Vérfagyasztó! Hátba lőttek egy postást Szolnokon

Fotó: Freepik

Egy középiskolás diákot gyanúsít a rendőrség a Szolnokon történt bűncselekménnyel kapcsolatban. 

A megalapozott gyanú szerint a kocsi hátsó ülésén helyet foglaló fiú gondolt egyet, és a leengedett ablakon át több esetben hátba lőtt egy munkáját végző kerékpáros postást.A fiatal négy barátjával indult kocsikázni, egyikük egy tartályból zselés lövedéket kibocsátó játékfegyvert is magával vitt.A rendőrök hajtóvadászatot indítottak az elkövető után, akit már sikerült is megtalálniuk, mivel feladta magát.Vérfagyasztó! Hátba lőttek egy postást Szolnokon

Fotó: Police.hu

A gyanúsítottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt kihallgatták. A bűnügyesek a játékfegyvert kutatás során megtalálták, lefoglalták. A fiú elmondta, hogy véletlenül találta el a postást. Amikor interneten olvasta, mi történt a postai alkalmazottal, azonnal szólt édesanyjának és önként jelentkezett a rendőrségen – írják a police.hu oldalon.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Több alkalommal hátbalőtte " véletlenül " megazanyjapicsája!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
"A rendőrök hajtóvadászatot indítottak az elkövető után, akit már sikerült is megtalálniuk, mivel feladta magát."

Hiába na, a Pintér-fiúk ilyen hatékonyak :)
izéke
Több alkalommal hátbalőtte " véletlenül " megazanyjapicsája!
Kapanyél
Jó magyarázat sose rossz, de ez például szar volt!
Horizont
Nem normálisak. Semmit nem fog kapni az a baj.
C_3PO
Hát! Ez nem csak javítóintézet lesz!
division
@Billibácsi: Mert ők mindig kétszer csöngetnek, a fiú meg egyhez volt szokva, ezért bosszút esküdött:-) Bocsi a kis humorért...Remélem megkapja az a kis féreg a méltó büntetését.
division
@Horizont: Otthonról hozzák meg az internetről. Egy eltorzult világban élünk, én annyira féltem a gyerekeimet a jövőtől, hogy el sem hiszed.
madlaci66
@division: a bíró majd szigorúan ránéz, és azt mondja: ejnye-bejnye többet ilyent ne csinálj
Csizmás Kond
Ha kocsival közlekedtek nagykorúak kellett legyenek, legalábbis aki vezetett...és ebben a korban játékfegyverrel lövöldözni...hmmm
Menőmanó
Tegyük hozzá, játkfegyver volt zselé lövedékkel, egy idióta gyerekcsiny.
Persze hülyegyerek mindig volt, van, és lesz is.
izéke
@Menőmanó: akit meglőnek,az nem tudhatja,hogy csak játékfegyver,postás,pénz van nála,jogosan hiheti támadásnak,innentől kezdve megáll a fegyveres támadás,pláne közfeladatot ellátó személy ellen.
division
@Csizmás Kond: Ez igaz, akkor elég lesz egy nevelőintézet is, a szülőket meg elővenni. Azért ha valakire pisztolyt fognak és el is találja valami már attól is meg halhat, kap egy infarktust vagy neki megy valaminek, elesik, stb. A gyerekcsínyeket ugyanúgy nem szabadna eltussolni mint az őket ért sérelmeket.
jáger laszló
Vihar a biliben!!
Én máris +nyugodtam...
a kutyák veszélyesebbek a postásokra az tuti!!
csak ennyi
barátilag
J.L.,
division
@Csizmás Kond: Nem most kezdődött, és sajnos már óvodás korban elindul ez a folyamat. Mondjuk eleve otthon is ezt látják, mit lehet várni akkor a gyerektől.
Eladott Ország
Nem Ausztriát fogjuk utolérni, hanem Kolumbiát a fegyveres rablásban.
Csizmás Kond
@division: ...a gyerek olyan mint a bank, ha tettél be várhatsz kamatot ha nem akkor nem...tehát valahogy oda kéne nevelni őket hogy autóval való túrázáskor nem a játékpisztoly legyen a fő szórakozásuk...abban a korban már a lányok legyenek a célpont és ne játékpisztollyal...
SÍva
@Csizmás Kond: Vigyázz mit kívánsz! Ha már így játszanak az utcán a lányokat sem kímélnék mert úgy gondolják nekik az jár! Hát nem! Egy beteg világban élünk!
Csizmás Kond
@SÍva: Nem úgy képzeltem és szerintem aki felnőttként tud gondolkodni az nem is így "játszik" ...főleg nem játékizékkel...mert az nem a korát tükrözi hanem a visszamaradottságát.
SÍva
@Csizmás Kond: Értem én amit írtál, csak kötekedtem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.