Az orosz-ukrán háború kapcsán kérte ki a kormányoldal által hiteles szakértőnek tartott Nógrádi György véleményét a Magyar Nemzet.

Nógrádi György Putyin kijelentéséről: ez egy jóindulatú megjegyzés volt

A "Tanár úr" most úgy véli, jelenleg körülbelül negyven nyugati ország támogatja, de a világ maradék 160 országa semleges és jelentős részük USA-ellenes.

Arra a kérdésre, hogy mit gondol Putyin azon mondatáról, miszerint Ukrajna ma nem létezhet dollármilliárdos támogatások nélkül, melyek ha leállnak, egy héten belül mindennek vége lesz, úgy felelt, hogy ez egy jóindulatú megjegyzés volt.

Én pontosítanám, szerintem egy napon belül. Ma az ukrán költségvetésnek kevesebb bevétele van, mint az ukrán katonai kiadásnak. Ha nem kapna nyugati támogatást, egy napon belül nem lenne fizetése az adminisztrációnak, az egészségügynek, az oktatásnak és az ország meghalna

- mondta Nógrádi György.

Forrás: mno.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...Ukrajna ma nem létezhet dollármilliárdos támogatások nélkül, melyek ha leállnak, egy héten belül mindennek vége lesz..."
Magyarországon ugyanez van! Ha nincs Uniós pénz, összeomlik minden, pedig mi nem állunk háborúban úgy, ahogy az Ukránok állnak.
Nincs Uniós pénz, nincs pedagógus béremelés, csak reptér vásárlás van, meg Budapest-Belgrád vasútépítés van...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hát igen, talán még igaza is lehet! Hiszen Ukrajna megtámadta Oroszországot és az orosz nép csak az Új Nagy Honvédő Háborúját vívja az agresszor ukránok ellen! És a Putyin is csak egy humánus akció okából vonult be Ukrajnába!
Ennek a szegény agyhalottnak se kell a szomszédig menni, ha hülyét akar látni!
justhpeter
...és ha a kutya nem szarna, szétdurranna. A szakértő belenézett a válla feletti fekete lyukba és szakvéleményt adott.
jáger laszló
Ukrajna ma az USA csicska latifundiuma!!
Katonai gyakorlóterepe,kvázi gyarmata!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
kakukkmadár
Raguza Gyuri bácsi, értem én, hogy valahogy végig kell csinálni az életet, és bárkiről-bármit-bármikor lehet jelenteni, ki lehet nyilatkoztatni, eszméletlen hülyeségeket lehet összehordani, no persze némi készpénzért. De mit tetszene okoskodni, ha a szomszéd beba..na egy Molotov koktélt a hálószoba ablakon? Nem hívná a tűzoltókat?
kereső
"hiteles szakértő"- innentől kezdve teljesen érdektelen mit mond. Szenilis, vén hülye- nem "szakértő".
szép új világ
Hogy került ez megint ide? Valaki már megint nyitva felejtette a zártosztály ajtaját...
Béla333
"...Ukrajna ma nem létezhet dollármilliárdos támogatások nélkül, melyek ha leállnak, egy héten belül mindennek vége lesz..."
Magyarországon ugyanez van! Ha nincs Uniós pénz, összeomlik minden, pedig mi nem állunk háborúban úgy, ahogy az Ukránok állnak.
Nincs Uniós pénz, nincs pedagógus béremelés, csak reptér vásárlás van, meg Budapest-Belgrád vasútépítés van...
Toller Béla
Vigyétek el a faszit Grúziába, és hagyjátok ott ! Az ENSZ-ben megtartott szavazásnál éppen fordított volt a helyzet, mint amire hivatkozik !
Sakk Matt
@Béla333: ...kínai hitelből, generációkra eladósítva az országot!
namihami
@Maccska: 21.49: És, vajon ki vagy mi miatt? Vajon kellene-e költenie erre (vagy lophatná tovább az ukránok pénzét), ha a Putyin nem ront rá? Tény, hogy akkor a félvilág nem tömné pénzzel, de nem is volna rá indok!
És azért arról az apróságról se kéne megfeledkezni, hogy ""Ma Ukrajna, holnap ki tudja--ki?"" a sor! A Nagy Előd (valami Adolf nevű) is hasonló módon kezdte. Először csak(!!) a Szudétavidék, aztán Csehszlovákia egy része, majd a fél világ! És, mi maradt utána?!?! Talán ez a jó megoldás? Lehet, hogy a Putyinnak is csak egy olyan ""szolga- vagy másodrendű nemzetté"" válhatnánk, mint ideológiai tanítómesterének? Vagy mára már nem is lennénk? Jobb esetben csak Európában (vissza az őshazába), rosszabb esetben csak maradna a ""Temetkezés fölött--Hol egy nép süllyedt el"" állapot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.