Kész átverés volt a nemzeti konzultáció – állapította meg Márki-Zay Péter korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zay Péter a Fidesz-hívek életkedvét is igyekszik elvenni – elkeserítő tényekre világított rá
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Márki-Zay Facebook-oldalán jelentette be, hogy több mint háromezer nemzeti konzultációs ívet gyűjtöttek össze Hódmezővásárhelyen, "ahelyett, hogy a propagandának engedelmeskedve a kormánynak elküldtük volna". 

Az íveket szombaton adták át az országos gyűjtést szervező aHang képviselőinek.

Azonban azok is hiába töltötték ki az íveket, akik végül visszaküldték azokat a kormánynak. A propaganda szerint ugyanis a válaszadók 95 százaléka nem szerette volna, ha Orbán Viktor megszavazza az Ukrajnának járó támogatást. A kormányfő ennek ellenére ezt mégis megtette a héten Brüsszelben. Orbán Viktor tehát még azokra sem hallgatott, akiket a propagandájával sikerült rávenni, hogy válaszoljanak ezekre a kérdésekre

- figyelmeztette a Fidesz híveit Márki-Zay.

Következtetése szerint a konzultáció átverés és pénzpocséklás volt a nemzetinek és konzultációnak nevezett propagandahadjárat.

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Ezt a csávót ,mzp- t nagyon unom már...
rücsü41
Nem csak a mostani konzultáció volt átverés, hanem mindegyik, mert olyan kérdéseket tettek fel amire már volt döntés és a szavazásra jogosultaknak csak 20-25%-a vett részt, és az eredmény leellenőrzése soha nem történt meg.A konzultáció eredménytelensége miatt a kormány semmire sem köteles, és ha tényleg kíváncsiak lennének az emberek véleményére akkor népszavazást írnánk ki, amelynek szigorú szabályai vannak melyeket igen nehéz betartani.Eredményessége pedig mindig kérdéses, mert olyan kérdéseket tesznek fel amelyekre az emberek nem kíváncsiak, nem mennek el szavazni és 50% alatti részvétel miatt általában eredménytelen a népszavazás.A konzultációs ívek amelyek visszaküldésre kerültek csak bőrpapírnak használja a kormányzat, amit úgy kommunikál például, hogy 98%-a a magyaroknak nem akar pénzt küldeni Ukrajnánk, közben meg csak a 20%ot elérő szavazatok 98%-a döntött a kérdésben.Szóval félretájékoztatnak bennünket ebben az ügyben, úgy hogy észre sem vesszük.Tisztességesebb politizálás és tájékoztatást várunk minden politikai szereplőtől.
FLETÓ
Ez megint szopatás a baloldali szavazóknak! Bekaptátok a horgot! Pápán főleg! Nem kicsit, nagyon!
Ugyanis online is lehetett szavazni, az üres lapot meg odaadtuk nektek!
jáger laszló
Ergo
Viszket a tököm,
jól + vakarom
Úgy ahogy
én akarom...
csak ennyi
barátilag
J.L.
NERszerető
FLETÓ-kám! Azt nem tudjuk, hogy aki visszaküldte, mint én is, de szarral bekenve, azt hová számolja O1G sleppje? Azt is a 98% egyetértéshez? Nyaljátok O1G seggét, biztosan megéri. Hitvány gerinctelen férgek!
Sámannus
