Joób Márton szegedi képviselő egykor az MSZP színeiben politizált, ma már függetlenként indulna újra 2024-ben az önkormányzati választásokon.

Újraindulhat szegeden a képviselő, akit 270 milliós csalással vádolnakTV2

A 271 millió forintos csalással vádolt Joób Márton szegedi képviselő kisebb fesztivált rendezett a hétvégén a választókörzetében – tudta meg a telex.hu. A lap arra is rámutatott, hogy az egész rendezvény apropója az lehet, hogy a politikus gondolkodik újraindulásán a 2024-es önkormányzati választásokon.

Terveiről szeptemberben fog beszélni, és ha ismét ringbe száll egy szegedi közgyűlési képviselői helyért, azt biztosan függetlenként teszi majd

– osztotta meg a lappal.

Az egykoron az MSZP színeiben, ma már függetlenként politizáló Joób Márton Újszeged egyik kertvárosi részét képviseli a szegedi közgyűlésben. A politikus a hétvégén „Újszegedi Vidám Napok” néven szervezett vurstlit választókörzetében. Ez szerinte nem kampányrendezvény volt, válaszolta kérdésünkre, mivel tavaly is csinált ilyet, amikor nem közeledett egy választás sem.

Joób bírósági tárgyalása októberben folytatódik. A vád szerint ő és köre egy négy megyében működő bűnszervezetet hoztak létre, így próbálva piacon tartani a képviselő szórólapterjesztéssel és műsorújság kiadásával foglalkozó cégét, és eközben 271 millió forintos vagyoni hátrányt okozhattak a költségvetésnek.

