Újabb jogi csapást mértünk Orbánékra! Ismét részt vettem egy nemzetközi szervezet munkájában, mint külsős jogi szakértő. A feladatunk az volt, hogy bizonyítsuk: a fasiszta, ultranacionalista szuverenitásvédelmi törvény olyan mértékben sérti az EU-s jogrendszert és az EU alapelveit, hogy erre hivatkozással végre jogalap nyílik a további Európai Uniós támogatások, sőt Magyarország szavazati jogának a felfüggesztésére is.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: Pálinkás Pál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Őrnagy: te ugatsz " pedofil nyomulás "- ról...amikor a puhos főnököd nevezte ki a bicskei rémet...a novák szajha megkegyelmezett neki, a másik ribi tudtával...ki is volt a " kegyelmet adó "..?...no nézd csak,...hát a fidesz volt alelnöke..úgyhogy kussoljatok addig a rövid ideig, ami remélhetőleg hátravan nektek...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Szorul a hurok a zsirtaho tokás nyaka korul.
Őrnagy
A libkány pedofil csürhe ragaszkodik az LMBTQ aberráció kortól független szabad terjesztéséhez Európában. Ennek szerencsére Magyarország mereven ellenáll. Csak idő kérdése, hogy Európa lakossága meddig tűri el maga felett az LMBTQ terrort, és küldi el ezt az aberrált pedofil csürhét a halál faszába! Remélhetőleg még 2024 júliusban.
De ha Európa lakossága nem ismerifel eléggé ezt a társadalomra és az emberi együttélésre súlyos veszélyt jelentő aberrációs LMBTQ pedofil nyomulást, Magyarország akkor is kitart, a magyar népnek nem kell semmilyen áron aberrációs terrorizmus.
Pálinkás Pál
@Őrnagy: te ugatsz " pedofil nyomulás "- ról...amikor a puhos főnököd nevezte ki a bicskei rémet...a novák szajha megkegyelmezett neki, a másik ribi tudtával...ki is volt a " kegyelmet adó "..?...no nézd csak,...hát a fidesz volt alelnöke..úgyhogy kussoljatok addig a rövid ideig, ami remélhetőleg hátravan nektek...!
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Húgyagyú gyagyás pedofil libkány seggfej. Kevered a szezont Szaros Gyurka löttyedt faszával gyagyás, miközben az LMBTQ csürhe szaros seggét nyalod és oktalanul címkézel a fideszes fóbiáddal Gyagyás pedofil libkány szarházi seggfej! :)))
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Az LMBTQ lobbi egy nyíltan pedofil csürhe Gyagyás!
balos
@Őrnagy: Ezzel a szarral már régóta bírkózol,pedig nem az apád tehet róla,hogy megkívánt!A családod már csak ilyen!
Őrnagy
@balos Buzi: Húgyagyú gyagyás pedofil libkány buziknak kuss van!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: te vezérköcsög, a buzikat legalább annyira utálom, mint titeket...
Yoda69
@Őrnagy: Jol van szarnagy higgaggy le, mert agyverzest kapsz. Igaz nehany buzi es pedofil kocsogon kivul senki nem hianyolna teged. Meg dubrincs a szopofantom is talalna maganak mas anyatestet, akit szophat naphosszat.
Őrnagy
@Pálinkás Pál Gyagyás: Te dolgod, hogy magadat is utálod gyagyás libkány buzi! Ez engem nem hat meg és nem is érdekel pártoktól teljesen független egészséges liberálisként!
Aki az aberrált LMBTQ tanok szabad terjesztését támmogatja az Buzi, aki az aberrált LMBTQ tanok fiatalkorúak közötti terjesztését támogatja az pedofil bűnöző! Ilyen egyszerű ez a kérdés!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: te mint pártfüggetlen...a szar még meg sem tud száradni a pofádon, máris a cigó seggét nyalod..
Nyírfa
Isten malmai, ha lassan is, de őrölnek.
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 05:31
Mire ez a nagy felháborodása a tizedes elvtársnak hiszen imádottjai között van a legtöbb lmbtq aktivista meg pedofil simogató.Esetleg a tizedes elvtársnak a felháborodása egy mü felháborodás,mert a tizedes elvtársnak is buzinak tetszik lenni,már hogy így a brancsba tartozókat ennyire védi?
Yoda69
@Őrnagy: Nem tudom mit hiszel magadrol shikari, de teged itt senki nem erdekel, dubrincson kívül. Ot is csak azert mert alkalmankent le tud teged szopni ott romaniaban abban szaros faluban ahol tengeted tyukszaros napjaidat.
Menőmanó
Dániel Péter önmagának tulajdonítja, hogy az unió mégis zárolja a pénzt.
Pedig az kizárólag a diktatúravédelmi törvénynek köszönhető.
Tudom, nagy lázadó a figura, leöntötte a Horthy szobrot piros festékkel, de kicsit sokat képzel magáról.
Őrnagy
@Pálinkás Pál: @Aki Én: @kulabombaafityiszre: @Yoda69: Húgyagyú gyagyás hungarofób Sorosbérköcsög libkány buzi pedofil bűnöző seggfejek hitvány csürhéje!

Felőlem kinyalhatjátok Orbán vezíretek szaros seggét is, nem érdekeltek Gyagyások!
Csak Norisz és senki más
FACEBOOK modult meg kell szüntetni holnaptól!
Yoda69
@Őrnagy: Lassan az agarakkal ped-ornagy. Itt eddig csak te nyaltad orban szaros segged. Ezt mar azert ne probald meg rank kenni, mint ahogy probalod a pedofiliat is az ellenzekre huzni. Pedig tenyek igazoljak hogy koztetek fideSSes birkak kozott van a legtobb pedofil es buzi. Lehet hogy te is az egyike vagy, ezert nyomulsz ilyen hevesen.
simmering73
Csináljátok már ne csak beszéljetek róla.
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: Hiába erőlködsz gyagyás, én senkinek nem nyaltam soha a seggét, és a jövőben se fogom nyalni!

Nektek libkány kommunista buzi pedofil seggfej csürhének meg teljesen mindegy kinek a szaros seggét nyaljátok, ti gyagyások nem vagytok válogatósok és mióta Heller boszitok felszólított benneteket, hogy "ne legyetek finnyásak" bárkinek a szaros seggét kinyaljátok! Ha az a parancs, hogy most Orbán basiét kell kinyalni a "Szarabbik" helyett vagy Szaros Gyurkáé mellett, azonnal tudtok váltani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.