Kedd délelőtt megérkezett a református egyház zsinati hivatalába Balog Zoltán püspök, exminiszter, hogy magyarázatot adjon a kegyelmi botrányban játszott szerepére.

Teljesen elzárták a nyilvánosság elől Balog Zoltánt, amikor kedd délelőtt megérkezett az Abonyi utcába

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Balog Zoltántól kérdezni sem lehetett, sőt még fényképzeni se nagyon, mert a többiektől eltérően az őt szállító autó behajtott a a kertbe, majd szorosan mögé beállt egy kisbusz, így Balognak csak a feje tetejét lehetett látni, ahogy besiet az épületbe.

Az egykori miniszter hétfő este találta meg a 444 Ausztriában, akkor azt ígérte, hogy ma tájékoztatja az egyház vezetését, és ez után nyilatkozik. 

Forrás: rtl.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: mas, 14:28 ☻ Miért a "kretének" szopatták meg a fiatalkorúakat, fideszes idióta baromállat, nem a fideszes nemzethy, konzervatív- mélykeresztények?!
Eladott Ország
@KisTehen: mas, 14:28 ☻ Miért a "kretének" szopatták meg a fiatalkorúakat, fideszes idióta baromállat, nem a fideszes nemzethy, konzervatív- mélykeresztények?!
colibri
Így is kell! Védjék csak ezt a senkiházit. Ez se miniszternek nem volt jó, se papnak/püspöknek. Egy jellemtelen sz@r ember! Csak egy valamire való: orbánc alfelének a tisztogatására. Jó étvágyat hozzá!
Eladott Ország
A hazugság többé nem hazugság, a bűn nem bűn. És azért ürülnek a templomok, mert a kegyes szavak mögött nemhogy arany fedezet nincs, de semmi. A nertárs még nem kapta meg a véleményét és a nyilatkozatát. A nyilatkozat még nem kerülhetett nyilvánosságra, mert a Rogán műveknél vért izzadva épp megfogalmazás alatt áll. Az egyház és a morális fölénye. Csak most rá kellett tolatni a TEK-nek kisbusszal a morális fölényre. Hozzá nem ért el Mészáros motiváló üzenete, hogy "legyetek bátorak!" Hát ezt is megértük. A püspök, akit egy csapat biztonsági őrnek kell eldugni az ő nyája elől. Ha ezt a Jezus Krisztus látná, nem is tudom, sírna-e vagy nevetne. Ha ezt a Jezus Krisztus látná: "És beméne Jézus az Isten templomába, és kiűzé mindazokat, a kik árulnak és vásárolnak vala a templomban; és a pénzváltók asztalait és a galambárusok székeit felforgatá. És monda nékik: Meg van írva: Az én házam imádság házának mondatik. Ti pedig azt latroknak barlangjává tettétek." Máté evangéliuma, 21, 12
Eladott Ország
Ha Magyarországra úgy gondolsz, mint Gecinsztánra, Hülyékföldjére, akkor minden egy kattanással a helyére kerül. Úgy védekezik az ország a migráncsok ellen, hogy szabadon engedi az elfogott embercsempészeket. Zéró tolerancia van a pedofilokra, de a pedofilok segítői kegyelmet kapnak. Az országban bezuhan az infláció és ennek az az oka, hogy a kormány fantasztikus és nem az, hogy az embereknek elfogyott a pénze és nem vásárolnak (behozatal bezuhant, a kiskerforgalom összedőlt ...) Az ország gazdaságilag olyan jól teljesít a propagandában mindig és minden területen, hogy már az Unió utolsó helyén állunk a valóságban. Nálunk védik a gyerekszületést a legjobban, úgyhogy fogy a magyar és soha olyan kevés gyerek nem született, mint az utóbbi években. Aki megbetegszik mindenkit meggyógyítunk és a járványba belehalt 60 000 ember. 10-15 milláért vett lélegeztetőgépet 13 ezresért sem sikerül eladni. Ja és a király része: Magyarország keresztény ország, de mióta Gercisztán lett, a történelemben először többségben vannak, akik vallástalannak mondják magukat, vagy nem kereszténynek. A sunnyogó qrva annyát az összes hatalomban levő fideszes gyökérnek. Balog egy velejéig romlott, álszent fideszes tróger csuhában.
jesz
Balogh marad, vagy picsánrúgják? Lehet fogadni:marad
dr. prédikátor
Jobb lenne elzárva valamelyik fegyházba a fekák között!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.