A családi ismerős ellen garázdaság miatt indítottak eljárást a bicskei rendőrök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez a két mocsok még magyarul sem tud!!!
Pusztai
Absz lejön a médiában a fidesz agymosás bizonyítéka:
- ha egy fideszes tényekkel bizonyítékokkal lebukik, vagy ha egy ellenzékiről hazudik a fidesz valami mocskot akkor hogyan reagálnak:
Fideszhívő azonnal tényként kezeli amit a fideszmédia ráhazudott az az elllenzékire, de a fideszesről előkerült tényeket bizonyítékokat azonnal kétségbe vonja, ezer módot keres, hogy azt "bizonyítsa" kamu.

Agymostt fideszhívőnél a bírósági döntések ítéletek nem érdekesek, csak azt hiszi és terjeszti amit a fideszmédia sugall, hazudik.
PONT.
vacsi
Ez a cikk nagyon zavaros. Ha ez a mocsok (K. Endre) beletolatott egy autóba, akkor az a megoldás, hogy odahívja a barátját, aki ott sem volt a tolatásnál, de lehengerli a közönséget?! És a rendőrök ezt hagyták?! Miért csak a "családi ismerős" ellen indítottak eljárást, mikor a károkozó még csak ki sem szállt az autójából?! Mellesleg, ez a "családi ismerős" a beszéde alapján részeg lehetett - vagy csak simán hülye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.