Leadták vagyonnyilatkozataikat a magyar honatyák. A dokumentumok komolytalansága vitathatatlan, emlékezhetünk, egyre kevesebb dolgot kötelesek bevallani, és senki nem ellenőrzi az adatok valódiságát.

Orbán Viktor aggasztó ütemben szegényedik: vagyonnyilatkozata szerint milliókkal csökkentek a megtakarításai
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

De azért vessünk egy pillantást Orbán Viktor vagyonnyilatkozatára, mert furcsaságot idén is találunk benne. Szembetűnő ugyanis, hogy hiába emeltette meg évközben a fizetését, megtakarításai közel 4 millióval csökkentek.

Szám szerint ez azt jelenti, hogy feleségével, Lévai Anikóval közös számlájukon idén 

14 millió forint helyett már csak 10 millió szerepel.

Orbán Viktor ingatlanvagyonát sem gyarapította, továbbra is egy budapesti és egy felcsúti ház szerepel a vagyonbevallásában.

Forrás: parlament.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Ondó Vicsor az első kommunistázó komcsi, tolvajozó tolvaj, másokat bukottazó 6x bukott politikus, másokat hazugozó világbajnok pávatáncos hazudozó, magyar történelemben egyetlen aki szegényen lépett a politikába és leggazdagabbjává lopta magát, aki jótevőjét és anyagi támogatóját hátbaszúrta, erőszakos sikertelen állampuccsal befulladt, egyetlen székháztolvaj, szóval sokmindenben különlegesen egyedülálló a maygar történelem legnagyobb gazemberei közt! ...
folytassam?
Tessék mondani, hát nem ez a bélféreg a magyar történelem legnagyobb gazembere?
És tessék mondani, hogyan lehet hogy nem börtönben van az ismert törvénytelenségeiért, hanem miniszterelnök???
uploads.disquscdn.com/images/f3d62e62121a45f45fdc01f9b2de3517ba64d8e56795c1ba28b4f02ba9d96b4a.jpg
Tessék mondani?
Nem lehet, hogy magyar történelem legnagyobb gazembere a leggyengébb impotens ellenzékével van szemben???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
pedig 12 éve még évente 15 milliós adócsalással is büszkélkedhet, a PFLA -nak bérbe adott ingatlannal.
ne feledjük a neje nevén milliárdos értékben 100 db-nál több ingatlan van.
annak a fele a geczié.
szal így kell geczinek lenni!
Dr. Proktor
... a sameszok viszont gazdagodnak! A végén pedig lesz nagy ajándékozás...
Pusztai
A magyar történelem legnagyobb politikai szélhámos gazembere, ha bukik az lesz a 7. HETEDIK bukása, már 3-al is világcsúcs ez univerzum csúcs, és mindeközben ez a rohadék bukottaz másokat.
- egyetlen vezető aki szegényen jött a politikába és 20 év alatt sokszoros milliárdos, 30 év alatt leggazdagabb lett,
- egyetlen vezető aki semmiféle előzetes szakmai vagy politikai gyakorlattal rendelkezne, valós életben sosem dolgozott,
- egyetlen akit kinevezései előtt 1x sem vetettek nemzetbiztonsági átvilágítás alá,
- nincs még egy aki ennyi páfordulást, saját magát meghazudtoló és szemenköpő elvet hangoztatott volna,30 év alatt a hazudozástól és lopásokon, csaláson át eljutott a hazaárulásig,
- egyetlen vezető aki alatt 30 év alatt saját bevallása szerint is órákra voltunk az államcsődtől,
- egyetlen vezető aki bizonyíthatóan adócsalást követ el.
- egyetlen vezető akinek 13 éves vezetése alatt a GDP inflációt leszámítva csökkent, - USD-ben számolva kb 15%-al,-
- egyetlen vezető akinek 13 éves vezetése alatt az államadósság nominálisan 230%-al nőtt, a maygar történelemben egyedül több hitelt vettek fel mint az elődök összesen és azt hazudják csökkent az adósság,
- nincs még egy vezető aki magyart magyar ellen országosan gyűlöletre uszított, hatalmát erre alapozza,...és még sorolhatnám...-
-- nincs még egy országvezető akinek olyan mázlija van, - az országnak meg olyan szerencsétlensége,- hogy olyan kretén ellenzéket fogott ki, akik mellett vidáman csinálhatja politikai ámokfutását ez a klpeto és cezaromániás pszihopata HAZAÁRULÓ, TÖMEGGYILKOS GAZEMBER!
...Hol van az ellenzék, hogy a fidesz felépítményének azt a pontját támadják, amit ha meggyengítenek, akkor az építmény összedől.
