Gyermekeink védelme is téma lesz a nemzeti konzultációban – jelentette be a kormányszóvivő hétfőn a közösségi oldalán megjelent videóbejegyzésben.

Szentkirályi Alexandra közölte, a magyar gyermekvédelmi törvény az egyik legszigorúbb Európában. Brüsszelben azonban folyamatosan támadják, az Európai Bizottság még bíróságon is megtámadta a jogszabályt – tette hozzá.

A kormány egyre jobban félti az óvodásokat a nemátalakító műtéttől, a megbukott gyermekvédelmi népszavazás után a nemzeti konzultációban is ezzel a témával riogatják az embereket

Jelenet a kormány nemátalakítóműtét-ellenes reklámjából (2022.), Tv2

Kifejtette, a múlt héten még az egyik európai biztos is egyértelművé tette: az a problémájuk ezzel a törvénnyel, hogy "tiltja a nemváltoztatásról szóló tartalmakhoz való hozzáférést" 18 év alatt.

Ezzel szemben, mint a tavalyi gyermekvédelmi népszavazás is mutatja, "a magyar emberek elvárják a kormánytól", hogy védje meg a gyermekeket

- húzta alá a szóvivő.

Kitért arra: mivel egyre több hír lát napvilágot a gyermekeket célzó "agresszív LMBTQ-propagandáról", a gyermekvédelmi törvény további szigorítása is napirendre került.

"A magyarok ebben az ügyben is elmondhatják majd a véleményüket a nemzeti konzultációban" – hangzott el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő videóbejegyzésében.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Maccska: www.youtube.com/watch?v=NZxfCB0Bqyc&t=30s

,,Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének, még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton – mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában."

,,FÉLREVEZETŐ STATISZTIKÁKKAL HARCOL A FIDESZ A NYUGATI "NEMÁTALAKÍTÓ MŰTÉTEK ŐRÜLETE" ELLEN
Úgy állítanak be brit, svéd és spanyol adatokat, mintha ezekben az országokban gyerekek tömegeit operálnák ellenkező neművé. Ez félrevezető, a műtéteket nem is lehet kiskorúakon végezni."

,,Fidesz: Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének!"
Aki Én
@qunta: Imádni való, ahogy megvezetett birkaként birkanyájról beszélsz :)
Dr. Proktor
Lassan a spermák is szabályozva lesznek!
csakis árja magyarok születhetnek, a fiú legyen fiú, a lány legyen lány, a maradéknak beüzemelik Taigetoszt...
Havanagi
Világos,hogy teljesen hülyére veszik az írástudatlan,alulképzett,primitiv szavazóikat.Mert ki az a hülye aki,ezeket a minden életszerűséget kizáró ocsmány hazugságokat elhiszi??Ezeket nem megszavazni,hanem távol tartani kell minden eszközzel a társadalomtól.
izéke
Gondolom annyi ilyen műtétet végeztek már itthon,hogy minden fideszre szavazó ismer legalább egy vagy két ilyen családot ahol ez megtörtént ... sőt az ő gyereküket is agitálják minden nap a sorosisták reggeltől estig,megállás nélkül,meg a csapból is ők folynak,ja nem,az a fideszpropaganda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.