Az ügy ugyan folyamatban van, de pénzt még nem kaptak a megsérült színészek.

Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia már több mint négy hónapja zuhantak három métert a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia előadása alatt. A két színész még mindig nem kapott kártérítést, de ügyvédeik segítségével az intézmény vezetőségével és a Nemzeti jogászával tárgyalnak, hogy mielőbb megkapják a nekik járó összeget.

Ügyvédhez fordultak a megsérült színészek, sokmillió a tét

Forrás:MW

A tavalyi novemberi baleset ügyében a vizsgálat még folyamatban van, és a sérült színészek semmilyen kártérítést nem kaptak, noha az összeg jelentős lehet. Mindkét színész súlyos és esetleg maradandó sérüléseik miatt továbbra is orvosi kezelésre szorulnak. Júlia mankóval jár, Ottó pedig hetente háromszor rehabilitációs foglalkozásokon vesz részt. A felépülésük hosszú hónapokig is eltarthat.

Vidnyánszky Attila, a színház igazgatója a napokban a Népszavának elmondta, hogy a balesettel kapcsolatos minden ügy folyamatban van.

Júlia és Ottó is jogi segítséget kért, Ottó ügyvédje, dr. Borbély Zoltán elmesélte, hol tart az ügy:

Az eset egyértelműen üzemi baleset volt, ami egy színházban is előfordulhat. A munkabalesetnél objektív a felelősség. Mi nem tekintünk ellenségként, de még ellenfélként sem a munkáltatóra, hisszük, hogy korrekt, jogszerű, emberséges egyezség születik majd. Egy pillanatig sem akarjuk, hogy jogi perpatvar legyen, a legfontosabb, hogy mind a két színész gyógyuljon meg, amint lehet, és ehhez megkapjanak minden segítséget, amibe beletartozik az anyagi is.

- mondta el a szakember.

Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/horvath-lajos-otto-szasz-julia-nemzeti-szinhaz-baleset/p2kjzt7

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
4 hónap eltelt és semmi. Bravó.
Mi van Vidnyánszkyval? Remélem szenved a sérülését követően??? Mert megérdemli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
4 hónap eltelt és semmi. Bravó.
Mi van Vidnyánszkyval? Remélem szenved a sérülését követően??? Mert megérdemli.
Pusztai
@Horizont: én kívánok mellé egy nagy adag kórházi fertőzést!!
Horizont
@Pusztai: Társulok melléd kívánásban :D
izéke
@Horizont: vinnyogánszki majd megkapja a színészeknek járó pénzt IS
Csizmás Kond
...vagyis üzemi baleset volt...hár itt azért változnak a körülmények a felelősséget illetően...
jáger laszló
Vidnyánszky is beteg!!
Még választani sem tud ki legyen a nemzet színésze!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Horizont: Vidnyánszky és Cserhalmi György pengeváltása. Vidnyánszky: „Harcos világban élünk, én pedig nagyon a frontvonalban vagyok. Nehéz innen kilépni.” Cserhalmi: Én úgy tudom, hogy a frontvonal Herszonnál húzódik. Biztos hogy ott vagy?
twitter.com/xmedardc/status/1741825141884006619/photo/1
Eladott Ország
A gerinc az vagy van valakinek vagy nincs. Azt eddig is tudtuk, hogy nincs Vidnyánszynak, de most be is vallotta. Az pedig végleg gusztustalan a történetben, hogy még konteót is gyártott a tragédiához, mintha valami összeesküvés állna a balesetek mögött pedig szerinte a legjobb éve lett volna a Nemzetinek. Nemcsak vizuálisan, de erkölcsileg is undorító ez a tróger hájpacni. Akkora űrt hagyott maga után, hogy visszaszippantotta. Tényleg elég dagadt, mint a kolostormalac is, ezért nem mond le ő sem, az űr miatt, ahová rögtön benyomulnának a gaz libsik... Túl nagy űrt hagyna maga után, édes faxom, mekkora tetves seggnyaló bagázs. Mert ezentúl ő játssza Júliát vezeklésként. A nézők nem érdekesek úgysincsenek! Ez az alak még a szánalmasnál is szánalmasabb! Igazi kispályás,de a szarabbik fajtából! Érthetetlen, hogy egy ilyen erkölcsi nullával,hogy tud bárki is együtt dolgozni! Aki bandzsa, kancsal az csak csúti kegyenc lehet.
uploads.disquscdn.com/images/097f69bd7aee262c345b1a2aa8e0a74fdfb4b8f76e5e8431e39dfe9d0d4cbf7f.png?w=800&h=478
Billibácsi
A rendszer embere ez a copfos madárijesztő! A lemondása is színjáték volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.