Az ellenzéki és kormánypárti szavazók véleménye eltér a lemondott államfő és a miniszterelnök szerepének megítélésében.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
meg kell jegyezzem, hogy - persze hiányos a lista sem Gyurcsány, sem Soros??? -, de azért az elkeserítő, hogy a magát ellenzékinek vallok közül is csak 57% tudja, hogy ki tehet róla! =))
dr. prédikátor
Van valaki aki kételkedik ennek a mocsoknak a felelősségében!!!???
Pusztai
@RonaGyuri: ---Esetleg nem az ellenzékben van a hiba akik ezt a bélférget és rühes hazaáruló gazember csapatát nem tudják elzavarni, mert beveszi a nép egy része álnacionalista népnemzethy horogkeresztény szövegeiket???
...Vidáman Sorosozik, miközben Soros pénzén élt, fideszt támogatta Soros nélkül ma nem lenne fidesz erre ez a rohadék bélféreg hátba szúrja és letámadja minden féle mocsok hazugsággal.
...Az ellenzék meg kussol, 20 éve nem fogja fel: a média és általa terjedő kommunikáción múlik kb 90%-ban a választás sikere.

2002 után fidesz kiépítette, szocik meg folyamatosan hagyták veszni, még 2019 után nagyvárosi nyerések után is sorozatban zárták be a helyi médiákat, fidesz meg nyitogatja.
... Elég lenne ezt a hazaáruló bélférget kilőni a fidesz össze dőlne és mindjárt szebb lenne a világ!
De nem, az ellenzék nem piszkálja, kerülgeti, pedig 100 évre elegendő börtön bünti látható körülötte.
--Napi szinten kéne az ellenzéknek sorolni bűntetteit, lopásait hazudozásait - tudom, 24 óra kevés rá,- de legalább a minima 5 év börtönt érőket, ez is napi 1 óra.
RonaGyuri
Ecce homo orbanicus

De legalább is arra bizonyosság, hogy kiérdemeltük azt ami itt van

A Republikon Intézet február végi reprezentatív felméréséből az derült ki, hogy: minr írják: „ magyar közvélemény elsősorban Orbán Viktor miniszterelnököt tartja felelősnek az utóbbi évek legnagyobb horderejű belpolitikai botránya, a kegyelmi ügy miatt”. Ami sajnos erősen véleményes olvasata az adatoknak.

Mely szerint:
Teljes népesség –nek mindössze 38%-a,
sőt
Ellenzéki szavazó –knak is csak 57%-a!!

Bizton állíthatom, hogy ha megkérdeznénk: kinek köszönhető, hogy reggel keleten felkell a nap, ennél nagyobb értékeket kapnánk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.