Az anyósülésről vezetett a budapesti autósoktató, a tanuló nem ült a volán mögött. 

A kormány mögött nem ült senki, az anyósülésről vezetett a budapesti autósoktató telefonálás közben – videó

Fotó: YouTube/BpiAutósok

A BpiAutósok Youtube-csatornájára került fel az a meghökkentő videó, amin az látható, hogy egy járművezetést oktató autóban valaki úgy vezet az anyósülésből balra átnyúlva a kormányhoz, hogy közben a jobb kezével telefonál. Egy ilyen oktató autóban természetesen a jobb oldalon is vannak pedálok, de attól még ez ellent megy a KRESZ szabályainak.

A meghökkentő esetet a XI. kerületben, az Etele út, Fehérvári út villamosmegálló közelében videózták le, az autó mellette haladó villamosból

– írta meg a 444.hu.

A videót itt nézheti meg:

Forrás: 444.hu, BpiAutósok

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

infinity
@Maccska: Buta, bunkó fidkány, hány forintot kaptál ezért a segghülye beszólásért - 10-et?
Hány faszságot kell írnod egy kávéért? Egész nap itt rágod a kefét, szerintem qrva sokat.
Ha legalább a jóért harcolnál, de nem, te csak egy ketyós... Ördög-ivadék vagy, ahogy a főnököd is az - ha hiszed, ha nem!
(János 8, 44) - ezt illene komolyan és szó szerint venni, te nagyon fehér hetero keresztény - akik között mongolok nők is vannak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ez pont olyan, hogy Orbán helyett Putyin kormányozza Magyarországot. Ha elzavarjuk az oroszok által kontrolált média irányítóit a csüngőhasú hatalma máris közröhej lenne. Mindennap mantrázni lehetne, térdre csuhások imára.
Péter2
Az ilyen jellegű telefonhasználaton kívül , semmilyen szabálysértést nem követet el , hiszen vizsgáznak a jobboldali vezetésből is , úgy , hogy balon van a kormány , mint az ő esetében !
terlasz
@infinity: "te nagyon fehér hetero keresztény"
Nana, az ereszcsatorna tréfáját se hagyjuk ki a számításból! ;)
balos
@terlasz: Így i--gaz!Az eresz nem ereszt!
AMORÁLISOK
@justhpeter: 13 évig műveltem uj ebben hogy a szakértő is megszólalt, lehet a jobboldalon ültében is, ha arra vizsgát tett volna, a LIFTRE kell egy drótkötél meg a drótkötélnek is egy pót + pót-pótkötél mégis leszakad, és megzuhan. Szarságokkal foglalkoznak a sok -sok bába közt elvéreznek a tanulók.Átkorban 5 évente a hivatásosoknak volt 2-3 nap pár órás továbbképzés egy KÉK matricával igazolták a szélvédőn.Ma meg a szabálytalankódóknak van patronusuk ki kivel rokon + egy gyors telefon. A tanuló vizsgázóknál meg a KRESZ szövegértés hiánya aztán ott a baj meg majd a Jani ujat ir a lázár hét akkor hogyan is állunk a rollerokon kettesével száguldó kölkekkel JA 2 együtt hal. Körforgalom + zebra elhagynám a korforgalmat totál a bokortól nem látható 5 villanyrolleres szab át Gyalogátkelőn Rendőrt a városba évek óta nem látni , CSAK kétszer Hébe meg hóba.Van egy olyan kitétel gyalogátkelőnél ha jármű gyalogos vagy forgalmi okból áll mellette megállás nélkül elhaladni tilos. És naponta megteszik !!!
justhpeter
@AMORÁLISOK: Rengeteget lehetne mindenről vitát nyitni, de ez ma már nem járható út. Az aktuális kormány ha jól lát egy kérdést, ha nem bedob valamit ami az ő véleménye és nincs vita, nem kell senki mást meghallgatni, másnapra kész a törvény. Minden üzlet és minden eladó. Az emberi élet is. Pont ezért nincs semmio rendben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.