A városi közgyűlésen elhangzott mondatait melegített fel újra Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, korábbi ellenzéki miniszterelnökjelölt.

Márki-Zay Péter: "Fideszes a brüsszeli meleglobbi, aberráltak, borzasztó"
Fotó: MTI/Kovács Attila

Márki-Zay, aki egyben a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke is, azt a részletet osztotta meg újra, amikor az embercsempészek szabadon engedését hazaárulásnak nevezi, ezek ugyanis szerinte most lőnek a magyar határőrökre.

A Szájer-ügyön keresztül pedig azt is levezeti, hogy a "brüsszeli meleglobbi" valójában fideszes meleglobbi.

"Ereszen leereszkedő brüsszeli meleglobbi"

- állapította meg Márki-Zay, majd a fideszes képviselőt, akinek címezte mondandóját arra figyelmeztette, hogy nagyon szégyellje magát. "Aberráltak, borzasztó" – zárta beszédét Hódmezővásárhely polgármestere.

Kiderült, hogy fideszes a brüsszeli meleglobbi. #mzp #márkizay #márkizaypéter #brüsszel #embercsempészek #hazaárulók #fidesz #szájer #ner #eresz #mmn #mmn24 #néppárt #mindenkimagyarországa

Közzétette: Márki-Zay Péter – 2024. február 22., csütörtök

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nagyon jól beszél MZP!
Pár cikkel feljebb a cikk: Tompi éppen benyomta a napi adagját a kábszeréből...??!!
A hülyemagyar maffahívőknek ez kell?: kokós, pedofil, kecskebaszó, homokos, aberrált, tolvaj, hazaáruló csőcselék...
Szavazzanak a maffiára - megkapják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Nemcsak Maky zagyva, hanem a főcím is!
"A városi közgyűlésen elhangzott mondatait melegített fel újra Márki-Zay Péter..."
RonaGyuri
@RonaGyuri: Csak egy apró példa,

még csak nem is a legfontosabb, de nagyon itt lenne az ideje

A derék lakmusz.hu „ORBÁN 4 CSÚSZTATÁSA A KEGYELMI ÜGYRŐL” című írása: „Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádióban beszélt a gyermekvédelmi rendszer hiányosságairól, a kegyelmi ügyről és Novák Katalin köztársasági elnök lemondásáról. Összegyűjtöttünk a rövid interjúban elhangzott csúsztatásokat.”!
A cikk magában is érdekes, de van egy gondolta, ami felettébb jó ötlet!
„A logikai bukfenc feloldásához pontosabban kellene érteni, mit ért Orbán „nemzeti egység” alatt, és pontosan kik között bomlott ez meg (erről e-mailben érdeklődtünk, ha esetleg kapunk választ, frissítjük a cikket).” – írja.
Nos a dolog úgy áll, hogy nagyon sok olyan fogalmat használ népünk szemefénye amiről jó lenne érteni, mit ért Orbán alatta és milyen contextusban.
S nagyin nem ártana, ha erre rákérdeznének nála. De nagy valószínűséggel nem is reagál rá, s ha mégis abban sok érdemes nem lesz.
Egy dologban viszont biztos vagyok: esetében ez nem csak szándék kérdése! Valójában fogalma sincs róla. ő egy igazi műveletlen arrogáns paraszt-suttyó, s valójában csak vagdalkozik annak reményében, hogy eltalál valamit (felkrnt hívei persze isszák szavait) =))
Béla333
Nagyon jól beszél MZP!
Pár cikkel feljebb a cikk: Tompi éppen benyomta a napi adagját a kábszeréből...??!!
A hülyemagyar maffahívőknek ez kell?: kokós, pedofil, kecskebaszó, homokos, aberrált, tolvaj, hazaáruló csőcselék...
Szavazzanak a maffiára - megkapják!
Sámannus
Több ezer embercsempész szabadon engedése után a kegyelmi döntések hígy fossá hígulník.
Őrnagy
Nincs nagyobb szégyen Magyarországon, hogy egy teljesen nyilvánvalóan CIA ügynök polgármester, és miniszterelnök jelölt lehet aberrált Sorosbérköcsögök jóvoltából Magyarországon!
Sámannus
@Őrnagy: Azért a szégyen fokozhatatlan az orosz bérencség beválalásával. A hatalmas ország kilátástan hellyzetű polgárai mutatják az utat, hová érkezünk meg, ha ezt a lökött szélhámos bandát nem zavarjuk el hamarosan. Oroszország képes aknamezőre hajtani a katonáit Mond te lökött ökör mire számítassz olyan baráttól aki a hülyét járatja orbánnal?
Toller Béla
@Őrnagy: Dobálózol itt a szavakkal...mintha mélyen érintene mindegyik ! Egyelőre a ti embereitek buknak le sorban, az ország helyzete meg magáért beszél ! Ezért a dumáért hiába visítasz több tiszteletért !
Nessy
Már lassan a fél ország belezakkan ebbe a homofóbiába! Ha nem a fidesz narratívát fújja valaki, az buzi, Soros bérenc, hazaáruló! A "buzi" jelző ki nem maradhat, még ha nőről van is szó!Ez a cáfolatuk minden esetben! Ennyire fussa kormánypárti oldalon!
nejlontacskó
@Maccska: meg kell nyugtassalak, nem azért utálunk mert buzik vagytok, hanem azért mert, gátlástalan szaralakok vagytok!
A saját anyátok ellen is, képesek lennétek gyűlöletet szítani, ha azzal hatalmon tudtok maradni!
Aki Én
@Őrnagy: húúúúúú, de geci buta vagy te eszelős fideszes bérköcsög
C_3PO
Ezt a témát Húsvétkor már unni fogja a nép! Tessék komolyabb programmal előrukkolni a júniusi EP választások előtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.