Osváth Zsolt hétfői videójában beszélt a tüntetés sikeréről és az összefogásról, amelynek köszönhetően több mint 200 millió forint gyűlt össze a gyermekvédelmi szakellátásból kikerült fiatalok tartós lakhatásának támogatására – írta meg a hvg.

 Osváth Zsolt keményen beleszállt azokba, akik elhatárolódtak a gyerekvédelmi tüntetéstől: Ördög Nóra és Tóth Gabi is durva kritikát kapott

Osváth Zsolt (Zshow Time) beszél az Odakint most szörnyek járnak – kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartott tüntetésen Budapesten, a Hősök terén 2024. február 16-án. A demonstrációt civilek, online tartalomgyártók szervezték. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A videójában a jó dolgok mellett azonban kifejezte csalódottságát és értetlenségét is, azokkal a hírességekkel szemben, akik visszautasították a tüntetésre való meghívást.

Külön kiemelte Ördög Nórát, akinek nyilatkozatát egyenesen megdöbbentőnek nevezte:

„Az egyik legmegdöbbentőbb kiírás Ördög Nóráé volt. Fájt, mert kicsit átverve éreztem magam. Nóri engem meggyőzött arról, hogy a gyerekei nevelésében és a nyilvánosságban való szerepeltetésükben mennyire tudatos (...) Mikor elindítottam a csatornám, nagyon sokat számítottak az ő szavai. Bár ez sok éve volt, én is változtam, ő is változott. Úgy gondoltam, van okom rá felnézni. Ez most nyilván megváltozott.” 

Később pedig még élesebb kritikát is megfogalmazott: Tehát Ördög Nórának csak akkor oké a gyerekeket felhasználni, ha ezért pénzt kap, úgy látom. Sajnálom, mert mi nem adjuk a pénzt, hanem gyűjtjük a mi kilencesünkben. Szerintem bölcsebb lett volna, ha nem ír ki semmit. (...)

Hol van az az Ördög Nóra, aki A család az család kampány mellé állt? Valószínűleg raporton volt.”

A legkeményebb szavakat azonban Tóth Gabihoz intézte. Az énekesnő elmondta, hogy ő persze a gyermekek mellett áll, de:

„Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelemi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!”

– írta ki Tóth Gabi.

A Kárpátok Madonnája már megint megmondta, hogy miért nem áll be. Hát az Edina és miattam – érted? Ki a búbánatos lóf.szt érdekel, hogy pedók szaladgálnak, a rendszerváltás óta a legnagyobb megmozdulást a gyerekek védelme érdekében két olyan ember is szervezte, akik csúnyát mondtak a Gabira. Hát most mondd meg! Egészen odáig süllyedt egyébként a könnyűvérű könnyező Madonna, hogy egyenesen felkérdezett, hogy az ő gyerekére nem gondoltunk-e, amikor őt kicsúfoltuk, és most figyelj: anyagi kárt is okoztunk neki, amit egyébként a gyerekétől vettünk el. Micsoda termékkapcsolás! Hát, komolyan mondom, milyen emberek dolgoznak a Fidesznél? Zseni!

- fejezte ki a véleményét Osváth Zsolt.

Forrás: hvg.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Ha valakinek joga van szólni, az pont Osváth Zsolt, aki bántalmazott volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Ha valakinek joga van szólni, az pont Osváth Zsolt, aki bántalmazott volt.
Maccska
@Pusztai: talán ezért is lett aberrált
archive
A könnyező Madonna:)))), meg a többiek (Ákoska, Csótány, - sajnálatomra Curtis) és a hasonló nyaloncok a politikára hivatkozva maradtak távol.. hát kedveseim, általános iskolában kellett volna megtanulni az értő olvasást ..
csak úgy....
@Maccska: látom járatos vagy a "szakmában" ,ki az a roberta, csak nem a csajod?
Maccska
A DK is teljesen meghülyült, hogyan lett a bicskei gyermekbántalmazásból a közvetlen elnökválasztás követelése? És hogyan csicskulhatott be emögé a hülyeség mögé egy halom ellenzéki párt?” – tette fel a kérdéseket keddi videójában Pottyondi Edina.

„Értem, hogy Gyurcsány egy zseni, ő az egyetlen a mai politikai mezőnyben, aki legyőzte már Orbán Viktort, és az egyetlen, akit Orbán négyszer vert rommá kétharmaddal, de ez a megfejtésük a problémára honnan jött?
justhpeter
Ördög Nóra és Tóth Gabi jobban tenné ha azt keresné, hogy a NER hanyattesése után hova fognak költözni.
Péter2
@justhpeter: Ezek a nyaloncok a fideszel együtt a politika szemétdombján végzik . Ők már az ország nagy többsége előtt véglegesen leírták magukat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.