Bencsik Andrásnál betelt a pohár annak kapcsán, hogy a svéd iskolákban a tananyag része egy olyan oktatófilm, amely a magyarországi demokráciáról szól. Bencsik szerint nem szabad beereszteni a svédeket a NATO-ba.

Bencsik András kikelt magából: "Jogunk van azt mondani, ti svédek idióták vagytok, agyilag sérült idióták! Ez egy ostoba, rosszindulatú, beteg ország”

Fotó: YouTube/HírTv Sajtóklub

A magyar demokráciáról készített svéd kisfilm ugyan még 2019-ben készült, de valami miatt a kormány csak most ásta elő, és jelenleg arra használja, hogy újabb akadályokat gördítsen Svédország NATO-csatlakozása útjába. Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke, a HírTV szombati műsorában azt állította: olyan szövetségesre nincsen szükségünk, amit ez a film tükröz. Az ország NATO-csatlakozásáról pedig kijelentette: „nem biztos, hogy ezt nekünk meg kell szavazni.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője hasonlóképpen vélekedett a Hír Tv Sajtóklub című vasárnap esti adásában. A Népszava szemléje szerint Bencsik azt mondta,

a svédeknek „nem szabad puskát adni a kezükbe, képzeljétek el, hogy elkezdik használni. Nem lehet tudni, kire fognak lőni.”

Emellett Bencsik úgy látja, azt is meg kellene fontolni, hogy egyáltalán tagjai maradjanak-e az Európai Uniónak a svédek, mivel „rosszindulatú butasággal” legyártottak egy „propagandafilmet” hazánkról. 

Bencsik szerint nem szabad beereszteni a svédeket a NATO-ba, és nagyon meg kéne fontolni, hogy tulajdonképpen mi keresnivalója van egy ilyen ostoba rosszindulatú beteg országnak az Európai Unióban? Bencsik András kijelentette, ha Svédország „lediktatúrázhatja” Magyarországot, akkor

nekünk pedig jogunk van azt mondani, ti svédek idióták vagytok...agyilag sérült idióták

A svédekről szóló rész a videó 8:40 percétől látható:

Forrás: Népszava

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Ez egy ostoba, rosszindulatú, beteg ország”

Ez a marha valahogy tökéletesen megfogta a lényeget. Ez tényleg az.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Bencsiknek és társainak tényleg joguk van ezt mondani!
Nekünk meg jogunk van hülyének nézni őket...
Eladott Ország
@Őrnagy: A "tendszerváltás" idején történt, mert itt a dumák alapján senki nem volt komcsi, csak valahogy fennmaradt a rendszer 40 évig. Magyarország semmit sem tanult a történelméből, ezért komoly ismétlődések várhatóak. „Nem szabad beereszteni a svédeket a NATO-ba...Bencsik brigadéros, elv-majd NER-társ. A pufajkás pondró a ganédomb aljáról"nagymagyarkodó" göncben. Diliházbavaló,Orbán mellé. Bencsikféregnek a kérdésfeltevése éppen Magyarországra áll. Amikor agyilag sérült idiótákról hadovál, éppen magából és a magafajta véglényekből indul ki. Szóval tényleg "mi keresnivalója egy ilyen ostoba, beteg, rosszindulatú országnak az Európai Unióban", mint Magyarország? Istenem milyen primitiv barmok beszélnek az ország nevében.
twitter.com/janos_hary/status/1706341827035517015/photo/1
laja70
@Őrnagy:A százalékos értékek a MyHeritage DNS-felhasználóknak az arányát jelentik Svédország-ban, akik ezzel az etnikai származással rendelkeznek.
skandináv. 80%
finn. 46.7%
balti. 21%
észak- és nyugat-európai. 17.6%
kelet-európai. 14.4%
Most lehet osztani a hülyeséget ostoba fidernyák!!!
2022-ben Svédországban 18605 fő volt a menedékkérők száma!!!
Most lehet pofázni!!!
telegdilaci
@m73:Ezek a hitvány volt kommunista munkásőr gazemberek, amikor kinyitják a pofájukat ömlik a fekália belőllük,a Svédek csak az igazat mondták azt is több éve már az Orosz történelem tankönyvben megjelent,56-forradalmárokat,terroristának nevező,az Rendben van azt szó nélkül kell hagyni egy semmiért meg visítoztok,gusztustalan férgek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.