Orbán Balázs tagadta, hogy barátok lettek volna Magyar Péterrel, szerinte soha nem álltak közel egymáshoz – írja a SzMo.

Orbán politikai igazgatója tagadta, hogy barátok lettek volna Magyar Péterrel
Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója beszédet mond új könyvének, a Huszárvágás – A magyar konnektivitás stratégiája című kötet bemutatóján, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) debreceni oktatási központjában 2023. december 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt

A kormány több tagját is kellemetlen helyzetbe hozta Magyar Péter vasárnap a Partizánnak adott interjúban. Varga Judit exférje amellett, hogy Rogán Antaltávozását követelte és felvetette Tiborcz István vagyonosodását,.

Arról is beszélt, milyen jó kapcsolatot ápolt egyes vezető fideszes politikusokkal.

Megvitattunk dolgokat, fiatalabb generációra gondolok, akikkel egy társaság voltunk egy társaság ők még most is, Orbán Balázs, Gulyás Gergely és sokan mások

– mondta több más érdekesség mellett Magyar.

Orbán Balázst szerdán a „Huszárvágás, a konnektivitás magyar stratégiája" című saját könyvének bemutatóján szólította meg a hvg.hu.

A miniszterelnök politikai igazgatója azt mondta, hogy

Varga Judit volt férje sosem volt a barátja és közel sem álltak egymáshoz soha. 

Forrás: SzMo

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@verőce21: nem láttad a videót amikor orbán egy köteg pénzt vett elő a zsebéből a rakparton amikor titokban bement egy házba? Na ugye... ezért nem kell csak úgy pofázni picinyem a nagy puhos védelembe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Persze, hiszen a többi történet sem igaz...! :)
"Orbán egy köteg ötszáz euróst a belső zsebéböl..."? stb.
Horizont
@verőce21: nem láttad a videót amikor orbán egy köteg pénzt vett elő a zsebéből a rakparton amikor titokban bement egy házba? Na ugye... ezért nem kell csak úgy pofázni picinyem a nagy puhos védelembe.
Horizont
Orbán Balázska a kis takonygerincű seggnyaló.
namihami
Sőőőt, mégcsak látásból sem ismerik egymást! Mostantól...
Billibácsi
Nem voltatok barátok. Nem is ismerted. Ja persze, kínos.
teuton
Ezeknak a nagyon kereszteny fitymaffiozok figyelmebe szeretnem ajanlani:
Mk 14,66-72 - Lukács evangéliuma - Lk 22,56-62
szaboria1
Akkora hazudozósok lettek, hogy a gyónáshoz km sorokban kellene állniuk.
RonaGyuri
Az emlékezet már csak ilyen

egy cseppet sem von le Kertész megállapítása bölcsességéből, de az emlékezet nem csak a rendszerváltás katarzisában változgatott

Orbán és bandája esetében – elsőre talán képzavarnak tűnik – valójában valóságos páva-táncot jár az emlékezetük. Hosszú távú (Kancsi mancsi jóvoltából a történelmi távlatokban is érzékelhetjük), középtávú, rövidtávú egyaránt. Sőt Orbán esetében az igenrövid-távú is kedves szokása.
A tegnapi számos példájából kettőt emelek ki:
Egyfelől a derék Balog Páter esete, sőt esetei; Már az sem piskóta, hogy ez a derék egyházfi (csak szólok Arató viccében ő az egyik qurva) úgy emlékszik, hogy ő hívta össze a tanácskozást, pedig az egyház vezetői rendelték maguk elé. Mos a beszámolókban is vannak némi eltérések. Ő úgy érzékelte, hogy a „gyülekezet” szinte egyemberként állt ki mellette. míg a részt-vevők szinte egyhangúan odanyilatkoztak, hogy az egyház szempontjából tanácsos lenne, ha eltűnne.
Másfelől; itt van ez a derék megvilágosodott Magyar Péter alias Varga Jucus ex-(i)gazságügyér ex-rabszolgája, aki beszámoigat a NER-potentátként töltött évei viszontagságairól. Legalább ilyen mókás az, hogy és ahogy hatrolódnak el tőle a volt cimborái. Sőt nem csak a méltatlanná válásáról értekeznek, de többen már arról is beszámolnak, ők biza már régen is sejtették, hogy nem kóser. Sot olyanok is akadnak (pl. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója), akik arról mesélnek, hogy: „Varga Judit volt férje sosem volt a barátom és közel sem álltunk egymáshoz soha. ”
Eladott Ország
No de mit mond Orbán Balázs néhány hét múlva? "Magyar Péter mindig is a barátom volt, együtt próbáltuk belülről bomlasztani Orbán rendszerét. És akkor már Magyar Péter is ezt mondja majd, küldetés teljesítve, Rogán pénze zsebben, Orbán - pedofilügy kapcsolat elfelejtve. És amúgy is, az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. "2006-ban ismertem meg Magyar Pétert; egy ismerősöm, aki a fidelitasban dolgozott, név szerint Gulyás Gergely mutatta be nekem, mint illegális fideszistát, akinek társaival együtt rejtekhelyre volt szüksége. Akkor még nem sejtettem, hogy a Gyurcsány-rendőrség beépített embere és az imperialisták aljas ügynöke!"
RonaGyuri
@RonaGyuri: A mocsok ellenzék „pártpolitikai témát” csinál,

pedig a napnál is világosabb, hogy Gyurcsány, na meg persze a Soros!

