Az akkori köztársasági elnöknek szóló levelét is ő segített megfogalmazni.

Gundel Takács Gábor egyetlen emberrel tárgyalta meg a lemondását Novák KatalinnálMTI/Máthé Zoltán

Ha emlékszünk, a kegyelmi botrány kirobbanása után Gundel Takács Gábor volt az első ember, aki lemondott a köztársasági elnök tanácsadói szerepéről. Arról, hogy ezt hogyan indokolta meg, itt írtunk részletesebben. A műsorvezető most a Portré vendége volt, ahol beszélt arról, hogyan élte meg az elmúlt hetekben a nagy társadalmi felzúdulást keltő eseményeket, és milyen tanulságot vont le a kegyelmi ügy kapcsán kirobbant botrányból. 

Arról beszélve, hogy a közismert tagok közül elsőként hagyta el Novák Katalin nem hivatalos tanácsadó testületét, elárulta, ki segítette őt a folyamatban – írja az rtl.hu.

Az a levél, amit írtam a köztársasági elnöknek, illetőleg ez a szöveg, amit a Facebookra kitettem, azt csak a feleségemnek mutattam meg. És csak akkor, amikor azt mondta, hogy ez így most oké, rendben van, tett egy-két javaslatot. Nekem a legfontosabb támaszom

– fogalmazott.

Arról is beszélt, hogy igyekszik olyan életet élni, amilyet szeretne, amivel az élete végén el tud számolni, és amiben nem a másoknak való megfelelés hajtja. Úgy fogalmazott:

Mit fogok én erről gondolni az utolsó napomon? Ez ad egy nagyon jó iránytűt.

(…) Semmi mást nem viszünk magunkkal, csak azt, hogy milyen emberek voltunk, hogy hogyan emlékeznek ránk, milyen impulzusokat hagytunk magunk után”

Forrás: rtl.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Gundel-Takács Gábor, kívánom, hogy soha ne hibázz akkorát, amely ellenszenvessé tehet.
Hogy Novák mellé szegődtél, érthetetlen volt, némileg csalódás is, de innen még lehetett szépíteni.
Örülök, hogy megtetted.
levarosbukta
@Nyírfa: Késő! Már amikor Novák mellé állt akkor sokaknál kiesett a pikszisből. Sose szerettem, ki nem állhatom azt a kenetteljes beszédmodorát.
levarosbukta
@Nyírfa: Hja és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem azért mondott le mert esetleg helytelenítette a kegyelmi kérvény aláírását, hanem azért mert beleálltak és megmondták neki a véleményüket az emberek és erre mint egy szűzlány elkezdett ajvékolni hogy jaj istenem engem bántanak. Szaralak nah.
Nyírfa
@levarosbukta: 10.43

A tévés személyiségek egyik legkiemelkedőbb intellektuális szereplője, különösen a mai felhozatal tekintetében. Ami neked kenetteljesség, az számomra intelligencia.
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: megint sziporkáztál fülöpke...egy normális országban novák max kávét főzhetne, meg esetleg más, tudott titkárnői tevékenységeket...mert mint politikus, mint ember egy nagy rakás guamó az alessel együtt...
levarosbukta
@Maccska: Azért azt az ingyenes tanácsadóságot igen csak megnézném. Megnézném többek közt azt is melyik tanácsadó cége kapott kisebb nagyobb támogatásokat, zsíros szerződéseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.