„Az ipari, mezőgazdasági termelői árak alapján a magyar gazdaságban nincs árnyomás, az energiaárak konszolidációja az új gáz- és elektromos év következtében már a vállalatoknál is megjelenik. Így költségoldalról nem számítunk az infláció ismételt felpattanására” – értékelte a Központi Statisztikai Hivatal péntek reggel közölt inflációs adatait Molnár Dániel, a Makronóm Intézet vezető elemzője, aki szerint ezt támasztja alá, hogy januárban a havi infláció rendkívül alacsony, mindösszesen 0,7 százalék volt, miközben az elemzők 1 százalék feletti havi áremelkedésre számítottak.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
A forint 2010 óta 48%-ot !!! romlott. Köszönjük a 2/3-nak.
Aki Én
,,Így könnyű leügyeskedni az inflációt: a KSH szerint csökkent az üzemanyagár akkor, amikor 27-39 forintot drágult"

444.hu/2024/02/09/igy-konnyu-leugyeskedni-az-inflaciot-a-ksh-szerint-csokkent-az-uzemanyagar-akkor-amikor-27-39-forintot-dragult
szaboria1
A KSH mára már Orbán szája szerint készül. Januárban mindennek felment az ára csak figyelni kell soknak pl. gyógyszerek 50 és 100% között drágult már alig van TB által támogatott ráadásul azok is alig kap támogatást.
szaboria1
Erről jut eszembe egy régi vicc, hogy mihez képest hát a vasedényhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.