valami ciános mókát.
uploads.disquscdn.com/images/46b2ec2df4ff8357e71727fac967c2d6afa2ae0de9f43f815a6ac37f3da9b1f7.jpg?w=800&h
Eladott Ország
Az bizony nagyon is aggályos, hogy Orbán Viktor első számú politikai komisszárjának a kezébe került szinte az egész könyvkiadói és terjesztői iparág. Simon L. a tőle megszokott pofátlan terelésekkel él. És egyébként bármit is mondhat a kultúráról, azt azért nem felejtjük el neki, hogy a dölyfös ner báróként a börtönből munkára kihozott rabokkal építtetett utat a saját birtokáig, Az pedig külön jól jellemzi az egész ner működését, hogy az egyébként szigorúan szabályozott múzeumi szakmában, ahol az ilyen irányú hivatalos szakmai képesítés nélkül még egy műtárgyat sem lehet megérinteni, ott egy bölcsész, borász, balettszerző lehet a főigazgató, akinek egyébként semmi köze nincs a régészethez, restauráláshoz, vagy a múzeumokhoz. L. Simon fonák magyarázata érthető, ha felidézzük a zsidó qrva megdugásáról írt bájos versét. Ez aztán az ember tragédiája. És az országé is. Hogy a bivalybasznádi kultúrházban kit tüntetnek ki, azért nem egy eget rengető esemény. Madáchijesztők. Madách és József Attila, forog a sírjában bmeg mint a centrifuga...
uploads.disquscdn.com/images/ee7059be7c89f782baab88555ecfd9444add4b541cee6ee0991da4bf8f06fefb.png?w=800&h=390
A csincsillák nem is zavarják a kezüket...
twitter.com/haydentank/status/1609659179672940544p2
Eladott Ország
ma, 14:14 ♦ bocs. link pótolva: A csincsillák nem is zavarják a kezüket. A barackmagos és fotovoltaikos energtikai szakértőt L Simon Lászlót se.
twitter.com/haydentank/status/1609659179672940544
Emmersson71
Na, mi van..rendes Magyar Művész képéről szégyellt másolatot kérni? Egy Szinyei Merse vagy Munkácsy már ciki?!
jesz
húúú...ezzel az arccal vissza lehet verni minden támadást..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.