Ez pedig a fidesz szekta pápája, Ocsmány Vigyor.
Hatalmas támadási-gyengítési felületet van, 100 ÉVET érő bűnlajstrommal, nem értem ezt a kussolást.
--------Magyarország "hímvesztője!":-----------
Az egyik döntő ha nem a legerősebb legnagyobb gazemberség ami hatalomban tartja ezt a...
Pusztai
@Pusztai: ...Az egyik döntő ha nem a legerősebb legnagyobb gazemberség ami hatalomban tartja ezt a bélférget, de az ellenzék nem látja, találgat, ideologizál és csodálkozik iylen nagy szarban sem fogy a fideszmaffia szavazó tábora, oka:
"- nincs még egy vezető aki magyart magyar ellen országosan gyűlöletre uszított, hatalmát erre alapozza"
Pusztai
a geczit már többször futni hagyták, pedig nagyon komoly bűntetteket követett el.
Székházlopás, lakáscsalás, hatalommal való visszaélés, sikertelen hatalmas gazdasági és erkölcsi károkat okozó erőszakos államdöntő puccskisérlet, 20 mrd bennfetes kereskedelem, családinál kimutatható 100 és ezer milliárdos gazdagodások lélegeztető gépek, 300 mrd, egészségügy -ÁNTSZ,- szétverése kb 35 ezer felesleges haláleset okozása, stb.
Összesítve 100 év feletti börtön nézne ki.
uploads.disquscdn.com/images/5a9f2ff4c86580b3fd682cfeadcbdfce2042eb4cef5e5d9c2fe749a8657ff0b0.jpg
Pusztai
Ondó Vicsor az első kommunistázó komcsi, tolvajozó tolvaj, másokat bukottazó 6x bukott politikus, másokat hazugozó világbajnok pávatáncos hazudozó, magyar történelemben egyetlen aki szegényen lépett a politikába és leggazdagabbjává lopta magát, aki jótevőjét és anyagi támogatóját hátbaszúrta, erőszakos sikertelen állampuccsal befulladt, egyetlen székháztolvaj, szóval sokmindenben különlegesen egyedülálló a maygar történelem legnagyobb gazemberei közt! ...
folytassam?
Tessék mondani, hát nem ez a bélféreg a magyar történelem legnagyobb gazembere?
És tessék mondani, hogyan lehet hogy nem börtönben van az ismert törvénytelenségeiért, hanem miniszterelnök???
uploads.disquscdn.com/images/f3d62e62121a45f45fdc01f9b2de3517ba64d8e56795c1ba28b4f02ba9d96b4a.jpg
Tessék mondani?
Nem lehet, hogy magyar történelem legnagyobb gazembere a leggyengébb impotens ellenzékével van szemben???
simmering73
@Maccska: A Soros, a Gyurcsány, a Brüsszel meg a háborús infláció kezdi felzabálni a doktorsosemhazudtamvekkerviktor miniszterelnökúr vagyonkáját. Igaz, buksi?
kereső
Nos erről csak annyit, hogyan tud "gazdálkodni" az ország/adófizetők pénzével egy olyan miniszterelnök, aki az 5 milliós fizetését nem tudja beosztani- már csak egy gyermeket kell eltartania- és ezért nem engedheti meg magának , hogy saját pénzből nyaraljon- ezért kikuncsorog magának egy "baráti" vendéglátást?Évek óta szegény, mint a templom egere- csak a családja, Apja, lányai, kedvenc veje, és a volt szomszédfiú gazdagodik rendületlenül- milliárdokkal évente.
kereső
Különben meg ezek nem "vagyonnyilatkozatok", csak sajtpapirok. Hazudnak a gyöngybetúk a hófehér papiron...
Pusztai
Amikor
a komcsi komcsizik,
a náci nácizik.
a hazudozó másokat lehazugoz,
a tolvaj tolvajt kiált,
a hírhamisító másokat vádol fake hírrel,
az adócsaló másokat csalóz,
a Soros ösztöndíjas sorosozik,
a rasszista náci álmagyarkodik,
a közpénz tolvaj guruló dollározik, dollárbaloldalaz,
az államcsődbe vivő másra keni,
az országot eladósító Gyurcsányozik,
a matekhoz hülye számol,
a színvak festményt elemez,
analfabéta felolvas,
...a .. az ... folytassam?
Pusztai
Gyurcsány vagyona nem sokkal nőtt 20 év alatt, a geczi avgyon kb 100x lett.
