A politikus szerint Brüsszel az orosz energiától való függetlenedést és a megújuló energiák részarányának növelését várja el tőlünk.

Németh Szilárd harcias bejelentést tett: Meg kell védenünk Brüsszel támadásaitól a magyar családokat

A háztartások napelemekkel való felszerelése az energiafüggetlenség és a zöld energiatermelés mellett, – különösen a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók árnyékéban – az energiaellátás biztonságát és a rezsicsökkentést is szolgálja.

A magyar kormány az emberekkel közösen mindezt felismerve hatalmas költségvetési támogatással ösztönözte a háztartási napelemek telepítését. Brüsszel most ezt akarja ellehetetleníteni a napelemes háztartások megsarcolásával.

- írta.

Ezt sem fogjuk Brüsszelnek megengedni, megvédjük tőlük a napelemes háztartásokat! Minden támadásuk ellenére fenntartjuk a rezsicsökkentést!

- tette hozzá, és elmondta, hogy az Energiaügyi Minisztérium érdemben vizsgálja a kormánypárti frakció kérését, és a szakmai szervezetekkel együtt vizsgáljuk a brüsszeli elvárásoktól eltérő elszámolási lehetőségeket.

Kitért arra is, hogy egy méltányos elszámolási rendszer kialakítására törekszenek, amely megfelelően támogatja a magyar családokat a saját áramfogyasztásukat részben fedező, meglévő napelemeik működtetésében.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Neked a qrva @nyádat,te dagadt fostalicska..! Birkozóakadémikus szar senki...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Neked a qrva @nyádat,te dagadt fostalicska..! Birkozóakadémikus szar senki...
rücsü41
Most a szerbek támadásitól kell megvédeni majd a magyarokat!Brüsszel most nem aktuális!Szóljon már valaki ennek a kövér embernek,hogy viselkedjen, aki képes volt dr. Hegedűs Csaba székébe ülni, semmi sportélmény nélkül.Pofátlan egy alak!
rücsü41
Nem csodálom hogy ilyen nagy fejjel sem tud emlékezni ez az ember arra, hogy 2018-ban maga Orbán Viktor dolgoztatott ki egy tervet az orosz energia függőség enyhítésére, de akkor hallgatott, mert ő egy papagáj aki csak utánozni tudj az emberi beszédet, önálló gondolati a madárnak sincs!
Macskaszem
A kormány támadásaitól védjen már meg valaki, te pacalfejű zabagép.
Pálinkás Pál
ez a tipikus fideszhíveknek szóló rizsaduma, hiszen úgysem értenek semmit belőle..átlag szektásuknak max a zsák krumpli jut el a tudatukig...
izéke
Sziszi te is védd a levegő minőségét,ne szennyezed tovább a levegővételeddel.
rücsü41
Miről beszél ez a pali?A FIDESZ most szólította fel a kormányt, hogy tartsa tiszteletben a szerzett jogokat és ne változtasson az elszámoláson akiknek már működik a napelem rendszerük , illetve akikkel az állam már megkötötte a szerződést a létesítésre.Most eljátssza Sziszi az ártatlant szűz lányt, hogy ő nem is akarta, Brüsszel erőszakolta meg , illetve rá ezt a rossz jogi megoldást?Azt gondolja ez az ember hogy mindenki hülye?Szerintem sok fideszesnek volt és van napelem rendszere, és most nem jó üzlet lett volna az áram termelése és ezért felháborodtak a narancsosok.
Clavigo
@KisTehen:18.02. Kis Böccém,,,én ,,kössz,,jól elvagyok..! " Prüsszel " nem akarja javaimat,,ellentétben,,, a muszkaszopó ,dagadt falhuggyozó cigány Gazdaállatoddal ..
Clavigo
@KisTehen: Te Böcce... Csak így magunk között kérdezem... Te érted azt ,hogy mi zajlik körülötted ?
ómió
Pedig a korruptbolsi brüsszeli efftársak a rezsitámogatott havi száznyolcvanezrünket szívesen "ukránéknak" adnák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.