Az anyósülésről vezetett a budapesti autósoktató, a tanuló nem ült a volán mögött. 

A kormány mögött nem ült senki, az anyósülésről vezetett a budapesti autósoktató telefonálás közben – videó

Fotó: YouTube/BpiAutósok

A BpiAutósok Youtube-csatornájára került fel az a meghökkentő videó, amin az látható, hogy egy járművezetést oktató autóban valaki úgy vezet az anyósülésből balra átnyúlva a kormányhoz, hogy közben a jobb kezével telefonál. Egy ilyen oktató autóban természetesen a jobb oldalon is vannak pedálok, de attól még ez ellent megy a KRESZ szabályainak.

A meghökkentő esetet a XI. kerületben, az Etele út, Fehérvári út villamosmegálló közelében videózták le, az autó mellette haladó villamosból

– írta meg a 444.hu.

A videót itt nézheti meg:

Forrás: 444.hu, BpiAutósok

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

infinity
@Maccska: Buta, bunkó fidkány, hány forintot kaptál ezért a segghülye beszólásért - 10-et?
Hány faszságot kell írnod egy kávéért? Egész nap itt rágod a kefét, szerintem qrva sokat.
Ha legalább a jóért harcolnál, de nem, te csak egy ketyós... Ördög-ivadék vagy, ahogy a főnököd is az - ha hiszed, ha nem!
(János 8, 44) - ezt illene komolyan és szó szerint venni, te nagyon fehér hetero keresztény - akik között mongolok nők is vannak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
AMORÁLISOK
legalább megtudtátok hogy aki tud is és a pedáljaiból is kettő van de kormányból csak egy lehet. Igen csak a kifogás a telefonálás szerintem.De volt ám olyan rafinált kérdés annó 1968 ban Őn hidon halad át hová dobja a csikket csak kidobja vagy a Dunába pöcköli? nos akkortájt tilos volt a jármüben a dohányzás is.
jesz
nem ez az első eset...sok oktató szereti a szívbajt hozni a bámész autósra, aki megdöbben, hogy hol a sofőr?...

Rég volt, de az én oktatóm is ezt tette...-szálljak ki, holnap találkozunk..aztán az anyósülésen maradva továbbhajtott...igaz, a közelben várt a másik tanuló.
justhpeter
Régóta mondom, hogy a magyar járművezetés oktatás két fajta képzést biztosít: a sofőrképzést és a donorképzést. A példában szereplő oktató feltehetően kevesebb donort fog képezni.
infinity
@Maccska: Buta, bunkó fidkány, hány forintot kaptál ezért a segghülye beszólásért - 10-et?
Hány faszságot kell írnod egy kávéért? Egész nap itt rágod a kefét, szerintem qrva sokat.
Ha legalább a jóért harcolnál, de nem, te csak egy ketyós... Ördög-ivadék vagy, ahogy a főnököd is az - ha hiszed, ha nem!
(János 8, 44) - ezt illene komolyan és szó szerint venni, te nagyon fehér hetero keresztény - akik között mongolok nők is vannak!
Sámannus
Ez pont olyan, hogy Orbán helyett Putyin kormányozza Magyarországot. Ha elzavarjuk az oroszok által kontrolált média irányítóit a csüngőhasú hatalma máris közröhej lenne. Mindennap mantrázni lehetne, térdre csuhások imára.
Péter2
Az ilyen jellegű telefonhasználaton kívül , semmilyen szabálysértést nem követet el , hiszen vizsgáznak a jobboldali vezetésből is , úgy , hogy balon van a kormány , mint az ő esetében !
terlasz
@infinity: "te nagyon fehér hetero keresztény"
Nana, az ereszcsatorna tréfáját se hagyjuk ki a számításból! ;)
balos
@terlasz: Így i--gaz!Az eresz nem ereszt!
AMORÁLISOK
@justhpeter: 13 évig műveltem uj ebben hogy a szakértő is megszólalt, lehet a jobboldalon ültében is, ha arra vizsgát tett volna, a LIFTRE kell egy drótkötél meg a drótkötélnek is egy pót + pót-pótkötél mégis leszakad, és megzuhan. Szarságokkal foglalkoznak a sok -sok bába közt elvéreznek a tanulók.Átkorban 5 évente a hivatásosoknak volt 2-3 nap pár órás továbbképzés egy KÉK matricával igazolták a szélvédőn.Ma meg a szabálytalankódóknak van patronusuk ki kivel rokon + egy gyors telefon. A tanuló vizsgázóknál meg a KRESZ szövegértés hiánya aztán ott a baj meg majd a Jani ujat ir a lázár hét akkor hogyan is állunk a rollerokon kettesével száguldó kölkekkel JA 2 együtt hal. Körforgalom + zebra elhagynám a korforgalmat totál a bokortól nem látható 5 villanyrolleres szab át Gyalogátkelőn Rendőrt a városba évek óta nem látni , CSAK kétszer Hébe meg hóba.Van egy olyan kitétel gyalogátkelőnél ha jármű gyalogos vagy forgalmi okból áll mellette megállás nélkül elhaladni tilos. És naponta megteszik !!!
justhpeter
@AMORÁLISOK: Rengeteget lehetne mindenről vitát nyitni, de ez ma már nem járható út. Az aktuális kormány ha jól lát egy kérdést, ha nem bedob valamit ami az ő véleménye és nincs vita, nem kell senki mást meghallgatni, másnapra kész a törvény. Minden üzlet és minden eladó. Az emberi élet is. Pont ezért nincs semmio rendben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.