A Direkt36 információi szerint az egykori igazságügyi miniszter bízott a szerencséjében.

Varga Judit még 48 órával a lemondása előtt is hitte, meg fogja úszni a botránytMTI/Lakatos Péter

Varga Judit két nappal a lemondása előtt még nyomát sem mutatta, hogy aggódna a kegyelmi ügyben játszott szerepe miatt – tudta meg a 444.hu. A Direkt36 úgy értesült, hogy Varga február 8-án az európai országok nagyköveteivel találkozott a norvég nagykövetségen.

A politikus itt a Fidesz várható listavezetőjeként nyilvánult meg, arról beszélt a diplomatáknak, hogy szerinte mi várható az EP-kampányban.

A résztvevők szerint nem adta jelét, hogy aggódna a kegyelmi ügy miatt, kedélyesnek és magabiztosnak tűnt. Amikor szóba került a téma, annyit mondott, hogy miniszterként nem volt más választása, mint hogy ellenjegyezze a Novák Katalin által elfogadott kegyelmi kérvényt.

Ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem a köztársasági elnök kegyelmi döntését?

– mondta az egyik résztvevő szerint.

Pár órával később azonban Orbán Viktor nyilvánosan is a köztársasági elnökre tolta a felelősséget, amikor bejelentette, hogy alkotmánymódosítást nyújt be. A helyzet innentől gyorsan eszkalálódott, Varga körül is elfogyott a levegő. Február 10-én Novák lemondásával egyidőben be is jelentette visszavonulását a közélettől

Forrás: 444.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@lusta: érdekes, mindketten több nyelven beszélnek, több mint 10 éves fideszes előéletük van,
És 1xrre buktak.
A poén: most nem tartom kizártnak kibékül férjével, - nem volt harag köztük kifelé,- és ketten qrvára meg tudnák borítani a fideszmaffiát.
Álmodom???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Karrierhírek a NER-ből: Varga Judit végre letépheti láncát és megvalósíthatja sokéves álmait...
twitter.com/444hu/status/1676916538966700032/photo/1
Nyírfa
Azért elképzelem, és jól esik látnom lelki szemeim előtt, hogyan olvadt le a magabiztos mosoly Varga arcáról. Judit, már nem szántja fel Orbánnal Európa színpadát, pedig készült rá, nem kicsit.
Így járnak a csalók, Lesznek követői, szépen, sorban.
Hogy Orbán mikor kerül sorra, előbb vagy utóbb...? Előbb vagy utóbb, de sorra kerül.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:31 ☻ Novák Katalin 48 alkalommal hozott kegyelmi döntést kiváncsian várjuk melyek voltak azok. A szélhámos román cigány geci vezetésével elég volt egy kegyelmi ügy, a családbarát rohadt tróger bandának.
Másik pedofil-ügy is van az Orbán család körül – neki köszönheti Tiborcz és famíliája a földjeiket! ELTÜNTETNEK EGY OLYAN ÁLLAMI SZERVEZETET, AMIT ORBÁN VIKTOR PEDOFIL ISMERŐSE VEZETETT!
pestibulvar.hu/2024/02/14/masik-pedofil-ugy-is-van-az-orban-csalad-korul-neki-koszonheti-rahel-es-tiborcz-a-foldjeiket/
Eladott Ország
@Maccska: Pedofil háló csak a jéghegy csúcsa + az elsíbolt ezer milliárdok, Magyarország Európa koldusháza lett és még ez nem a gödör alja...
twitter.com/SzabadonMagyar/status/1758530239280341181/photo/1
teuton
@Maccska: Es mi lett a vege, a FARKASbol nem lett barany, hanem BIRKA! Nem tert JO utra, hanem SZELSÖJOBBra valtott, eladta magat a fitymaffianak, es a ciganyok szavazataiert több milliardot lophatott el, de igy kibujt az ujabb büntetes elöl. Gyözike is felugrott ugyanerre a vonatra. Szoval akkor ez a ciganyok vonata, a potrohos kolostormalactol kisgrofoig...
teuton
@Pusztai: Almodsz! Csak nem kepzeled, hogy 2,5 millio egybites birka barmi miatt kiabrandulna a fideszhiteböl??? Legfeljebb akkor lesz gondjuk, ha a Messiasuk a statarialis birosag itelete miatt egy falhoz allitva vegzi. De ez meg csak az en almom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.