Alföldi Róbert szerint a kegyelmi ügynek a politikai balhé mellett nagyon fontos az érzelmi, morális és lelki része, hogy mit üzen ez a történet az országról és a társadalomról.

„Sok-sok ezer nagyon értelmes felnőtt, mint beszart óvodás” – Alföldi Róbert Novák lemondásáról

Tűpontosan leírta a fideszes mameluk-rendszert. Forrás: Telex

A színész-rendező a Telex podcastjában nyilatkozott.

A rendező szerint fontos üzenete volt, hogy a miniszterelnök napokig nem szólalt meg, a köztársasági elnöknek pedig semmilyen önálló mozgástere nem volt. Tehát több nyelven beszélő emberek egyáltalán nem gondolkodnak. A rendszer totálisan kézi irányítással működik szerinte.

„Ez nem arról szól, hogy bal- vagy jobboldal. Éppen ezért lenne fontos, hogy ezek az egyházak is megszólaljanak. Vagy megszólaljon Ákos, Rátóti Zoli vagy Szarvas Józsi.”

- mondta Alföldi.

„Olyan sok minden derült most ki, hogy ez a rendszer hogyan működik, hogy ez nem függhet össze azzal, hogy ki bal- és jobboldali. Hanem azzal függ össze, hogy tökmindegy, hogy hívják a miniszterelnököt, és tökmindegy, hogy hívják a pártot, mi nem akarunk ilyen országot. Én nem gondolom, hogy Ákos vagy a Józsi ilyen országot akarnak” – mondta.

„Ha megnézed mondjuk a jobboldali sajtót, csodálatos, hogy másfél-két nap alatt 180 fokot fordult. Amit azt jelenti, hogy valóban az történhet, hogy tényleg egy ember mondja meg, hogy mi van, és sok-sok ezer nagyon értelmes felnőtt, mint beszart óvodás, üldögél a sarokban, hogy most vajon mit és hogyan kell lépnem. És kitalálja a központ, hogyan kell lépni”

- beszélt a kegyelmi ügyről Alföldi Róbert.

Forrás: Telex
Fotó: Telex

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
egyiptomi "fárajó" kultusz uralkodott el magyarországon,nagy ívben leszarva a XXI. századot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
egyiptomi "fárajó" kultusz uralkodott el magyarországon,nagy ívben leszarva a XXI. századot!
Maccska
Ezek a pedofilok is a fiúkat szerették
Ez is jelent valamit robi.
csak úgy....
@Maccska: mondom,hogy te egy "szakmabéli" ! :)
Clavigo
@Maccska: Te tényleg buta vagy,Safranek.. Azt hittem ,csak megjátszod...
csak úgy....
@Clavigo: ezt a mérhetetlent már nem lehet!
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike, belerottyantottak az emlékezö tehetseggedbe? elfelejtetted szájer jóskát a nagy csatorna mászót, aki fideszéknek az alkotmányt farigcsálta?
de buta vagy! ennyi!
Clavigo
@Philip Marlowe: Azért szajjjer bácsi like- olná a kloákádat,Fülöpke..Siralmas vagy..
Nessy
Miután Európában egyedül nálunk van "pandémiás / háborús vészhelyzet", egyszemélyes rendeleti kormányzással, valóban több éve már törvényesen egy ember, Orbán Viktor, dönt mindenről, és mindenkiről! Ergo igaza van Alföldinek!
Virág Árpád
@Philip Marlowe: Lehet, hogy pedofil is... Csak ki kell még ennek is derülnie!
csak úgy....
@Philip Marlowe: de józsitok 0rbán köcsöge! :)
justhpeter
Alföldi tökéletesen leírta a rendszert a hatalmi oldalról és ha valaki melléteszi az üzleti oldalról kiderülteket, már kész is a NER.
izéke
@Philip Marlowe: hülye vagy béla,nem az a baj szájerrel,hogy meleg,hanem mert ő a támadta a melegeket és közben Brüsszelben oboázott. Képmutatás,tudod? Az,amit te is csinálsz itt nyuszika
colibri
@Philip Marlowe: Te nagyon te! Magyarország gránitszilárdságú "alkotmányát" véletlenül nem egy ereszen csúszó-mászó orgiázó buzeráns fidesznyik szülte? Mielőtt nyilatkozol, előbb használd az eszed... ha van!
Maccska
Talán nem a perverz Alföldinek kellene az észt osztogatni.
Méhes
@Maccska: Mi bajod a melegekkel? Ha a főnököd ezt megtudja,hogy bántod a fiát,ő megteheti ő nemzette, de neked lesz nemulass.
division
@Maccska: Alföldi valóban meleg, a hozzád hasonló kommentelők viszont köcsögök. Vajon melyik a jobb? Ugye nem akarod, hogy felsoroljak jó néhány tudóst, művészt, zenészt, akik szintén melegek? Ők nem fognak egy gyereknek sem ártani, sőt senkinek. Szörnyen sötét, buta ember vagy a párttársaiddal együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.