Négy ember népszerűségét mérte meg a napokban a magyar kormány, akik esélyesek lehetnek az államfői posztra: ők Navracsics Tibor területfejlesztési és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszterek, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, illetve Maróth Miklós orientalista professzor – írta meg a Portfólió.

Váratlan húzásra készülhet Orbán Viktor: Olyan államfő jöhet, akire senki nem számított

Az Index azt írja: az államfő-jelölt valószínűleg nem közülük fog végül kikerülni, mivel egyrészt Orbán Viktor nem azt az eredményt kapta a kutatásoktól, amit remélt, másrészt pedig nem akarja elmozdítani két miniszterét.

Úgy látja:

Navracsics Tiborra az EU-s pénzekről szóló tárgyalások miatt, Szalay-Bobrovniczky Kristófra pedig a haderőfejlesztés miatt nagy szükség van jelenlegi pozíciójában.

Orbán Viktor most egy „váratlan húzásra készül”,vagyis olyan embert jelöl, akit nem tartottak eddig a politikai elemzők, belpolitikával foglalkozó híroldalak esélyesnek.

Forrás: Portfolio

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
Ha Néró tudta a lovát indítani a szenátorválasztáson,ezeknek a birkáknak is megfelel egy hason.ló :))))) érted? Nyelvi humor :)))) ( Galla után szabadon )
Toller Béla
Merkely, marót és szalay - erkölcsi nullák, ezen semmi sem változtat. Navracsicsot meg nem kell bemutatni ! Nem az ellenzéknek nincs megfelelő káderállománya - a vak is látja !
csak úgy....
a kisfogyasztású gyözike pont megfelelne...
levarosbukta
Pedig fidesz oldalról lehetne meríteni bővebben, akik legalább annyira alkalmasak mint a régi volt. Pl: győzike,nagyfero,ákos, kisgrófó, stb.
Cherry
Hányingerem van ettől a beteg hataloméhes tolvajtól,, újra egy báb a szinházában,,,,
Ezodabasz
Várható húzás volt...Egy névtelen hős, a tákolmánybíróság elnöke. Hűséges al(att)ávalónak tűnik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.