Forrás: telex.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az ilyeneket nem kellene örökre eltiltani?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Az ilyeneket nem kellene örökre eltiltani?
Aki Én
...mert amilyen ostoba népség vagyunk, még megválasztják.
kereső
Nagyon remélem, hogy Szeged- nem Győr!!!(borkait a videó után is simán megválasztották polgármesternek)
Aki Én
@Maccska: Jobb helyeken ha csak a gyanú felmerül, sarokba állítják és ha igazolta magát, indulhat.
Aki Én
@KisTehen: Nektek szar, mert ot vannak következmények.
NKF
Ezek szerint sok pénz van a politikába!
csak úgy....
hiszen a hü fideszesek imádják a tolvajokat,- lásd 0rbánt a fötolvajt is mennyire! :)
Eladott Ország
Felmutatják a snecit, hogy a cápák tovább zabálhassanak a közből. - Bíró úr, ne ítéljen el, megjavulok ! Joóbb leszek, vagy a Legjoóbb ! A törvény mindenkire vonatkozik, a fideszesekre nem annyira. Mikor lényegében senkikről van szó, furcsa mód mindig van szabad cella egy jó kis előzetes letartóztatásra, meg van titkosszolgálati-rendőrségi kapacitás telefonlehallgatásokra és minden látókörbe került személy akkurátus lehallgatására és minden bizonyíték összegyűjtésére. Ehhez képest meg pont Völner eseteben nem jutott eszébe a nyomozóhatóságnak az ő telefonszámára kiterjeszteni a lehallgatást (mint a bűnszervezet egyik újabb, látókörbe került tagjára), meg az is hidegen hagyta a tisztelt hatóságot, hogy abból a kevés infóból is milyen újabb visszaélések derültek ki. Érdekes az is, hogy mikor ellenzékhez köthető személyeket kell pegazussal betámadni, akkor elég a gyanú lehetősége is, de Völner vagy Barbara-Tóni-Ádám esetében konkrét részletek sem mozgatták meg a hatóság fantáziáját.
Nem az a baj, hogy jön a választás, hanem a végén valamelyik megnyeri.1989-ben azt hittük, hogy gyermekeinknek építünk egy jobb világot, most kiderült, hogy csak a politikusoknak.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/292108554_575517400861885_5353477929164970300_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=wxOare9WdCUAX_S_0yg&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBRnbNXPw2awKhllIccWZZBKiM0vJ-lKa-jWmAYMAix4Q&oe=64FAC9EF
Aki Én
@Maccska: @KisTehen: Ki a faszt érdekel Brüsszel?
A hazai korrupció sokkal durvább, de miután a gazdátokat érinti, nem foglalkoztok vele.
Elképesztően buta emberek vagytok!
namihami
Bár nem vagyok MSzP szimpatizáns, de megkérdezném: vádolt vagy bizonyított!?!?!
Mert a Qrógép győri indulása mégsem okozott a jobboldalon ekkora felháborodást! Pedig az TÉNY!
ómió
270 milla!? De, hisz', az még az "efftársi normál"!
namihami
@ómió: 11.50: Jogos, ennyiért már egy ""kisfideszes"" se hajol le! Orbáni szinten pedig még kártya- vagy benzinpénznek is kevés!
ómió
@namihami: Ne a "kisfideszessel" gyere, bizonyíték nélkül "efftársiasan" ráhazudva, hanem inkább a kispesti efftársaiddal konzultálj, akiknél évi 100 milla alatt - na, melyik mondta aTV-ben(?) - efftársi alkalmatlanság "esete forog fenn"!
Aki Én
@ómió: Jesszusom, de buta suttyó vagy te.
Te ott tartasz, hogy tagadod a fideszes tolvajlásokat?
Hogy lehetsz ennyire ostoba balfasz?
Aki Én
@KisTehen: Jesszus balfasz, és még lájkolod is magad.
Húúú, de kibaszott beteg egy társaság vagytok ti.
csak úgy....
@KisTehen: legyetek bátorak! :) a fidesz megérdemli a balgáktól a védelmet!
ila51
az valóban még csak egy kis baki , több kell
gina
Rohadó barom, a tehénsz@r illatosabb mint te retek cigány OV seggnyaló buzi
csak úgy....
@KisTehen: 0rbán ismét kérvényezett egy kibaxottu magas kölcsönt nyugatról, amivel már világbajnokok vagytok európában az egy före esö adósságból! :)
- ha jön a csöd, ami jönni fog, akkor ti nagy szarban lesztek!
szt. istván a szüz máriának ajánlotta föl magyarországot, 0rbán meg a visszafizethetelen kölcsönök miatt majd kínának!
tudsz már pálcikával legelni? :) -én figyelmeztettelek!
Havanagi
@Aki Én: Nem,nem! Ilyenekből áll az egész fidesz.
namihami
@ómió: 13.32: Ezt a ""bizonyítottság nélküliséget"" éppen a jobboldali médiából (sajtó, elektronikus) találod meg nap mint nap! A rengeteg elbukott sajtóper bizonyította és igazolja folyamatosan!
A kispesti is még ""vizsgálat alatt, mert ""mondta valaki"" ! És melyik tv-ben? Ez csak a fenti igazolása...
kereső
@KisTehen: Hé baromka, ez a hülye nem "völnerezett, mint kaili"- hanem csalt. Nem kéne összekeverni a kettőt.
rücsü41
Biztos tudja az cikk írója is hogy az országgyűlési képviselőségnek megvannak a törvényi feltételei, és ha azok megvannak teljesen mindegy ,hogy az cikk írójának tetszik e a képviselő jelölt előéletet vagy sem, az elindulhat a képviselői választáson.Az biztos hogy senkinek sem előny ha büntető ügyben keveredett, de láttunk már karón varjút!
ómió
@namihami: Szóval, te se ismerted fel a saját efftársadat, amint sziput kotorgatva "önbevallást tett"!? Évi 100 milla, mint az "efftársiasság alsó határa"! Laki efftársadról van szó! A szervezett bolsi lopkodásotokat meg ne keverd a "sajtópereitekkel"!
ómió
@Aki Én: Te ott tartasz, bolsiék fajkreténje, mint a többi efftársad, hogy a "fideszes tolvajlásokat" csak meghazudni vagy képes!? Hát, ez tőled még ott az elmeosztályon is kevés!
Aki Én
@ómió: ...meg tudsz nevettetni, suttyó bolsi csicska :)
ómió
@Aki Én: Suttyó bolsi csicskát láttál a tükörben, bolsiék fajkreténje!? És már régóta nem ismersz magadra!? A donor kutyaagyad megint "bekakukkolt"!?
NKF
Megmondta valamelyik komcsi annak idején,minimum 100 millát kell "összehozni"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.