Ha valaki saját vállakozásából osztalékot vesz fel azzal azt csinál amit akar, amikor valakilopott közvagyonból és közpénzből hatalmas mértékben vagyonosodik kimutathatóan sokszorosan a kimutatható jövedelméhez képest az többszörösen adócsalást, befizetendő közterhet nem fizet be az bűntettet követ el, aki napi szinten szembe hazudja az országot ezzel hatalmas károkat okoz az hazaáruló hazug rohadék.
Pusztai
ne feledjük, a magyar történelemben az egyedüli aki szegényen lépett a politikába, 20 év alatt sokszoros milliárdos, 30 év alatt a fél ország az övé.
Szóval nem csak hazudik, hanem fénysebességgel lop is!!
És ki ez a szerencsés embör?
A felcsuti dogtor miniszterálnok úr.
szaboria1
@Maccska: MIÉRT NEM HASZNÁLOD A KERESŐT !!! Lévai Anikónak Tokaj és Szolnok környékén több százhektár földje van. Miből tudták venni már 2010 elött?
Ugyanis Anikó apjának csak 16 hektár földje volt.
Menőmanó
Helytelen a cím.
Így néz ki helyesen: Orbán Viktor aggasztó mértékben lop, csal, hazudik.
Pusztai
@szaboria1: 2000-ig nyilvános volt LA vagyonbevallása is, már ott is majd 100 ingatlan volt felsorolva tételesen azóta meg tudjuk Tokajban ráerősített és Szolnok környékén is vettek pár zsebkendőnyi területet.
Aztán jött a bevallás szűkítés, eltűntek a rokonok.
kereső
@Maccska: Hagyjuk már a pichába Gyurcsány vagyonát- nektek ez van becsipődve. Nem érdejek benneteket, hogy a miniszterelnök veje- amióta elvette sajátlábat, azóta "felküzdötte" magát a magyar millirdosok top 100-as listájára- 33 éves korára éppen 33 milliárdnyi vagyonnal- és ezzel benne is volt négy évvel ezelőtt már az első 30-ban. Miközben a házasság mekötése előtt árulták a "családi " tanyát, - mert a csőd szélén táncolt a vállalkozásuk. Gyurcsány sehol sem volt vagyon nagyságban ezekhez képest- és nem mellesleg közpénzek nélkül gazdagodott meg annó. De ehhez hülyék vagytok, hogy végig gondoljátok az egészet. Unom a primitiv, minden gondolkodást nélkülöző propagandátokat. Ma már rogán cecilia, rogán antal , sarka kata...és a többi saját láb, nem beszélve vajna timikéről már miliárdokkal verik Gyurcsányt vagyon tekintetében. Titeket nem zavar a maláj búnöző +üzletember", aki egy év alatt 17,6 milliárd osztalékhoz jutott a magyarok egészsége/halála árán- de Gyurcsány 80 milliós osztaléka, na az már döfi. Nem zavar benneteket a miniszterelnök apjának évente 10 milliárdot is meghaladó osztaléka- de Gyurcsány 80 milliósa, az igen- az micsoda felháboritó dolog. Menjetek a jó büdös 3,14csába. Ott a helyetek- mint a piaci légynek, amely inkább a x@rra repül rá, a méz helyett.
Pusztai
@kereső: Nagyon régi fidesz kommunikációs alap amit Gellérthegy effektusnak neveztem:
Ha kiderül egy hatalmas hegynyi fidesz balhé, keresnek az ellenzéknél egy homokszemnyi vélt mocskot, azt felfújják Gellérthegynyire, saját hegyüket meg homokszemre zsugorítják.
Több mint 20 éve figyeltem meg ezt a kommunikációs alapot. Van még a fehérzokni is o))
Majd később!!
Menőmanó
@Maccska: Ez inkább a magyar emberekre jellemző, kelet európai viszonylatban is csórók.
Yoda69
Hat ezen mar csak röhögni tudunk kínunkban.
Az a szomorú, hogy 2 millió fideSS fanatikus meg el is hiszi.
Pusztai
A hülye hülyézik.
Miért is, mert olyan hülye, nem veszi észre milyen hülye, mert annyira hülye, nem fogja fel mennyire hülye.
Mindenki meggyógyul a hülye hülye marad.
uploads.disquscdn.com/images/a659cac53caa57b472bac0caadd565b327e29cd9446005fd88bd6fe3880cf18d.jpg
Pusztai
Amit a 7h48-ban írtam a négylábú azonnal igazolta!
o)))
kereső
@Maccska: Qrva sokat megértettél az irásomból "tanár úr", vagy csak terelni próbálsz, a strabag vezetőjének mikor volt a fia a magyar kormány miniszterelnöke? Irtam már menjetek a 3,14csába.
