Harcias Facebook-poszttal reagált Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere arra a hírre, hogy a Fidesz már castingolja leendő ellenfelét a 2024-es önkormányzati választásra.

Karácsony Gergely: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Karácsony azt írja, a Fidesznek semmi mondanivalója Budapest jövőjéről, kizárólag lejárató kampányokkal, propaganda hadjárattal készül a jövő évi választásra, nem meggyőzni, hanem becsapni akarja a budapestieket.

Sokfelől kaptam már fenyegető jelzéseket, hogy nem fognak válogatni az eszközökben. Ilyen a természetük. Látjuk, már próbálkoznak egy ideje, igaz, eddig inkább magukat lőtték lábon

- írja Karácsony, konkrét példaként említve a "full kamu" Városháza-ügyet, a piros lámpánál videózott "dugókat", a leleplezett állami gazt, az orosz álprofilokkal terjesztett Budapest-ellenes propagandát, a modern város jövőjével szemben a 80-as évek megoldásaihoz való naftalinszagú ragaszkodást, vagy legutóbb Kubatov pártigazgató, egyben kezdő várospolitikus nagyívű éleslátását, amikor rácsodálkozott, hogy a szirénázó mentőautó a piros lámpánál a másik sávban előzi az autókat, nyilván Karácsony hibájából.

Újra mondom: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld. Mert nem a személlyel van bajom, hanem a rendszerrel, azzal a Budapest-ellenes rendszerrel, ami tagadja, pusztítja mindazt, ami Budapest számára érték: a szabadságot, a szolidaritást, a demokráciát, a sokszínűséget, a zöld elkötelezettséget. A jövőt. Megvédjük az értékeinket, megvédjük Budapestet

- olvasható Karácsony Gergely bejegyzésében.

Forrás: Facebook

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Pegero: Te meg egy furkó vagy, tudod? Belengették már egy éve hogy Debrecen lesz a főváros. Miért? Budapest nem eléggé fideszes? vagy a városvezető nem fideszes? Milyen alternatívák lehetnek: Észak Magyarország(Észak Korea mintájára). Dél Magyarország(mint Dél Korea). Nyugat Magyarország a Duna vonalától nyugatra, mint Magyar Szövetségi Köztársaság és Kelet felé a Magyar Demokratikus köztársaság. (Vagy fordítva?) NSZK-NDK. Magyarul: MDK-MSZK???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Tetvesbolsiságod másrahazudási kényszere nem enyhül az időjárással arányban? Donor birkaagyad kezdi kivetni a tested, mert túl erősnek érzi, bolsiék szarkupac fajkreténje?
ómió
@Aki Én: Bolsiék szarkupaca! Az elmebeteg tetvesbolsi egód másrahazudása és a lopóvénád rád törése előtt, azért, legalább az "efftársi hitelességed" kedvéért, a napi Internacionálé kvótád elénekléséről meg ne feledkezz, ám! A donor kutyaagyad el ne felejtse!
Csizmás Kond
@Ezodabasz: Ha valaki nyer akkor a másik nem föltétlen veszít és erre ezer és egy példa van...ez csak a politikában és a kibaszott demokráciában meg mindenféle diktaturákban van. A saját érdekemet nézve úgy kell éljek viselkedjek és létezzek hogy az másnak is megfeleljen, aki másképp csinálja az önző vagy akarnok. Ha minden nyerés után vesztes lenne valaki akkor megszűnne a kereskedelem a munka a közösség és az anarchia venné kezdetét...csak ez szerintem neked fölfoghatatlan.
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 13:43 Egész jól haladsz a nagy "egész" megértésével! Le a kalappal! Sajnos el kell hogy keserítselek, a mai vadkapitalizmus alaptétele a sok vesztes és kevés nyertes. Nyilván azért nem érted ezt, mert alig-alig érint meg a professzionális módon finomhangolt integrált gyártmányok "vedd meg-használd-dobd ki "és vegyél újat stratégia. Egy ember dolgoztatja a másikat és azokból él? Egy ember dolgoztat sok embert éhbérért és belőlük él?
A nyeréshez kellenek a vesztesek! .Ez csak szerintem neked felfoghatatlan. Te látod a végleteket, hogy ez vadkapitalista embertelen társadalom hová vezet?
www.szeretlekmagyarorszag.hu/kozosseg/amit-talalok-azt-eszek-szedtem-mar-tyukhurt-is-havi-25-ezer-forintbol-elt-48-kilosan-halt-meg-a-hajlektalan-mateszalkan/
koszpeko
@ómió: miért nem takarodsz a fajtáddal együtt a büdös hazug kurva anyádba?
Te szemét aljas szardarab.
Azért írok szardarabot patkány helyett mert nem bántom szegény állatokat.
Szóval takarodj a hazug kurva anyádba.
ómió
@koszpeko: Szarkupac efftárs! Baszd inkább a triplabárcás kurva anyádat, semmint, hogy másokkal foglalkozz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.