@Pegero: Zagyva az a lóttyedt agyú igen beszart és porig alázott félistened, akit a saját népe fog a bús picsába elzavarni azoknak a fideszes vezetőknek az irányításával, akik híven szolgálják hazánkat és pillanatra sem adják fel a hitüket, hogy a fideszes propaganda média a csődfelé vezeti az országot. az egyetlen békés út az átmenethez, odbán párton belüli megpuccsolása jelenti. Külföldön sarokba szorították, és nyüszítve hátrál, már maga semtudja hová. Azok a fideszes politikusok akikben marad még csipetnyi őszinteség felszólítják ezt az elmehábosodottat, hogy mondjon le. Nekünk a fideaszes szavazók is fontosak. Hivatkozom a kersztény magbocséjtéra, nem a demokrácia felszámolása a célunk, hanem a magyar nemzet megmentése. Szólítsuk fel az oroszokat is hogy teljesítsék az orosz anyák kérését és térjenek haza az orosz katonák ukrajnából, és hagyjonak fel az ukrán nép üldözésével, mondjonak le az expanziós terveikről.
Sámannus
Kedves Péter úgy látom gyüjtöd a fideszes trófeákat. remélem a fideszes szavazók is elindulnak Mindenki Magyarországa felé.Azt hiszem ezzel mindenki egyet ért, hogy a hit és szószegőt otthagyják!
Sámannus
@KisTehen: Csak a magad nevébe beszélj ganyéj.
LászlKovács
@FLETÓ: Hogy mertél ilyet tenni, nahát? Te is átvetted a fidkány metodikát, átvertél embereket, hazudtál, csaltál a konzultációs kérdőívvel? Ejnye, ejnye, nem szép tőled! Mint kívülálló ismered a becsületet, vagy még nem volt módodban gyakorolni? Igyekezz, közeleg a választás!
Ezodabasz
@Pegero: ma, 19:26 Soha ne azt nézd ki mondja! Azt figyeld amit mond...legyen az bárki!
Persze te nyilván jobban tudsz mindent, de még sosem mondtad el, pedig te már csak tudod ugye?
Jaa nem kell válaszolni, úgysem érteném...:)))
1kaszás
@KisTehen: Nagy marha, oda van irva , hogy vásárhelyen lett gyüjtve!!
percsi
@FLETÓ: Összesen 1,5 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációt! Összesen, Online és papír formában! A magyarok 17-20%-a
Úton-útfélen beakarjátok csapni a magyarok 80%-át! Ti kaptátok be a horgot, a magyarok 80%-a nem kér belőletek! Én nem dicsekednék a helyedben!
Hahaha:
A kormány Facebook-oldalán közzétett eredmények szerint „a magyarok 97 százaléka elutasítja a súlyos károkat okozó szankciókat”.
Hogy jött ki a 97%? Mint a 2/3?
percsi
@KisTehen: A lényeg, hányat töltöttek ki, küldtek be! A 8 millióból 1,5 millió, pedig ti páran biztos nyomtátok ezerrel a Neten, talán még a halottak nevében is, + gyűjtöttetek-kitöltöttetek-elküldtetek papír íveket is.
nejlontacskó
@KisTehen: igaza van Márki-Zay Péternek!
Saját elmondása szerint Orbán, a magyar választók 99%-os támogatásával vonult Brüsszelbe!
Nem kis csinnadrattával tette ezt, igaz, a győzelmi nótaszó, csak Magyarországon volt hallható, mivel ahogy odaért, a legsötétebb sarokba vetette hátizsákját, amiben a 99%os magyar akarat penészedett éppen, pont leszarva mindazt, hogy te és a többi hívő, mire is hatalmazta fel, a konzultációtokkal szembe szavazott!
Ennyit a magyar miniszterelnök és a nemzethy konzultáció hitelességéről!
Yoda69
@NemetAnna:
Téged most engedtek ki lipotmezorol? Vagy a sikarinak vagy egy újabb alteregoja?
Szerinted Magyarország a nép kezében van? Akkor nagyon hülye vagy.
Horizont
@NemetAnna: Te szerencsétlen hol van Magyarország a nép kezén?
Édes istenem egy újabb hülye jelent meg itt.
NKF
MZP hiába lüktet a faszba sincs!
Horizont
@NKF: Ő is a híveinek beszél mint orbán. Mi ezzel a problémád, nem neked beszél.
FLETÓ
@percsi: Fletóból nem! Ebben egyetértünk!
FLETÓ
@LászlKovács: Jó az öregek otthonába, Laci bá?! Küldjek egy-két titkárnőt, akit molesztáltál??? Miniszteh Eftáss!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.