Kilenc éve nem volt annyi adófajta, mint idén - derül ki egy frissen megjelent kutatásból. Ám hiába az eddigi legsúlyosabb adóprés, februárban rekord hiányt könyvelhetett el az államháztartás. Az a csökkenés, amelynek tanúi lehettünk még pár évvel ezelőtt az adófajták számát illetően, hosszútávon is megfordult: a tavalyi 59 adófajtához képest idén már összesen 61 adófajtával számolhatunk – derül ki a a Jalsovszky Ügyvédi Iroda elemzéséből.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Mondjuk ami közpénzt meg évente ellop a fideszmaffia azt is tőlünk lopja el, ennek mértéke számíthatóan
tényszerűen évi kb 1500-2000 mrd.
A GDP 3-5%-a, kb EU támogatás mértékű.
És 14 éve folyamatosan tehetik, mert van egy álellenzéki hegynyi szarhalom aki símogatja a kormányt és főleg a geczit zsenizi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
S a nép az isten adta nép, mely ...lelkesen döglik bele, hogy Orbánéknak legyen mit ellopni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: „de az ellenzék nem nyert semmit”

Sokkalta fontosabb lenne megfejteni azt, hogy miért ennyire lagymatag (s akkor még udvarias voltam) a magát nem-orbánalfél-lefetyelőnek hirdető médiaszegmens.

A valamikor meglehetősen karakánul viselkedő SZEKA is meglehetősen visszafogottam fogalmat még ebben a vérlázító ügyekben gazdag időkben is. Miközben a kormány-propaganda úgy nyomul, mintha itt minden disznóság az ellenzéké lenne.
A SZEKA cikkének már címe is erősen light-osra sikeredett: „KILAZULTAK A CSAVAROK, DE MÉG NEM INOG ORBÁN VIKTOR RENDSZERE”.
Aminek szerintük az egyik vezető tényezője az, hogy „Orbán Viktor mindenek felett állt, személyét olyan aura övezte, amelyen nem tört át a magyar valóság orrfacsaró bűze.”.
Nos ami azt illeti ez a múlt-idő - hála a nem kormány-médiának és az ellenzék többsége töketlenségének – jelen is!
Talán a legjellemzőbb az, hogy és főleg ahogy kussolnak ezerrel a Kálmán vs. Orbán duelról (Orbán azt hazudta, hogy a pedofil ügyet ők számolták fel 16-ban, pedig épp ellenkezőleg kitüntették)!!! =))
izéke
miért döntött így a kormány? mert bármit megtehet hisz nincs semmi ellenállás a nép felől. jól teszi,raboljon el mindent,jusson éhkoppra az ország míg orbánék kihízzák a bőrüket is!
RonaGyuri
@RonaGyuri: és akkor a narratíva narratívája

A Párt központi napilapja „Orbán Viktor: Ha a szigor nem elég, jöjjön most a vasszigor” címmel ünnepeli, hogy „Orbán Viktor a közösségi oldalán osztotta meg az elmúlt időszak legfontosabb történéseit.”

A portál ehhez ezt a képet mellékelte:
cdn.magyarnemzet.hu/2024/03/VTXr2uOMwM1VKUhgGl4saCG-TTPMa-9IrJfPtEkz-AU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQyMWY2ZjUwYzZjMDQxNTZiM2Q2NGE2MDJkMzk5MjY2.jpg

elmélkedést azzal zárta a miniszterelnök, hogy: „bár a böjt még nem ért véget, de a futballszurkolók böjtjének vége, hiszen Szoboszlai Dominik felépült. Azonban ebben a hónapban a kalapemelés még nem neki, hanem Rasovszky Kristófnak jár, aki fantasztikus teljesítménnyel megverte az egész világot és világbajnok lett nyíltvízi úszásban.” =))
dr. prédikátor
Kell a pénz a dőzsöléshez , röpködéshez meg az ingyenélő sok román , vajdasági , kárpátaljai szavazóknak!!!
Pusztai
Mondjuk ami közpénzt meg évente ellop a fideszmaffia azt is tőlünk lopja el, ennek mértéke számíthatóan
tényszerűen évi kb 1500-2000 mrd.
A GDP 3-5%-a, kb EU támogatás mértékű.
És 14 éve folyamatosan tehetik, mert van egy álellenzéki hegynyi szarhalom aki símogatja a kormányt és főleg a geczit zsenizi.
RonaGyuri
@Pusztai: az egy dolog, hogy az ellenzék milyen, de ennél sokkal nagyobb baj, hogy a média még ennél is sokkal nagyobb szarhalom! =))
Pusztai
@RonaGyuri: Én az ellenzéket 3 csoportra osztom,- nincs benne a választó, mert az a 3 csoport alkotta POLELIT befolyásolás, kommunikációja alapján szavaz zömmel.
A fő bűnösnek ezt hármas szarhalmot tartom, nem a választót, ráadásul kurva jól élnek, milliókat kaszálnak havonta!
a POLELIT 3 csoportja:
politikus, média, elemzők,
A fidesz kommunikációval érte el a szavazóinak alap követelményét ami miatt megtehet minden gazemberséget a fidesz:
GYŰLÖLD A MÁST AKI NEM FIDESZES! A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN!
És gyűlöl!
Ez hit, érzelem alapú, ezért nem lehet tényekkkel befofolyásolni, TEHÁT KATATON MEREVEN MEGY A FIDESZMAFFIÁRA SZAVAZNI.
Pusztai
és:
8 év alatt 1360 mrd közpénz hazugságra:
imgur.com/7KjGYV9
De erre nincs pénz!
A geczi erős ember!
imgur.com/NMiQRpI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.