A köztársasági elnök lemondása miatt kialakult helyzetről beszélgettünk az egykori LMP-s politikussal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Az könnyen lehet. Csak akkor a bán nem lenne me.
Pusztai
mijafaszrafuttassák ezt a genny csúszómászót, pláne Vonával, Honttal trióban???
Peller Anikó
@Pusztai: Az lmp a sifferrel nagy segítségére volt a fidesznek a gyurcsányozással. Egy csomó embert átvágtak a hazug ellenzékiséggel, miközben a fidesz szekerét tolták.
verőce21
No, idefigyeljetek csicskák! Engem jelöltök..., a Parlamentben lejátsszuk a játékokat, Elnöki rendszer lesz Magyarországon...!
Majd lemondok, a Miniszterelnök meg lesz a lázár vagy kijafaszom, mindegy...! :)
colibri
Azt hogy lehet megmagyarázni, hogy pont azok, akik beültették a Sándorpalota elnöki páholyába és nem utolsó sorban kiadták neki a kegyelem megítélését, azután kihátráltak mögüle, eldobták és lemondatták, ezt hogy lehet megmagyarázni? Miért várják el egyesek, hogy s@gget csináljon a szájából, vonja vissza a szóban és írásban tett lemondását és azokkal a vezetőkkel dolgozzon tovább, akik elárulták? Ez nonszensz, ennyire nem hülye ez a nő.
verőce21
18:41) de Miniszterelnök Úr, akkor nekem kell aláírni a svéd NATO csatlakozást... Kuss, majd aláírod...! Értve vagyok...? No, akkor az ülést bezárom...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.