Az ügyet szerinte sokkal jobban meg kellett volna torolni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A mindenki annyit ér jankú,feltalálta a megtoszom magamat a nyilvános rőtyi előtt!Ezzel az erővel annyit is ér!
Béla333
"Lázár Jánost szerint a halálbüntetés sem lenne túlzó a bicskei pedofil-ügyben"

Te szemét maffiózó egymás között beszéljétek ezt meg! Ti voltatok akik 2010 óta hatalmon vagytok, a bicskei ügy is rátok égett de a most nyilvánosságra került békéscsabai ügy is a ti saratok!
Nem vagytok ti alkalmasok egy országot vezetni! A lopáshoz, a simliskedéshez, a hazudozáshoz értetek, no meg a hazátok elárulásához! Az oroszoknak eladnátok Magyarországot!
Kártékony férgek vagytok! Ez az igazság!
Giovanni Alba
Jani, nem kellene fullba nyomni a kretént! Utólag követelni a megtorlást olcsó populista megmozdulás. A megelőzésre kell/kellett volna a hangsúlyt fektetni. A pedagógusokra, gyermekvédelmi szakemberekre kell bízni a gyerekek nevelését, és az életkori sajátosságaiknak megfelelő felvilágosítását. Ne a papbácsi mondja már meg, hogy a testtel, testiséggel összefüggő mindennemű dolog rossz és bűnös, de semmi baj, két üdvözlégy és három miatyánk -napont kétszer- feloldozást ad, persze a papbácsi figyelő tekintete előtt.
14 év "kormányzás" után rácsodálkozni a valóságra és habzó szájjal bosszúért kiáltani, meglehetősen szánalmas dolog.
RonaGyuri
s mond te kiket akarsz elítélni??? MAGATOKA???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.