Pusztai
Amit a 7h48-ban írtam a négylábú azonnal igazolta!
o)))
kereső
@Maccska: Én sok mindenre emlékszem- de ha jól tudom a strabag most is kedvezményezett a közbeszerzéseknél, akárcsak a swietelsky. Na, erre varrjál gombot- egyébként meg kisnyúl, mert a politikusok és az drága családjuk gazdagodásáról van szó. Kivétel a maláj, aki kimondottan azért gazdagodott magyar millirádokkal, mert a fürkészők és portyázók általa gazdagodtak( szijjártó és baráti köre).
szép új világ
Mészáros Lőrincet megint kifelejtette a vagynyilatkozatából
Pusztai
@kereső: Itt is egy Gellérthegy!
" Előre kifizette az állam a milliárdos szerződések felét a covid-teszteket szállító haveri cégeknek, amelyek így hitelből szakíthattak nagyot."
20240201_Elore_kifizette_az_allam_a_milliardos_szerzodesek_felet_a_covidteszteket_szallito_haveri_cegeknek_amelyek_igy_ingyenhitelbol_szakithattak_nagyot
Pusztai
@Pusztai: Hány 100 milliárdot basztak el és loptak el fideszmaffiózók Covid alatt?
..
A WHO igazgatója szerint:
- " aki a pandémia idejét lopásra használja fel, az TÖMEGGYILKOS!"
kereső
@Maccska: Ehhhhhhhhhhhhhhhhh- tiborczról regél "tanár úr"!!
kereső
@Maccska: Nem, covid nem volt- csak egy geci ellenzék, meg egy pénzügyi világválság.
kereső
@Pusztai: 08:28 És nem tudott a magyar állam egy qrva ingyenes tesztet biztositani az állampolgárainak- mint a halódó nyugaton, ahol ha valaki betért a gyógyszertárba, mert meg akarta nézetni, hogy fertőzött-e, akkor ingyenes elvégezték neki, és ahol az iskolák diákjait reggel és iskola végeztével is tesztelték- az állam biztositta teszttel, és személyzettel.
Itt meg most leselejtezik millió számra a fel nem használt teszteket- aminek beszerzését az állam/orbán kormány intézte.
Dr. Proktor
@Pusztai: A kussolás oka a farvízen való evezés jelensége...
Amíg csurran-cseppen különösebb munka és erőfeszítés nélkül addig ez így lesz!
Megszünt ugyan a 60:30 elosztás ( 10 százalék hova lett? ) amit Dávid Ibolya közzétett, de azért valami maradhatott hogy az ellenzék fülét farkát behúzva álellenzékeskedik.
Dr. Proktor
@Maccska: Ha olvasnál, látnál és értenél, akkor tudnád hogy a Strabag csak Lölő alvállalkozójaként rúghat a labdába és ő végzi a munkát, Lölő zsebeli a pénzt...
Pusztai
A fidesz egy hungarikum! Nincs és nem volt olyan hatalom, akik annyit ártanak az országnak mint a fidesz ennek ellenére a választók hatalomba szavazzák.
Oka? A haza nem lehet ellenzékben, gyűlölet szítása magyar-magyar között oszd meg és uralkodj régi római hatalmi alap.
Az is hungarikum, hogy ilyen debil, tesze-tosza, ostoba ellenzéke sem volt sehol egyetlen hatalomnak sem, mert seperc alatt kinyírta az ellenzék az ilyen hatalmat.
Itt minél nagyobb a szar, több a hatalmi bűntett, annál többen szavaznak rá.
Na ez az igazi hungarikum.
Ha én ezt 1x elmesélem a klubban, lesz kacaj!
...és: a tragédia az, sok éve minima hetente derül ki olyan fidesz gazemberség, aljasság, bűntett amibe minden demokratikus országban 1 sec alatt bukik a kormány, tagjai bíróság elé kerülnek.
Itt meg a szavazóik száma növekszik. Nincs ez nagyon elkúrva a fidesz ellenzéke részéről?
20 év alatt hülyítette meg a választók kb harmadát a fidesz aljas kommunikációval és pont kb azóta sűllyedt le és romlott el a ballib kommunikációja, vesztette el médiáit.
Felfoghatnák végre: A VÁLASZTÁS SIKERE 90%-ban A KOMMUNIKÁCIÓ EREDMÉNYE!!
Eladott Ország
@Pusztai: ma, 08:52 ♦ Akkor most már tudjuk miért jár olyan sokat a dagadt geci Moszkvába. Orbán a Lenin mauzóleum előtt, ...
twitter.com/KisKutyauto/status/1635030256712318977/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.