Mottó:
Lehet nem könnyen érthető asszociáció,
de nekem erről jutott eszembe:
mit tudhat az Isten adta nép, mely…
erről az egész ügyről???

A derék nepszava.hu „Megnevezte az államfői lemondás legfontosabb kulcsszavát a Fidesz képviselője” címmel számol be Zsigó Róbert, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője a Hír TV hétfő esti műsorában tett kijelentetéséről.
„Elképesztő képmutatás az, ami a kegyelmi ügyben a baloldalon történik” – mondá. Majd arról értekezik, hogy a magyarországi baloldalnak még mindig Gyurcsány Ferenc a vezéralakja.
És hogy: „Ő mondja meg, hogy mi történjen a baloldalon, aki 2006. október 23-án lovasrohamot vezényelt a saját népe ellen, szemeket lövetett ki, embereket nyomorított meg, és a mai napig egyébként egy olyan házban lakik, amit egy zsidó családtól loptak el. Ez a Gyurcsány Ferenc oktat minket demokráciából és szervez a jövő hétre tüntetést. Most csak csúnyát tudnék mondani erre. Mondjuk azt talán, hogy felháborító és képmutató az, ami történik”!
Hoc & nunc ennek a dumának a bornírtsága még az adott kulturális-környezetből is ezerrel kimagaslik, de …
A portál szerkesztője igen frappánsan egy önreklámot illesztett be ezen okoskodás utánra:

nepszava.hu/i/12/6/1/1437669.jpg
Bayer Zsolt az utcán demonstrálna erőt, a CÖF-elnök viszont erkölcsi és lélektani erőről beszél, amelyik „bármely utcai demonstrációnál” előbbre mutat
Dr. Proktor
@Horizont: Verőce elvtárs fizetett szelektív farkasvakságban szenved, olyan mint Töhötöm, se lát, se hall és hatökör...
Eladott Ország
A NER-ben nincs olyan érték, hogy barátság. Érdek van. Mennyit érő kapcsolatok. A vagyon is, a pozíció is múlandó, a főnök az az Isten, persze a felelősséget nem viszi el, azt jó pénzért alkalmilag nektek kell ! Ha ez a kisorbán azt hiszi, hogy ő komolyabb tényező, mint magyar volt, hatalmasat téved! Igen és Orbán Viktor se ismeri Habony Árpádot, nincs rajta a fizetési listáján. Pálinkást még nem retusálták ki onnan?...
uploads.disquscdn.com/images/3e8143170bd048216ce4e196b963689bb6519f4762bf50a1bec68856292284e9.jpg?w=800&h=746
Eladott Ország
Az anyádat is megtagadnád, ha az érdeked úgy hozná. Ezeket tenyésztik, nincs anyjuk se, de azért eladnák még a petri-csészét is. Holnaptól minden másképp volt. Ez egy "szellemi" Berija ! Járjon úgy is. Élőben is láthatjuk hogyan válik el a szar a májtól. A tej?! Sose volt fehér! Magabiztosnak akarnak látszani, de biztos vagyok benne, hogy tele a gatya. Tudjátok mi a különbség a fidesz és egy szarkupac között? A szarkupac egy idő után már nem büdös...
Aki Én
@verőce21: Az az igazság agyhalott, hogy ezeket a történeteket mindenki ismeri és érti 30-as IQ felett.
Még semmi újat nem mondott Magyar, de jó látni, hogy már belülről rohad az egész.
Ahogy ezt tudni lehetett.
Vagytok úgy 1,5 millióan, akik még a börtönablak elött is csóválni fogtok. Mert ha valóban hisztek Istenben, akkor tudjátok, hogy ezt már nem lehet megúszni.
Egészen elképesztő, hogy mennyire buták vagytok.
NKF
Nem értem ezt a Magyart ,amíg benne volt a jóban addig nem nyikorgott!
Most meg sztárolja magát? Ő is csak egy nyikhaj!
verőce21
@Aki Én: egészen elképesztő, hogy amit beszélsz, az vakhit csupán.
Aki Én
@NKF: De igaza van abban, amiket állít. Mert a kérdés ez.
Hogy eddig hol volt, az egy dolog. Jobb későn, mint soha.
Aki Én
@verőce21: IQ 30 felettiekről beszélek, nem rólad.
teuton
@szaboria1: A szamokat talan igen, de tovabb biztosan nem tudnak vele mit kezdeni, mert csak az oriasplakatok tömondatait ertik a propagandagyarbol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.