A politikus szerint Brüsszel az orosz energiától való függetlenedést és a megújuló energiák részarányának növelését várja el tőlünk.

Németh Szilárd harcias bejelentést tett: Meg kell védenünk Brüsszel támadásaitól a magyar családokat

A háztartások napelemekkel való felszerelése az energiafüggetlenség és a zöld energiatermelés mellett, – különösen a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók árnyékéban – az energiaellátás biztonságát és a rezsicsökkentést is szolgálja.

A magyar kormány az emberekkel közösen mindezt felismerve hatalmas költségvetési támogatással ösztönözte a háztartási napelemek telepítését. Brüsszel most ezt akarja ellehetetleníteni a napelemes háztartások megsarcolásával.

- írta.

Ezt sem fogjuk Brüsszelnek megengedni, megvédjük tőlük a napelemes háztartásokat! Minden támadásuk ellenére fenntartjuk a rezsicsökkentést!

- tette hozzá, és elmondta, hogy az Energiaügyi Minisztérium érdemben vizsgálja a kormánypárti frakció kérését, és a szakmai szervezetekkel együtt vizsgáljuk a brüsszeli elvárásoktól eltérő elszámolási lehetőségeket.

Kitért arra is, hogy egy méltányos elszámolási rendszer kialakítására törekszenek, amely megfelelően támogatja a magyar családokat a saját áramfogyasztásukat részben fedező, meglévő napelemeik működtetésében.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Neked a qrva @nyádat,te dagadt fostalicska..! Birkozóakadémikus szar senki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
Sziszi te is védd a levegő minőségét,ne szennyezed tovább a levegővételeddel.
rücsü41
Miről beszél ez a pali?A FIDESZ most szólította fel a kormányt, hogy tartsa tiszteletben a szerzett jogokat és ne változtasson az elszámoláson akiknek már működik a napelem rendszerük , illetve akikkel az állam már megkötötte a szerződést a létesítésre.Most eljátssza Sziszi az ártatlant szűz lányt, hogy ő nem is akarta, Brüsszel erőszakolta meg , illetve rá ezt a rossz jogi megoldást?Azt gondolja ez az ember hogy mindenki hülye?Szerintem sok fideszesnek volt és van napelem rendszere, és most nem jó üzlet lett volna az áram termelése és ezért felháborodtak a narancsosok.
Clavigo
@KisTehen:18.02. Kis Böccém,,,én ,,kössz,,jól elvagyok..! " Prüsszel " nem akarja javaimat,,ellentétben,,, a muszkaszopó ,dagadt falhuggyozó cigány Gazdaállatoddal ..
Clavigo
@KisTehen: Te Böcce... Csak így magunk között kérdezem... Te érted azt ,hogy mi zajlik körülötted ?
ómió
Pedig a korruptbolsi brüsszeli efftársak a rezsitámogatott havi száznyolcvanezrünket szívesen "ukránéknak" adnák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.